Kopen viramuneKopen viramune

VIRAMUNE INDICATIES


Dit geneesmiddel wordt gebruikt bij de behandeling van infectie met het HIV-virus (het virus dat AIDS veroorzaakt). Het wordt gebruikt in combinatie met andere HIV medicijnen bij geselecteerde patiënten. No cure bestaat voor HIV-infectie, en de ziektes die verband houden met uw ziekte (infecties, enz.) kunnen blijven. Omdat HIV snel resistent tegen deze medicatie of afzonderlijk gebruikt kunnen worden, moet viramune worden gebruikt met tenminste 1 andere anti-HIV geneesmiddelen. Uw arts kan uw behandeling plan te veranderen als deze medicatie niet meer goed werkt.

VIRAMUNE INSTRUCTIES


Via de mond zoals aangegeven. De gebruikelijke dosering is een tablet van 200 mg per dag gedurende de eerste 14 dagen, gevolgd door een 200 mg tablet tweemaal daags. Viramune wordt genomen met ten minste een andere medicatie (anti-retrovirale) voor HIV. Het is belangrijk om de dosering instructies nauwkeurig volgen om ernstige bijwerkingen, zoals huiduitslag minimaliseren. Als huiduitslag ontwikkelt in de eerste twee weken, wordt de viramune dosis verhoogd totdat de uitslag is verdwenen. Als de behandeling wordt gestopt voor meer dan 7 dagen, vervolgens opnieuw behandeling moet beginnen als twee keer per dag voorgeschreven door uw arts, meestal met een tablet van 200 mg per dag gedurende 14 dagen, dan is een tablet van 200 mg. Lees de bijsluiter verkrijgbaar bij uw apotheker. Als u nog vragen, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

VIRAMUNE OPSLAG


Bewaren bij 25 ° C (77 ° F), excursies toegestaan ​​15 ° C-30 ° C (59 ° F-86 ° F) [Zie USP gecontroleerde kamertemperatuur]. Bewaren op een veilige plaats buiten het bereik van kinderen.

VIRAMUNE MEER INFO:


Werkzame stof: Nevirapine

VOORZORGSMAATREGELEN ::

Deze medicijnen mogen niet worden gebruikt als u een bepaalde medische aandoeningen. Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u: ernstige leverziekte. Vertel uw arts uw medische geschiedenis, met name van: leverziekte (waaronder hepatitis B of C-infecties), een ernstige nierziekte, eventuele allergieën. Deze medicijnen mogen alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig tijdens de zwangerschap. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts.

Dit geneesmiddel wordt uitgescheiden in de moedermelk. Omdat moedermelk kan overbrengen HIV, doe geen borstvoeding geven. Viramune heeft zelden veroorzaakt ernstige (soms fatale) lever en huidreacties (bijv. Stevens-Johnson syndroom, allergische reactie), vooral tijdens de eerste 18 weken van de behandeling. Deze reacties zijn het meest waarschijnlijk optreden tijdens de eerste 6 weken van de behandeling, maar kan op elk moment tijdens het gebruik van viramune.

Als u huiduitslag krijgt op enig moment tijdens het gebruik van deze medicatie, of als u ongebruikelijke vermoeidheid, buik-of maagpijn, donkere urine, verlies van eetlust, of vergeling van de huid of ogen te ontwikkelen, onmiddellijk medische hulp inroepen (leverfunctietesten moet ook gedaan worden op dit moment). Als u een ernstige lever-of huidreacties terwijl op deze drug in het verleden gehad, moet je niet de behandeling met viramune opnieuw opstarten.


Belangrijke veiligheidsinformatie:

In zeldzame gevallen kan dit medicijn sommige mensen suf. Rijd niet, gebruik van machines of elke activiteit die vereist waakzaamheid totdat u zeker weet dat u dergelijke activiteiten veilig uit te voeren. Limiet alcoholhoudende dranken.

Om het risico van verspreiding van de ziekte HIV naar anderen te verminderen, altijd een effectieve barrière methode (latex of polyurethaan condooms / dentale dammen) te gebruiken tijdens alle seksuele activiteit. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Vermoeidheid, misselijkheid, braken en diarree kunnen voorkomen. Slaperigheid kunnen zelden voorkomen. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts dit geneesmiddel heeft voorgeschreven, omdat hij of zij heeft geoordeeld dat het voordeel voor u is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen gebruik van deze medicatie hebben geen ernstige bijwerkingen.

Nevirapine kan vaak leiden tot een uitslag die is meestal niet ernstig. U mag echter niet in staat zijn om het te onderscheiden van een zeldzame uitslag dat een teken van een ernstige reactie zou kunnen zijn. Daarom moet onmiddellijk medische hulp als u huiduitslag krijgt.

Veranderingen in lichaamsvet kan optreden tijdens het gebruik van deze medicatie (zoals meer vet in de bovenrug en de maag gebieden, verminderde vet in de armen en benen).

Een zeer ernstige allergische reactie op dit medicijn is onwaarschijnlijk, maar onmiddellijk medische hulp inroepen als het zich voordoet. Zie de sectie Waarschuwing voor meer details.

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere effecten niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

Kopen viramune