Kopen TuberminKopen Tubermin

TUBERMIN (ETHIONAMIDE) INDICATIES


Tubermin wordt gebruikt om tuberculose (TB) te behandelen. Tubermin is een antibioticum. Het voorkomt de groei van bacteriën in het lichaam.

TUBERMIN (ETHIONAMIDE) INSTRUCTIES


Neem Tubermin precies zoals voorgeschreven door uw arts.

Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.
Neem elke dosis met een vol glas (8 ounces) van water.
Tubermin kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Inname Tubermin met voedsel kan maagklachten afnemen.
Neem alle van de Tubermin die is voorgeschreven voor u, zelfs als je begint te voelen beter. Uw symptomen kunnen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is behandeld.
Mis geen enkele dosis van Tubermin niet missen. Als u een dosis van Tubermin missen, gebruik deze dan in zodra u het zich herinnert. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Tubermin gebruiken.

TUBERMIN (ETHIONAMIDE) OPSLAG


Store Tubermin bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Tubermin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Tubermin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Tubermin zijn
u een ernstige leverziekte.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Tubermin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diabetes, leverproblemen, of problemen met het gezichtsvermogen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Tubermin. Echter geen specifieke interacties met Tubermin bekend zijn op dit moment.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Tubermin kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen. Alcohol, kan warm weer, de uitoefening en koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ook zitten of liggen bij de eerste tekenen van duizeligheid, duizeligheid of zwakte.
Vermijd het drinken van alcohol of andere geneesmiddelen die sufheid (bijvoorbeeld, sedativa, tranquillizers) veroorzaken terwijl u Tubermin. Tubermin zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere depressiva. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen worden depressiva.
Tubermin kunnen verhoogde gevoeligheid voor de zon. Vermijd blootstelling aan de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Tubermin. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet voor een langere periode.
Tubermin is alleen effectief tegen bacteriën. Het is niet effectief voor de behandeling van virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid).
Het is belangrijk Tubermin voor het volledige verloop van de behandeling. Als dit niet de doeltreffendheid van Tubermin verminderen en het risico dat de bacteriën niet langer gevoelig Tubermin en zal niet in staat deze of bepaalde andere antibiotica worden behandeld in de toekomst toenemen.
U kan nodig zijn om een ​​vitamine B supplement te nemen tijdens het gebruik van Tubermin.
Diabetes patiënten - Tubermin kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel nauw en vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, met inbegrip van bloed suiker, schildklier functie testen, leverfunctietesten, en visie tests kunnen worden uitgevoerd om te controleren of uw voortgang te controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Tubermin mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 12 jaar. De veiligheid en werkzaamheid in deze leeftijdsgroep niet zijn bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van Tubermin tijdens de zwangerschap. Het is onbekend of Tubermin wordt uitgescheiden in de moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik maakt van Tubermin, contact op met uw arts of apotheker om de risico's voor uw baby te bespreken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn, verhoogde speekselvloed, verlies van eetlust, metaalachtige smaak, zweertjes in de mond, misselijkheid, rusteloosheid, maagpijn, braken, gewichtsverlies.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), verandering in de betekenis van geur, depressie, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, een lage bloedsuikerspiegel (bijv. verhoogde hartslag , hoofdpijn, koude rillingen, zweten, tremor, meer honger, veranderingen in het gezichtsvermogen, nervositeit, zwakte, duizeligheid, slaperigheid, flauwvallen), tintelingen van de handen of voeten; visie veranderingen (bijvoorbeeld, verlies van het gezichtsvermogen), gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Tubermin