Kopen TizanKopen Tizan

TIZAN (ZANAFLEX) INDICATIES


Tizan wordt gebruikt om spasticiteit te behandelen door tijdelijk ontspannen spierspanning.

TIZAN (ZANAFLEX) INSTRUCTIES


Neem Tizan precies zoals voorgeschreven door uw arts.

Een enkele dosis van 8 mg Tizanidine vermindert spierspanning bij patiënten met spasticiteit gedurende enkele uren. Het effect pieken bij ongeveer 1 tot 2 uur en verdwijnt tussen 3 tot 6 uur. Effecten zijn dosis-gerelateerd.

Hoewel enkelvoudige doses van minder dan 8 mg zijn niet aangetoond effectief in gecontroleerde klinische studies te zijn, de dosis-gerelateerde karakter van tizanidine's voorkomende bijwerkingen maken het verstandig om de behandeling met enkelvoudige orale dosis van 4 mg beginnen. Verhoog de dosis geleidelijk (2-4 stappen mg) om een ​​optimaal effect (bevredigende vermindering van spierspanning bij een getolereerde dosis).

De dosis kan worden herhaald 6 tot 8 uur herhaald, indien nodig, tot een maximum van drie doses 24 uur. De totale dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 36 mg.

Ervaring met enkelvoudige doses van meer dan 8 mg en dagelijkse doses van meer dan 24 mg is beperkt Er is in wezen geen ervaring met herhaalde, single, overdag doseringen hoger dan 12 mg of totale dagelijkse doseringen hoger dan 36 mg.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Tizan gebruiken.

TIZAN (ZANAFLEX) OPSLAG


Store Tizan bij 25 ° C (77 ° F); excursies toegestaan ​​15-30 ° C (59-86 ° F) Breng in verpakkingen met kindveilige sluiting.

TIZAN (ZANAFLEX) MEER INFO:


Werkzame stof: tizanidinewaterstofchloride.

Heeft Tizan niet als u nemen ook het antidepressivum fluvoxamine (Luvox), of het antibioticum ciprofloxacine (Cipro). Heeft Tizan niet op een moment dat spierspanning nodig is om veilige balans en beweging voor bepaalde activiteiten te verzekeren. In sommige situaties kan het je fysieke veiligheid in gevaar brengen om in een toestand van verminderde spiertonus.

Schakelen tussen Tizan tabletten en capsules, of het veranderen van de manier waarop je het met betrekking tot eten, kan een toename van bijwerkingen of een afname in therapeutische effect te veroorzaken. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig. Na het maken van eventuele wijzigingen in de manier waarop u Tizan neem contact op met uw arts als u een verandering in hoe goed het geneesmiddel werkt of als het veroorzaakt een verhoogde bijwerkingen opmerkt.

Neem niet meer dan drie doses (36 mg) van Tizan in een periode van 24 uur niet te gebruiken. Te veel van deze medicatie kan uw lever beschadigen. Koude of allergie medicijn, verdovende pijnstillers, slaappillen, andere spierverslappers, en medicijnen voor aanvallen, depressie of angst kunnen toevoegen aan slaperigheid veroorzaakt door Tizan. Vertel het uw arts als u een van deze andere geneesmiddelen samen met Tizan gebruiken. Vermijd het drinken van alcohol. Het kan verhogen sommige van de bijwerkingen van Tizan.

Gebruik geen Tizan als u allergisch bent voor tizanidine zijn, of als u ook neemt het antidepressivum fluvoxamine (Luvox), of het antibioticum ciprofloxacine (Cipro).

Voordat u Tizan, vertel uw arts als u allergisch bent voor een drugs, of als u:

leverziekte;
nierziekte;
hoge of lage bloeddruk, of
een voorgeschiedenis van "Lange QT-syndroom."

Als u een van deze voorwaarden, mag u niet in staat zijn om Tizan gebruiken, of je kan een aanpassing van de dosering of speciale testen tijdens de behandeling.

FDA zwangerschap categorie C. Deze medicatie kan schadelijk zijn voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Het is niet bekend of Tizan overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby. Bij oudere volwassenen, kunnen Tizan veel langer duren om duidelijk uit het lichaam. Volg de instructies van uw arts over uw specifieke dosering en medicatie schema.

Tizan kan bijwerkingen die je denken of reacties kunnen worden aangetast. Wees voorzichtig als u gaat rijden of iets doen dat vereist dat je wakker en alert. Duizeligheid is het meest waarschijnlijk optreden wanneer u opstaan ​​uit een zittende of liggende positie. Je langzaam tot duizeligheid en een mogelijke val te voorkomen. Heeft Tizan niet op een moment dat spierspanning nodig is om veilige balans en beweging voor bepaalde activiteiten te verzekeren. In sommige situaties kan het je fysieke veiligheid in gevaar brengen om in een toestand van verminderde spiertonus. Koude of allergie medicijn, verdovende pijnstillers, slaappillen, andere spierverslappers, en medicijnen voor aanvallen, depressie of angst kunnen toevoegen aan slaperigheid veroorzaakt door Tizan. Vertel het uw arts als u een van deze andere geneesmiddelen samen met Tizan gebruiken. Vermijd het drinken van alcohol. Het kan verhogen sommige van de bijwerkingen van Tizan.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

licht gevoel in het hoofd, flauwvallen, trage hartslag;
hallucinaties, verwarring, ongewone gedachten of gedrag;
misselijkheid, maagpijn, lage koorts, verlies van eetlust, donkere urine, klei gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen), of
branderig gevoel of pijn bij het plassen.

Minder ernstige Tizan bijwerkingen kunnen vaker optreden, zoals:

slaperigheid of duizeligheid;
angstig of nerveus voelen;
gevoelloosheid of tintelingen;
maagpijn, diarree, constipatie, braken;
koorts;
droge mond;
spierzwakte, pijn in de rug;
verhoogde spierspanning of spasmen, of
zweten of huiduitslag.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Vertel uw arts over alle ongebruikelijke of lastige bijwerking.

Kopen Tizan