Kopen SynthroidKopen Synthroid

SYNTHROID INDICATIES


Synthroid wordt gebruikt voor het behandelen van lage schildklierhormoon niveaus en bepaalde soorten schildkliervergrotingen. Het wordt ook gebruikt bij chirurgie en andere geneesmiddelen voor het beheer van bepaalde vormen van schildklierkanker. Synthroid is een schildklierhormoon. Het werkt door het vervangen van schildklierhormoon wanneer je lichaam niet genoeg te maken op zijn eigen.

SYNTHROID INSTRUCTIES


SYNTHROID INDICATIES


Synthroid wordt gebruikt voor het behandelen van lage schildklierhormoon niveaus en bepaalde soorten schildkliervergrotingen. Het wordt ook gebruikt bij chirurgie en andere geneesmiddelen voor het beheer van bepaalde vormen van schildklierkanker. Synthroid is een schildklierhormoon. Het werkt door het vervangen van schildklierhormoon wanneer je lichaam niet genoeg te maken op zijn eigen.

SYNTHROID INSTRUCTIES


Gebruik Synthroid zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Synthroid door mond op een lege maag ten minste een halve tot een uur voor het ontbijt.
Heeft een antacidum of een product dat ijzer of calcium in het binnen 4 uur na inname van Thyrax heeft niet nemen.
Als de patiënt een kind is of als u de tablet in zijn geheel niet kunnen slikken, kunt u de juiste dosis van het geneesmiddel te verpletteren. Voeg de gemalen geneesmiddel 1 tot 2 theelepels (5 tot 10 ml) water. Meng goed. Gebruik een lepel of druppelaar om het geneesmiddel zo snel mogelijk. Doe het mengsel voor later gebruik opslaan. Heeft gemalen tabletten niet door elkaar in soja zuigelingenvoeding. Vraag uw apotheker als u vragen hebt.
Synthroid werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Blijven Synthroid te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Gebruik geen dosis te missen.
Het kan enkele weken duren voordat u een verbetering van uw symptomen opmerkt. Niet stoppen of uw dosis Synthroid veranderen zonder eerst met uw arts.
Als u een dosis van Synthroid missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Synthroid gebruiken.

SYNTHROID OPSLAG


Bewaren Synthroid tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Beschermen tegen hitte, licht, en vocht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Synthroid buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

SYNTHROID MEER INFO:


Werkzame stof: Levothyroxine natrium.

Heeft Synthroid NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Synthroid zijn
je onbehandelde bijnier problemen of hoge schildklierhormoon niveaus
u onlangs een hartaanval hebt gehad.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Synthroid. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
Als je problemen hebt met slikken, hart of bloedvat problemen (bv. coronaire hartziekte), hoge bloeddruk, bloedstolling of bloeden problemen, pernicieuze anemie, diabetes, botproblemen (bijv. osteoporose), vruchtbaarheidsproblemen, hypofyse problemen, bijnier problemen, of andere problemen met de schildklier
als je problemen absorberen voedingsstoffen uit uw maag of darmen in je lichaam
als u onlangs een operatie gehad of een aanstaande operatie.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Synthroid. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Veel recepten en nonprescription geneesmiddelen (bijvoorbeeld, gebruikt voor infecties, ontstekingen, pijn, verstopte neus, astma, hoge bloeddruk, onregelmatige hartslag of andere hartproblemen, bloedverdunners, geestelijke of stemmingswisselingen, depressie, diabetes, andere problemen met de schildklier, hoog cholesterol, hepatitis, gewichtsverlies, brandend maagzuur, anticonceptie, hormonale substitutietherapie, groeihormoondeficiëntie, kanker, epileptische aanvallen), en multivitamine producten kunnen interageren met Synthroid, waardoor het risico van bijwerkingen of afnemende effectiviteit.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Thyrax kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Het is belangrijk om Synthroid precies inneemt zoals voorgeschreven. Gebruik niet meer dan de voorgeschreven dosis zonder controle met uw arts.
Vertel uw arts of tandarts dat u Synthroid voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Diabetes patiënten - Synthroid kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Voedingsmiddelen die soja meel (inclusief zuigelingenvoeding), katoenzaad maaltijd, walnoten, of voedingsvezels bevatten, kunnen de absorptie van Synthroid verminderen. Vertel uw arts wanneer uw dieet bevat een van deze voedingsmiddelen. Uw arts kan uw dosis moet van Synthroid veranderen.
Mild haaruitval kunnen zelden voorkomen tijdens de eerste maanden van de behandeling met Synthroid. Dit is meestal tijdelijk. Neem contact op met uw arts als haaruitval is ernstige of aanhoudende.
Lab tests, waaronder schildklierhormoon niveau en groei controles kunnen worden uitgevoerd terwijl u Synthroid gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Synthroid met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, vooral hartproblemen.
Kinderen en tieners kan het nodig regelmatige groei controles, terwijl zij nemen Synthroid.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. Uw arts kan uw dosis moet van Synthroid veranderen. Synthroid wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Synthroid gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Geen vaak voorkomende bijwerkingen zijn gemeld bij het gebruik van Synthroid.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen, blozen, beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid), veranderingen in eetlust, veranderingen in de menstruatie, pijn op de borst, diarree, overmatig zweten, snelle of onregelmatige hartslag, koorts, warmte-intolerantie, gewrichtspijn, beenkrampen, geestelijke of stemmingswisselingen (bijv. angst, prikkelbaarheid, nervositeit), spierzwakte, stuipen, ernstige of aanhoudende hoofdpijn of vermoeidheid, kortademigheid, maag krampen, tremoren, slaapproblemen, ongewone gewichtstoename of gewichtsverlies, braken, piepende ademhaling.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Synthroid