Kopen StyplonKopen Styplon

STYPLON INDICATIES


Styplon wordt gebruikt wanneer de volgende symptomen worden weergegeven:

Bloeden tandvlees.
Bloeden aambeien.
Epistaxis.
Abnormale baarmoeder bloeden of spotting.
Hematurie.
Bloedspuwing - als adjuvans.

De bloedstelpende en samentrekkende eigenschappen van Styplon, in combinatie met anti-inflammatoire en verzachtend acties te bevorderen hemostase en helpen bij het effectieve beheer van bloeden.

STYPLON INSTRUCTIES


Gebruik Styplon zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Styplon via de mond met of zonder voedsel.
Neem 2-3 tabletten 3 keer per dag gedurende 2-4 dagen totdat het bloeden onder controle. Daarna kan de dosering worden verlaagd tot 2 maal daags 1-2 tabletten gedurende 2-4 weken.
Als u een dosis van Styplon missen neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Styplon gebruiken.

STYPLON OPSLAG


Store Styplon op 77 graden F (25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Styplon buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

STYPLON MEER INFO:


Ingrediënten: Vasaka (Adhatoda vasica), Amalaki (Emblica officinalis), Durva (Cynodon dactylon), Nagkesara (Mesua ferrea), Lajjalu (Mimosa pudica), Lodhra (Symplocos racemosa), Chandana (Santalum album), Anantamul (Hemidesmus indicus), Praval Pishti, Sourashtri bhasma, Trinakantamani Pishti.

Heeft Styplon NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Styplon.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Styplon. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen.

Belangrijke veiligheidsinformatie

De aanbevolen dosis niet overschrijden.Styplon is bekend geen bijwerkingen indien genomen volgens de voorgeschreven dosering.

Kopen Styplon