Kopen SinemetKopen SinemetINDICATIONSLevodopa wordt omgezet in een chemische stof dopamine (DOE pa meen) in de hersenen. Symptomen van de ziekte van Parkinson kan worden veroorzaakt door lage niveaus van dopamine in de hersenen.

Carbidopa helpt voorkomen dat de afbraak van levodopa voordat het de hersenen kan bereiken en treden in werking.

De combinatie van carbidopa en levodopa wordt gebruikt om Parkinson symptomen zoals spierstijfheid, tremoren, spasmen, en slechte spiercontrole te behandelen. Deze medicatie wordt ook gebruikt om Parkinson symptomen veroorzaakt door koolmonoxide vergiftiging of mangaan intoxicatie behandelen.

Carbidopa en levodopa kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden die niet in deze medicatie gids.

SINEMET INSTRUCTIES


Als u al levodopa (Larodopa, Dopar), moet u stoppen met het ten minste 12 uur voordat u start met carbidopa en levodopa.

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Carbidopa en levodopa kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Neem uw dosering op regelmatige tijdstippen een constante hoeveelheid van het geneesmiddel in uw lichaam te houden ten alle tijden.
Niet fijn, kauwen, of breken een extended-release tablet. Slik de pil geheel. Breken of het openen van de pil misschien te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan.

De gewone tablet kan steenslag indien nodig om het gemakkelijker te slikken.

Om het oraal desintegrerende tablet (Parcopa) nemen:

Houd de tablet in zijn blister verpakking totdat u klaar bent om het geneesmiddel in te nemen zijn. Open de verpakking en trek de folie van de tablet blister. Geen tablet door de folie of u kunt de tablet beschadigen.

Met behulp van droge handen, verwijder de tablet en plaats het in je mond. Het zal beginnen om meteen te ontbinden.

Laat de tablet in zijn geheel niet te slikken. Laat het in uw mond oplossen zonder te kauwen. Slik meerdere keren de tablet oplost.
Het kan tot enkele weken gebruik van carbidopa en levodopa voordat uw symptomen verbeteren. Voor de beste resultaten, te houden met behulp van de medicatie zoals voorgeschreven. Praat met uw arts als uw symptomen niet verbeteren na een paar weken van de behandeling. Vertel uw arts als de effecten van deze medicatie snel lijken te slijten in tussen de doses.

Om zeker te zijn van dit geneesmiddel helpt uw ​​conditie en geen schadelijke effecten, zal uw bloed moeten vaak worden getest. Je hart, de lever en de nieren functie kan ook dienen getest te worden. Bezoek regelmatig met uw arts.

Deze medicatie kan ongewone resultaten met bepaalde medische tests veroorzaken. Vertel elke arts die u behandelt dat u gebruik maakt van carbidopa en levodopa.

SINEMET OPSLAG


Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht, warmte en licht.

SINEMET MEER INFO:


Werkzame stof: Carbidopa en levodopa

Heeft carbidopa en levodopa niet als u een MAO-remmer gebruikt, zoals isocarboxazid (Marplan), fenelzine (Nardil), of tranylcypromine (Parnate) in de afgelopen 14 dagen. Ernstige, levensbedreigende bijwerkingen kunnen optreden als u carbidopa en levodopa duren voordat de MAO-remmer is van uw lichaam geklaard.

U moet dit medicijn niet als u allergisch bent voor carbidopa (Lodosyn) of levodopa (Larodopa), of als u:

nauwehoekglaucoom;

ongewone huidletsels die niet zijn gecontroleerd door een arts, of

een voorgeschiedenis van maligne melanoom (huidkanker).

Als u een van deze andere voorwaarden, kunt u een aanpassing van de dosering of speciale tests nodig:

hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, coronaire hartziekte, een hartritme stoornis, of een eerdere hartaanval;

astma, chronische obstructieve longziekte (COPD), of andere ademhalingsproblemen stoornis;
lever-of nierziekte;

een endocriene (hormonale) ziekte;

een maag-of darmzweer;

openhoekglaucoom, of

depressie of andere psychische aandoening.
Carbidopa en levodopa kan ertoe leiden dat u in slaap valt tijdens de normale dagactiviteiten zoals werken, praten, eten, of rijden. U kunt plotseling in slaap valt, zelfs nadat ze alert. Vertel uw arts als u problemen heeft met slaperigheid overdag of sufheid hebben.

U mag seksuele driften, ongewone drang om te gokken, of andere intense drang hebben toegenomen, terwijl het nemen van carbidopa en levodopa. Het is niet bekend of het geneesmiddel eigenlijk veroorzaakt dit effect. Praat met uw arts als u denkt dat u een intense of ongebruikelijke aandrang tijdens het gebruik van carbidopa en levodopa.

Sommige mensen geneesmiddelen tegen de ziekte van Parkinson hebben huidkanker (melanoom) ontwikkeld. Echter, mensen met de ziekte van Parkinson een hoger risico dan de meeste mensen voor het ontwikkelen van melanoom hebben. Praat met uw arts over uw specifieke risico's en wat de huid symptomen te letten. Het kan nodig zijn om regelmatig de huid examens.
FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of carbidopa en levodopa een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Carbidopa en levodopa kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

De desintegrerende tablet (zoals Parcopa) kan fenylalanine bevatten. Praat met uw arts voordat u deze vorm van carbidopa en levodopa als u fenylketonurie (PKU).

Als u miste de dosis dan in zodra u het zich herinnert. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.U zult merken dat je zweet, urine of speeksel wordt donker van kleur, zoals rood, bruin of zwart. Dit is niet een schadelijk neveneffect, maar het kan vlekken op uw kleding of lakens veroorzaken.
Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

rusteloze spierbewegingen in je ogen, tong, kaak of nek;

verergering van tremoren (ongecontroleerde schudden);

hoge koorts, stijve spieren, zweten, snelle of onregelmatige hartslag, snelle ademhaling, het gevoel alsof je misschien pass out;

inbeslagneming (convulsies);

pijn of moeilijkheden bij het plassen;

ernstige misselijkheid, braken of diarree;

onregelmatige hartslag of fladderen in je borst;

verwardheid, hallucinaties, angst, agitatie, gedeprimeerde stemming, gedachten van zelfmoord of jezelf pijn te doen;

pijn op de borst of zwaar gevoel, pijn zich naar de arm of schouder.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

lichte misselijkheid, droge mond, verlies van eetlust, brandend maagzuur, diarree, constipatie;

hoofdpijn, duizeligheid, sufheid, wazig zien;

niezen, verstopte neus, hoesten of andere symptomen van verkoudheid;

slaapproblemen (slapeloosheid), vreemde dromen;

spierpijn, gevoelloosheid of tintelend gevoel, of

huiduitslag of jeuk.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Sinemet