Kopen SeptilinKopen Septilin

SEPTILIN INDICATIES


Septilin een immunomodulerende en anti-inflammatoire kruiden formulering, die de immuunrespons van het lichaam te versterken. Septilin stimuleert fagocytose door macrofagen activeren en verhoogt de polymorfonucleaire cellen en helpt te overwinnen infectie. Het bouwt weerstand tegen ziektes en helpt herinfectie te voorkomen, verhoogt granulocytmacrofaag differentiatie, natural killer cel activiteit en antilichaam-afhankelijke cel cytotoxiciteit. Stimulerend effect Septilin op de humorale immuniteit verhoogt het antilichaam vormende cellen, waardoor de afscheiding van antilichamen in de circulatie verhogen. Septilin vergroot ook de bevolking van erythropoietic en granulopoietic voorloper cellen, steek cellen en primaire.

SEPTILIN INSTRUCTIES


Neem 1 of 2 pillen twee keer per dag, bij voorkeur bij de maaltijd. Laat enkele weken voor de volledige voordeel. Het gebruik van natuurlijke producten biedt progressieve maar duurzame resultaten.

Als u een dosis van dit geneesmiddel en u gebruikt het regelmatig, neem dan zo spoedig mogelijk. Neem niet 2 doses in een keer.

SEPTILIN OPSLAG


Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en zonlicht. Buiten het bereik van kinderen.Er zijn geen bekende waarschuwingen of voorzorgen bij Septilin gebruik.

Septilin is bekend geen bijwerkingen indien genomen volgens de voorgeschreven dosering.
Meer informatie


In een studie 150 personen met bovenste luchtweginfecties, Septilin was effectief in 92% van de gevallen, zowel acuut als chronisch.

Kopen Septilin