Kopen ReminylKopen Reminyl

REMINYL INDICATIES


Reminyl (Galantamine) verbetert de functie van zenuwcellen in de hersenen. Het werkt door het voorkomen van de afbraak van een chemische stof genaamd acetylcholine (ah zie til KO leen). Mensen met dementie hebben meestal lagere niveaus van deze stof, die belangrijk is voor de processen van het geheugen, het denken en redeneren.

Galantamine is gebruikt voor de behandeling van milde tot matige dementie veroorzaakt door de ziekte van Alzheimer.

Galantamine kan ook worden gebruikt voor andere dan de in deze doeleinden gebruikt worden.

REMINYL INSTRUCTIES


Neem deze medicatie precies zoals het was voorgeschreven voor u. Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten van deze medicatie te krijgen.

Reminyl wordt meestal een of twee keer per dag bij de maaltijd. U kunt ook de medicatie in te nemen zonder voedsel. Volg de instructies van uw arts.
Niet fijn, kauwen, breken, of open een extended-release capsule. Slik de pil geheel. Het is speciaal gemaakt om geneesmiddel langzaam los in het lichaam. Breken of het openen van de pil zou te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan. Neem de capsule of tablet met een vol glas water. Drink 6 tot 8 volle glazen water per dag van het krijgen uitgedroogd tijdens het gebruik van galantamine te houden.

De vloeibare vorm van deze medicatie wordt geleverd met de patiënt instructies voor veilig en effectief gebruik. Volg deze aanwijzingen zorgvuldig. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

Als u nodig hebt om het even welk type van de operatie moet ondergaan, vertel het van tevoren dat u neemt galantamine chirurg. Mogelijk moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd.
Als u bent gestopt met galantamine, om welke reden, praten met uw arts voordat u start met het weer. U kan nodig zijn om de medicatie opnieuw te beginnen met een lagere dosis.

DOSERING

Neem het zoals voorgeschreven door alleen uw arts.

REMINYL OPSLAG


Store galantamine bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

REMINYL MEER INFO:


Werkzame stof: GalantamineAlvorens Reminyl (galantamine), vertel uw arts als u allergisch bent voor een drugs, of als u plassen problemen, hart-en vaatziekten, een hartritmestoornis, maagzweren of bloeden hebben, een epilepsie, nierziekte, leverziekte, of astma .
Stop met het gebruik galantamine en bel uw arts onmiddellijk als u pijn op de borst, trage hartslag, bloed in de ontlasting, bloed ophoesten, daalde plassen, zwakte, verwardheid, extreme dorst, of hete, droge huid.

Er zijn veel andere geneesmiddelen die kunnen interageren met galantamine. Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter medicijnen die u gebruikt. Dit omvat vitaminen, mineralen, kruiden-producten en medicijnen die door andere artsen voorgeschreven. Begin niet met het gebruik van een nieuw geneesmiddel zonder uw arts te vertellen.

Als u nodig hebt om het even welk type van de operatie moet ondergaan, vertel het van tevoren dat u neemt galantamine chirurg. Mogelijk moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd.
Als u bent gestopt met galantamine, om welke reden, praten met uw arts voordat u start met het weer. U kan nodig zijn om de medicatie opnieuw te beginnen met een lagere dosis. Galantamine kunnen bijwerkingen die je denken of reacties kunnen worden aangetast. Wees voorzichtig als u gaat rijden of iets doen dat vereist dat je wakker en alert.

Gebruik dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor galantamine zijn.

Alvorens galantamine, vertel uw arts als u allergisch bent voor een drugs, of als u:

urineren problemen;

hart-en vaatziekten of een hartritmestoornis;

een geschiedenis van maagzweren of bloeden;

aanvallen of epilepsie;
nierziekte;
leverziekte, of


een geschiedenis van astma of obstructieve longziekte.

Als u een van deze voorwaarden, moet u wellicht een aanpassing van de dosering of speciale tests om veilig galantamine nemen nodig.
FDA zwangerschap categorie B. Deze medicatie is naar verwachting niet schadelijk voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Het is niet bekend of galantamine overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik galantamine en bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:


pijn op de borst, langzame hartslag;

zwart, bloedig, of teerachtige ontlasting;

ophoesten van bloed of braaksel dat lijkt op koffiedik;

zwakte, verwardheid, verminderde transpiratie, extreme dorst, warme droge huid, of

urineren minder dan normaal of helemaal niet.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

moe, duizelig of licht in het hoofd voelen;

misselijkheid, braken, gas, verlies van eetlust;

gewichtsverlies, of

hoofdpijn.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Vertel uw arts over alle ongebruikelijke of lastige bijwerking.

Kopen Reminyl