Kopen OributolKopen Oributol

ORIBUTOL (MYAMBUTOL) INDICATIES


Oributol wordt gebruikt voor de behandeling van tuberculose (tbc) infecties van de longen samen met andere geneesmiddelen. Oributol is een antibacterieel middel. Het werkt door de groei van tuberculose cellen, wat resulteert in celdood.

ORIBUTOL (MYAMBUTOL) INSTRUCTIES


Gebruik Oributol zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Oributol met of zonder voedsel op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Niet antacida die aluminium hydroxide gedurende minstens 4 uur na inname van Oributol nemen.
Als u een dosis van Oributol missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Oributol gebruiken.

ORIBUTOL (MYAMBUTOL) OPSLAG


Store Oributol bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Oributol buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

ORIBUTOL (MYAMBUTOL) MEER INFO:


Werkzame stof: Ethambutol hcl.

Heeft Oributol NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Oributol zijn
heb je ontsteking van de oogzenuw (optische neuritis), kunt u niet bepalen als je met visie wijzigingen, of u niet in staat om visie veranderingen met uw arts of zorgverstrekker melden zijn.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Oributol. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u jicht of hebben een jichtaanval
als je staar, terugkerende oogontsteking, of oogproblemen veroorzaakt door diabetes (diabetische retinopathie)
als u een nier-of leverproblemen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Oributol. Echter geen specifieke interacties met Oributol bekend zijn op dit moment.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Oributol kan duizeligheid veroorzaken. Rijd niet, het bedienen van machines of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn, totdat u weet hoe u reageert op Oributol. Met behulp Oributol alleen, met bepaalde andere geneesmiddelen, of met alcohol kan uw vermogen om andere potentieel gevaarlijke taken te besturen of te verminderen.
Het is belangrijk Oributol voor het volledige verloop van de behandeling. Als dit niet de doeltreffendheid van Oributol verminderen en het risico dat de bacteriën niet langer gevoelig Oributol en zal niet in staat deze of bepaalde andere antibiotica worden behandeld in de toekomst.
Oributol is alleen effectief tegen bepaalde soorten bacteriën. Het is niet effectief voor de behandeling van virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid).
Langdurig of herhaald gebruik van Oributol kan een tweede infectie. Uw arts kan wilt u uw medicijnen op de tweede infectie te behandelen veranderen. Neem contact op met uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden.
Lab tests, waaronder lever-en nierfunctie tests volledige bloedbeeld, en visie tests kunnen worden uitgevoerd om te controleren of uw voortgang te controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Oributol mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 13 jaar. De veiligheid en werkzaamheid in deze leeftijdsgroep niet zijn bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van Oributol tijdens de zwangerschap. Oributol wordt uitgescheiden in de moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik maakt van Oributol, contact op met uw arts of apotheker om de risico's voor uw baby te bespreken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Verlies van eetlust, desoriëntatie, duizeligheid, algemene lichamelijke ongemakken, hoofdpijn, misselijkheid, maagklachten of pijn, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), pijn op de borst of benauwdheid, verwardheid, donkere urine, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, koorts, koude rillingen, of een zere keel, hallucinaties, gewrichtspijn, zwelling, of ernstige tederheid, pijn in de onderrug, gevoelloosheid of tintelingen in de handen, benen of voeten, ernstige maagpijn, gezwollen klieren in de hals of oksel, verlies van het gezichtsvermogen of andere visie veranderingen; geelverkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Oributol