Kopen MirapexKopen Mirapex

MIRAPEX INDICATIES


Mirapex (pramipexol) heeft een aantal van dezelfde effecten als een chemische stof genaamd dopamine, die in je lichaam van nature voorkomt. Lage niveaus van dopamine in de hersenen bij de ziekte van Parkinson.

Mirapex tabletten worden gebruikt om tekenen en symptomen van de ziekte van Parkinson en voor de behandeling van het Restless Legs Syndrome (RLS).

Mirapex ER verlengde afgifte tabletten worden gebruikt om de tekenen en symptomen van de vroege behandelen en gevorderde ziekte van Parkinson.

Mirapex kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden die niet in deze medicatie gids.

MIRAPEX INSTRUCTIES


Neem Mirapex precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen.

De doseringsschema Mirapex in de ziekte van Parkinson verschilt van de dosis en timing behandeling Restless Legs Syndrome. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Mirapex kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Neem de medicatie met voedsel als het verstoort uw maag. Niet fijn, kauwen, of breken een extended-release tablet. Slik het geheel. Het doorbreken van de tablet kan te veel van het geneesmiddel worden vrijgegeven tegelijk veroorzaken.

Als u het nemen van deze medicatie voor Restless Legs Syndroom, vertel uw arts als uw symptomen erger worden, als ze zich voordoen in de ochtend of eerder dan gebruikelijk in de avond, of als je het gevoel onrustig klachten in uw handen of armen.

Stop niet met het gebruik van Mirapex zonder eerst te praten met uw arts. U kan nodig zijn om steeds minder te gebruiken voordat u de medicatie volledig te stoppen.

DOSERING

Neem het geneesmiddel, zoals voorgeschreven door uw arts.

MIRAPEX OPSLAG


Slaan Mirapex bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

MIRAPEX MEER INFO:


Werkzaam bestanddeel: Pramipexol

Je moet Mirapex niet nemen als je allergisch bent voor pramipexol. Sommige mensen die Mirapex in slaap gevallen tijdens de normale dagactiviteiten zoals werken, praten, eten, of rijden. U kunt plotseling in slaap valt, zelfs nadat ze alert. Vertel uw arts als u problemen heeft met slaperigheid overdag of sufheid hebben. Als je niet zeker weet hoe dit invloed zal zijn, wees voorzichtig als u gaat rijden of iets doen dat vereist dat je wakker en alert.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt nemen Mirapex, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden:

lage bloeddruk;

nierziekte, of

tremoren (dyskinesie) of ongecontroleerde spierbewegingen.

U mag seksuele driften, ongewone drang om te gokken, of andere intense drang hebben toegenomen, terwijl het nemen van Mirapex. Het is niet bekend of het geneesmiddel eigenlijk veroorzaakt dit effect. Praat met uw arts als u denkt dat u een intense of ongebruikelijke aandrang tijdens het gebruik van Mirapex.

Sommige mensen die de ziekte van Parkinson medicijnen hebben huidkanker (melanoom) ontwikkeld. Echter, mensen met de ziekte van Parkinson een hoger risico van melanoom. Praat met uw arts over deze risico's en wat de huid symptomen te letten. Het kan nodig zijn om regelmatig de huid examens.

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Mirapex een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik Mirapex. Het is niet bekend of pramipexol overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Heeft Mirapex niet zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Mirapex kan hallucinaties (de sensatie van het horen of zien van iets dat er niet is) veroorzaken, meestal bij ouderen. Bel uw arts als u hallucinaties.Belangrijke veiligheidsinformatie:

Sommige mensen die Mirapex in slaap gevallen tijdens de normale dagactiviteiten zoals werken, praten, eten, of rijden. U kunt plotseling in slaap valt, zelfs nadat ze alert. Vertel uw arts als u problemen heeft met slaperigheid overdag of sufheid hebben. Als je niet zeker weet hoe dit invloed zal zijn, wees voorzichtig als u gaat rijden of iets doen dat vereist dat je wakker en alert.

U mag seksuele driften, ongewone drang om te gokken, of andere intense drang hebben toegenomen, terwijl het nemen van Mirapex. Praat met uw arts als u denkt dat u een intense of ongebruikelijke aandrang tijdens het gebruik van Mirapex.

Als u Mirapex voor rust benen syndroom (RLS), vertel uw arts als uw symptomen erger worden, als ze zich voordoen in de ochtend of eerder dan gebruikelijk in de avond, of als je het gevoel onrustig klachten in uw handen of armen.

Stop niet met het gebruik van Mirapex zonder eerst te praten met uw arts. U kan nodig zijn om steeds minder te gebruiken voordat u de medicatie volledig te stoppen.

Voorkomen dat je te snel vanuit een zittende of liggende positie, of u kunt zich duizelig voelt. Je langzaam en steady uzelf op een val te voorkomen.

Koude of allergie medicijn, verdovende pijnstillers, slaappillen, spierverslappers, en medicijnen voor aanvallen, depressie of angst kunnen toevoegen aan slaperigheid veroorzaakt door Mirapex. Vertel uw arts als u regelmatig een van deze andere geneesmiddelen. Het drinken van alcohol kan bepaalde bijwerkingen van Mirapex verhogen. Mirapex kan hallucinaties (de sensatie van het horen of zien van iets dat er niet is) veroorzaken, meestal bij ouderen. Bel uw arts als u hallucinaties.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Mirapex: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het innemen Mirapex en bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

extreme slaperigheid, plotseling in slaap vallen, zelfs na het voelen van signalering;

misselijkheid, zweten, licht gevoel in het hoofd, flauwvallen;

hallucinaties;

spierpijn, gevoeligheid of zwakte met koorts of griepachtige verschijnselen en donker gekleurde urine;

pijn op de borst, droge hoest, kortademigheid;

zwak of moe gevoel, verlies van eetlust, snel gewichtsverlies;

snelle of onregelmatige hartslag, of

tremoren, spiertrekkingen of ongecontroleerde bewegingen van je ogen, lippen, tong, gezicht, armen of benen.

Minder ernstige Mirapex bijwerkingen kunnen zijn:

droge mond, maagpijn, braken, constipatie;

hoofdpijn, duizeligheid, draaierig gevoel;

milde sufheid;

zwelling in uw handen of voeten;

eetlust of gewicht verandert;

wazig zien;

slaapproblemen (slapeloosheid), abnormale dromen;

geheugenverlies, vergeetachtigheid, denken problemen, of

impotentie, verlies van interesse in seks, of problemen met een orgasme.

Dit is niet een volledige lijst van Mirapex bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Mirapex