Kopen MinocyclineKopen Minocycline

MINOCYCLINE INDICATIES


Minocycline wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde infecties. Het kan ook worden gebruikt met andere geneesmiddelen om ernstige acne te behandelen. Minocycline is een tetracycline antibioticum. Het werkt door het vertragen van de groei van bepaalde bacteriën en waardoor het immuunsysteem van het lichaam om ze te doden.

MINOCYCLINE INSTRUCTIES


Gebruik Minocycline zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Minocycline via de mond met of zonder voedsel.
Slik Minocycline geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken.
Neem Minocycline met een vol glas water (8 oz/240 ml). Ga niet liggen gedurende 30 minuten na inname van Minocycline.
Niet antacida die aluminium, calcium of magnesium nemen, bismut-bevattende producten, ijzer, urine alkalinizers (bijvoorbeeld natriumbicarbonaat), of multivitaminen met mineralen of zinkzouten (bijvoorbeeld zinksulfaat) binnen 2 tot 3 uur voor of 2 uur nadat u Minocycline nemen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u vragen hebt.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Minocycline voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Minocycline werkt het beste als het wordt genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Als u een dosis van Minocycline, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Minocycline gebruiken.

MINOCYCLINE OPSLAG


Store Minocycline bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten, licht-resistente container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Minocycline buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Minocycline NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Minocycline of een andere tetracycline (bijvoorbeeld doxycycline)
u neemt acitretine, isotretinoïne, methoxyfluraan, of een penicilline
u onlangs heeft ontvangen of zal ontvangen een levend oraal buiktyfusvaccin.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Minocycline. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u nier-, lever-, of schildklier problemen
als u een auto-immuunziekte (bijvoorbeeld lupus)
als u diarree.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Minocycline. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Aluminiumzouten (bijvoorbeeld aluminium-carbonaat) of cimetidine, omdat zij de effectiviteit Minocycline kan dalen
Acitretin, anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine), digoxine, ergot alkaloïden (bijv. ergotamine), isotretinoïne, methotrexaat, methoxyfluraan of theophyllines omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Minocycline
Wonen orale buiktyfusvaccin, orale anticonceptiva (de pil), of penicillines (bijv. amoxicilline), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Minocycline.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Minocycline kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Minocycline kunnen slaperigheid, duizeligheid, of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Minocycline met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Minocycline werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Minocycline gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Minocycline kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Minocycline kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Minocycline. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kan niet zo goed werken tijdens het gebruik van Minocycline. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Vertel uw arts of tandarts dat u Minocycline voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Minocycline kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Minocycline.
Lab tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Minocycline gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Minocycline met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Gebruik Minocycline met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Minocycline mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 8 jaar, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd. Met behulp van Minocycline bij kinderen jonger dan 8 jaar of bij vrouwen tijdens de laatste helft van de zwangerschap kan een blijvende verandering in de tand kleuring van het kind schaden.
Zwangerschap en borstvoeding: Minocycline is aangetoond dat schade toebrengen aan de foetus. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Minocycline bespreken terwijl je zwanger bent. Minocycline wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Minocycline.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, slaperigheid, duizeligheid, verlies van eetlust, misselijkheid, maagklachten, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, wazig zien, uitpuilende zachte plekken in zuigelingen, koude rillingen, koorts, of aanhoudende pijn keel, donkere urine, verhoogde druk in het hoofd, pijn in de gewrichten, zwelling of stijfheid, spierpijn of zwakte, rood, gezwollen, blaren of peeling huid, oorsuizen, stuipen, ernstige diarree, ernstige huidreacties de zon , maagpijn / krampen, problemen met slikken, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone hoofdpijn, ongewone vermoeidheid of zwakte, vaginale irritatie of afscheiding, gele verkleuring van de huid of ogen.
Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Minocycline