Kopen MigragesinKopen Migragesin

MIGRAGESIN (IMITREX) INDICATIES


Migragesin is geïndiceerd voor de acute behandeling van migraine-aanvallen met of zonder aura bij volwassenen. Migragesin is een hoofdpijn medicijn dat de bloedvaten rond de hersenen vernauwt. Migragesin vermindert ook stoffen in het lichaam die hoofdpijn, misselijkheid, gevoeligheid voor licht en geluid en andere migraine symptomen kunnen veroorzaken.

MIGRAGESIN (IMITREX) INSTRUCTIES


Gebruik Migragesin precies zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label. Overmatig gebruik van migraine geneeskunde kan in feite maken uw hoofdpijn verergeren.

Gebruik Migragesin zodra je hoofdpijn symptomen opmerkt, of na een aanval is al begonnen.

Uw arts kan wilt u uw eerste dosis van dit geneesmiddel te geven in een ziekenhuis of kliniek opzetten om te zien of u een ernstige bijwerkingen.

Neem een ​​Migragesin tablet in zijn geheel met een vol glas water. Niet splitsing van de tablet.

Na het nemen van een tablet: Als uw hoofdpijn niet helemaal weg, of gaat weg en komt terug, neem een ​​tweede tablet twee (2) uur na de eerste. Neem niet meer dan 200 mg sumatriptan orale tabletten niet in 24 uur. Als uw symptomen zijn niet verbeterd, neem dan contact op met uw arts voordat u een meer tabletten.

Aangezien Migragesin wordt gebruikt als nodig, het hoeft niet een dagelijks doseringsschema. Bel uw arts onmiddellijk als uw symptomen niet verbeteren na het gebruik van dit geneesmiddel.

Na het nemen van een Migragesin tablet, moet u twee (2) uur te wachten alvorens een tweede tablet. Neem niet meer dan 200 mg sumatriptan tabletten niet in 24 uur.

Na het gebruik van Migragesin neusspray, moet u twee (2) uur te wachten alvorens een tweede spray. Neem niet meer dan 40 mg neusspray niet in 24 uur.

Neem contact op met uw arts als u meer dan vier hoofdpijn in een maand (30 dagen).

DOSERING

In gecontroleerde klinische studies, enkelvoudige doses van 25, 50 of 100 mg Migragesin tabletten doeltreffend voor de acute behandeling van migraine bij volwassenen. Er zijn aanwijzingen dat doses van 50 en 100 mg een groter effect dan 25 mg kunnen bepalen.

De keuze van de dosering moet daarom worden gemaakt op individuele basis, het afwegen van de mogelijke voordelen van een hogere dosis met het potentieel voor een groter risico op bijwerkingen.

Als de hoofdpijn retourneert of de patiënt een gedeeltelijke respons op de initiële dosering, kan de dosering worden herhaald na 2 uur, een totale dagelijkse dosis van 200 mg niet te overschrijden.

MIGRAGESIN (IMITREX) OPSLAG


Slaan Migragesin bij kamertemperatuur weg van vocht, warmte en licht.

Heeft Migragesin Gebruik binnen 24 uur voor of na het gebruik van een andere migraine medicijnen, waaronder:

sumatriptan injectie, almotriptan (Axert), eletriptan (Relpax), frovatriptan (Frova), naratriptan (Amerge), rizatriptan (Maxalt, Maxalt-MLT), of zolmitriptan (Zomig), of
ergot geneeskunde, zoals dihydroergotamine (DHE 45, Migranal), ergotamine (Ergomar, Cafergot, Migergot), dihydroergotamine (DHE 45, Migranal), of methylergonovine (Methergine).

Migragesin kan uw denken of reacties beïnvloeden. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat je nodig alert te zijn doen.

U mag geen Migragesin als u allergisch bent voor sumatriptan zijn, of als u:

coronaire hartziekten, angina pectoris (pijn op de borst), bloedcirculatie problemen, gebrek aan bloedtoevoer naar het hart;
een voorgeschiedenis van hart-en vaatziekten, hartaanval of een beroerte, met inbegrip van "mini-beroerte";
ernstige of ongecontroleerde hoge bloeddruk;
ernstige leverziekte;
ischemische darmziekte, of
een hoofdpijn die afwijkt van uw gebruikelijke migraine lijkt.

Gebruik geen Migragesin als u een MAO-remmer, zoals furazolidon (Furoxone), isocarboxazide (Marplan), fenelzine (Nardil), rasagiline (Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), of tranylcypromine (Parnate) in de laatste hebt gebruikt 14 dagen.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt gebruiken Migragesin, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden:

leverziekte;
nierziekte;
epilepsie of andere epilepsie;
hoge bloeddruk, een hartritmestoornis, of
coronaire hartziekte (of risicofactoren zoals diabetes, menopauze, roken, overgewicht, met een hoge cholesterol, met een familiale voorgeschiedenis van coronaire hartziekte, die ouder is dan 40 en een man, of een vrouw die een hysterectomie heeft gehad).

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Migragesin een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Sumatriptan kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Geen borstvoeding binnen 12 uur na het gebruik van Migragesin. Als u een borstkolf te gebruiken in deze tijd, gooien alle melk die je verzamelt. Voer niet aan uw baby. Migragesin mag niet worden toegediend aan personen jonger dan 18 of ouder dan 65 jaar.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Migragesin: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik Migragesin en bel uw arts als u een ernstige bijwerking, zoals:

gevoel van pijn of een beklemmend gevoel in je kaak, nek of keel;
pijn op de borst of zwaar gevoel, pijn zich naar de arm of schouder, misselijkheid, zweten, algemeen ziek gevoel;
plotselinge gevoelloosheid of zwakte, vooral aan een kant van het lichaam;
plotselinge ernstige hoofdpijn, verwardheid, problemen met visie, spraak of balans;
plotselinge en hevige buikpijn en bloederige diarree;
inbeslagneming (convulsies);
gevoelloosheid of tintelingen en een bleek of blauw gekleurde verschijning in uw vingers of tenen, of
(Als u ook het nemen van een antidepressivum) - agitatie, hallucinaties, koorts, snelle hartslag, overactieve reflexen, misselijkheid, braken, diarree, verlies van coördinatie, flauwvallen.

Minder ernstige Migragesin bijwerkingen kunnen zijn:

lichte hoofdpijn (geen migraine);
druk of zwaar gevoel in een deel van je lichaam;
warm of koud gevoel;
duizeligheid, draaierig gevoel;
slaperigheid;
misselijkheid, braken, kwijlen;
vreemde smaak in je mond na het gebruik van de neusspray;
branderig gevoel, gevoelloosheid, pijn of andere irritatie in je neus of keel na het gebruik van de neusspray, of
warmte, roodheid, of milde tintelingen onder je huid.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Migragesin