Kopen MeclozinumKopen Meclozinum

MECLOZINUM (ANTIVERT) INDICATIES


Meclozinum wordt gebruikt voor het voorkomen en behandelen van misselijkheid, braken, duizeligheid en bewegingsziekte verbonden. Het wordt ook gebruikt voor vertigo (duizeligheid en) veroorzaakt door bepaalde binnenoorproblemen. Meclozinum is een anticholinergicum. Het blokkeert een chemische boodschapper in de hersenen, die helpt bij het verminderen of voorkomen braken.

MECLOZINUM (ANTIVERT) INSTRUCTIES


MECLOZINUM (ANTIVERT) INDICATIES


Meclozinum wordt gebruikt voor het voorkomen en behandelen van misselijkheid, braken, duizeligheid en bewegingsziekte verbonden. Het wordt ook gebruikt voor vertigo (duizeligheid en) veroorzaakt door bepaalde binnenoorproblemen. Meclozinum is een anticholinergicum. Het blokkeert een chemische boodschapper in de hersenen, die helpt bij het verminderen of voorkomen braken.

MECLOZINUM (ANTIVERT) INSTRUCTIES


Gebruik Meclozinum zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Meclozinum via de mond met of zonder voedsel.
Voor de preventie van reisziekte, neem Meclozinum ten minste 1 uur voor de inspanning of reizen.
Gebruik Meclozinum precies zoals aangegeven op de verpakking, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Als u het nemen Meclozinum zonder recept, volg eventuele waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen op het etiket.
Als u een dosis van Meclozinum missen en gebruikt het regelmatig, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Meclozinum gebruiken.

MECLOZINUM (ANTIVERT) OPSLAG


Store Meclozinum bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Meclozinum buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

MECLOZINUM (ANTIVERT) MEER INFO:


Werkzame stof: Meclizine.

Heeft Meclozinum NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Meclozinum zijn
u neemt natriumoxybaat (GHB).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Meclozinum. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
u astma, chronische obstructieve longziekte (COPD), chronische bronchitis of longemfyseem, verstopping van de maag, darmen of urinewegen, vergroting van de prostaat, of glaucoom.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Meclozinum. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Natriumoxybaat (GHB) omdat een toename slaapduur en een vermindering van het vermogen tot ademen te verwachten zijn.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Meclozinum kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Meclozinum kan slaperigheid en wazig zien veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Meclozinum met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Drink geen alcohol of gebruik van geneesmiddelen die kunnen slaperigheid (bv steun slapen, spier-relaxers) terwijl u Meclozinum, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen kunnen slaperigheid.
Meclozinum mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 12 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Meclozinum bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Meclozinum wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Meclozinum gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Slaperigheid, droge mond.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Meclozinum