Kopen LincocineKopen Lincocine

LINCOCINE (LINCOCIN) INDICATIES


Lincospectine wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Lincospectine is een lincomycine antibioticum. Het werkt door het stoppen van de productie van essentiële eiwitten die nodig zijn door bepaalde bacteriën om te overleven.

LINCOCINE (LINCOCIN) INSTRUCTIES


Gebruik Lincospectine zoals voorgeschreven door uw arts.

Lincospectine wordt best op een lege maag 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd, maar kan worden ingenomen met voedsel of melk als maag optreedt.
Neem deze medicatie met een vol glas (8 oz of 240 ml) water, tenzij uw arts stuurt u anders.
Ga niet liggen gedurende 30 minuten na inname van Lincospectine.
Lincospectine werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Lincospectine voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Lincocine, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Lincospectine gebruiken.

LINCOCINE (LINCOCIN) OPSLAG


WINKEL Lincospectine bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20 tot 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Lincospectine buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

LINCOCINE (LINCOCIN) MEER INFO:


Werkzame stof: Lincomycin.

Heeft Lincospectine NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Lincospectine of lincomycine zijn
je hebt meningitis, ziekte van Crohn, met antibiotica geassocieerde colitis, of colitis ulcerosa.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Lincospectine. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diarree, darmproblemen, leverproblemen, nierproblemen, of astma
als u een verminderde of een gebrek aan allergische reactie.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Lincospectine. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Depolariserende spierverslappers (bijv. vecuronium) of succinylcholine omdat hun acties en het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Lincospectine
Erythromycine omdat doeltreffendheid Lincospectine kan dalen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Lincospectine kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Lincospectine werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Lincospectine gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Lincospectine kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Lincospectine heeft benzylalcohol in. Gebruik het niet bij pasgeborenen of zuigelingen. Het kan ernstige en soms fatale problemen met het zenuwstelsel en andere bijwerkingen veroorzaken.
Vertel uw arts of tandarts dat u Lincospectine voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd terwijl u Lincospectine gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Lincospectine met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, in het bijzonder diarree. Monitor zorgvuldig voor veranderingen in de stoelgang frequentie.
Gebruik Lincospectine met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 1 maand, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Lincospectine bespreken terwijl je zwanger bent. Lincospectine wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Lincospectine.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, frequent urineren, misselijkheid, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloed of slijm in de ontlasting, verminderde urine, moeite met slikken, duizeligheid, rood, gezwollen, of blaren op de huid, ernstige of aanhoudende diarree, maagpijn / krampen, zwelling van de handen, ogen of keel, geelverkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Lincocine