Kopen LariamKopen Lariam

LARIAM INDICATIES


Lariam (Mefloquine) is een medicijn voor malaria, een ziekte veroorzaakt door parasieten. Dit geneesmiddel werkt door te interfereren met de groei van parasieten in de rode bloedcellen van het menselijk lichaam.

Parasieten die malaria veroorzaken voert typisch het lichaam door de beet van een mug. Malaria komt veel voor in gebieden zoals Afrika, Zuid-Amerika en Zuid-Azië.

Mefloquine wordt gebruikt voor de behandeling of preventie van malaria.

Mefloquine kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden die niet in deze medicatie gids.

LARIAM INSTRUCTIES


Neem deze medicatie precies zoals het was voorgeschreven voor u. Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Het is belangrijk om deze medicatie regelmatig om optimaal voorkomen malaria. Als u stopt met de medicatie vroeg voor welke reden dan ook, overleg dan met uw arts over andere vormen van malaria preventie.

Als u problemen met slikken de mefloquine tablet hebt, kunt u de tablet fijnmaken en meng het in een klein glas melk, water of andere drank te slikken gemakkelijker te maken.
Als u moet overgeven binnen 1 uur na het innemen van deze medicatie, neem nog een halve dosis. Als je het braken aanhoudt, bel dan met uw arts.

Als u dit geneesmiddel gebruikt om malaria te voorkomen:

Start met het innemen van het geneesmiddel 1 week voordat u een gebied waar malaria is gemeenschappelijk. Ga door met het geneesmiddel eenmaal per week tijdens uw verblijf en gedurende ten minste 4 weken nadat u het gebied te verlaten.

Neem uw wekelijkse dosis in op dezelfde dag per week.

Als u stopt met het geneesmiddel vroeg voor welke reden dan contact op met een arts over een andere vorm van malaria preventie.

Als u mefloquine om malaria te behandelen:

Neem vijf (5) tabletten in een keer, tenzij uw arts u anders adviseert.
Heeft mefloquine niet op een lege maag.
Neem het medicijn met een vol glas (8 ounces) van water.

Naast het nemen van mefloquine, gebruik beschermende kleding, insectenwerende middelen, en klamboe rond je bed om verder te voorkomen muggenbeten die malaria kunnen veroorzaken.

Om zeker te zijn van deze medicatie is geen schadelijke effecten te veroorzaken, kan het nodig zijn uw leverfunctie te testen met bloed testen op een regelmatige basis. Mogelijk moet u ook regelmatig oogonderzoek. Gebruik geen bezoeken aan uw arts niet te missen.
Neem contact op met uw arts zo snel mogelijk als u zijn blootgesteld aan malaria, of als u koorts of andere symptomen van de ziekte tijdens of na een verblijf in een gebied waar malaria is gemeenschappelijk.

Geen medicatie is 100% effectief bij het behandelen of voorkomen van malaria. Voor de beste resultaten, te houden met behulp van de medicatie zoals voorgeschreven. Praat met uw arts als u koorts, braken of diarree tijdens uw behandeling.

DOSERING

Volwassen patiënten

Vijf tabletten (1250 mg) mefloquine hydrochloride te worden gegeven als een enkele orale dosis. Het geneesmiddel mag niet worden ingenomen op een lege maag en moet worden toegediend met ten minste 8 oz (240 ml) water.

Als een full-kuur met Lariam (mefloquine) niet binnen 48 tot 72 uur leiden tot verbetering, dient Lariam (mefloquine) niet gebruikt worden voor herbehandeling. Een alternatieve behandeling worden gebruikt. Evenzo, als vorige profylaxe met mefloquine is mislukt, Lariam (mefloquine) mag niet worden gebruikt voor curatieve behandeling.

Malaria profylaxe

De aanbevolen profylactische dosis van Lariam (mefloquine) ongeveer 5 mg / kg lichaamsgewicht eenmaal per week. Een 250 mg Lariam (mefloquine) tablet dient eenmaal per week worden gehouden bij pediatrische patiënten die zwaarder zijn dan 45 kg. Bij pediatrische patiënten die minder wegen dan 45 kg, de wekelijkse dosis afneemt in verhouding tot het lichaamsgewicht:

30 tot 45 kg: 3/4 tablet

20 tot 30 kg: 1/2 tablet

Ervaring met Lariam (mefloquine) bij pediatrische patiënten die minder wegen dan 20 kg is beperkt.

LARIAM OPSLAG


Slaan mefloquine bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

LARIAM MEER INFO:


Werkzaam bestanddeel: Mefloquine

Gebruik dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor mefloquine of soortgelijke medicijnen zoals kinine (Qualaquin) of kinidine (Quinaglute, Quinidex, Quin-Release) zijn.

Je moet ook geen gebruik maken van mefloquine om malaria te voorkomen als u een recente geschiedenis van:

toevallen;

depressie;

angst, of

schizofrenie of andere psychiatrische ziekte.

Echter, kan uw arts mefloquine voorschrijven om malaria te behandelen, zelfs als je hebt een van de bovengenoemde voorwaarden wordt voldaan.

Als u een van deze andere voorwaarden hebben, kunt u een aanpassing van de dosering of speciale tests nodig hebben om deze medicatie veilig te gebruiken:

leverziekte;

een geschiedenis van depressie;

epilepsie of andere epilepsie;

nierziekte;

ernstige complicaties van malaria, of ongecontroleerde braken of diarree.

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of mefloquine is schadelijk voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Malaria is eerder dood in een zwangere vrouw veroorzaken. Als u zwanger bent, overleg dan met uw arts over de risico's van het reizen naar gebieden waar malaria is gemeenschappelijk. Mefloquine kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby. Mefloquine mag niet worden gebruikt om malaria bij een kind jonger dan 6 maanden of die minder dan 11 £ weegt behandelen. Mefloquine mag niet worden gebruikt voor malaria bij een kind dat minder dan £ 99 weegt voorkomen.Belangrijke veiligheidsinformatie

Heeft halofantrine (Halfan) niet nemen terwijl u mefloquine of net nadat je ermee gestopt. Ernstige, levensbedreigende bijwerkingen van uw hart kan optreden als u halofantrine duren voordat de mefloquine uit je lichaam is verdwenen.

Vermijd het nemen van chloroquine (Aralen Fosfaat), kinine (Qualaquin) of kinidine (Quinaglute, Quinidex, Quin-Release) tijdens het gebruik van mefloquine.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop de inname van mefloquine en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals:

depressieve stemming, onrustig of angstig voelen;

verwardheid, extreme angst, hallucinaties, ongewone gedachten of gedrag;

ernstige of ongecontroleerde braken of diarree;

koorts;

hoesten, piepende ademhaling, kortademigheid;

misselijkheid, buikpijn, verlies van eetlust, donkere urine, klei gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen);

zweertjes in de mond;

ongewone pijn, vermoeidheid, gewichtsverlies;

ernstige huiduitslag, of

gemakkelijk blauwe plekken of bloeden.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

hoesten;

hoofdpijn;

zwakte;

duizeligheid, of

jeuk.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden.

Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Lariam