Kopen KytrilKopen Kytril

KYTRIL INDICATIES


Kytril blokkeert de acties van chemische stoffen in het lichaam die kunnen leiden tot misselijkheid en braken.

KYTRIL INSTRUCTIES


Neem Kytril precies zoals het was voorgeschreven voor u. Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Kytril wordt meestal gestart tot 1 uur voor de chemotherapie. Volg de instructies van uw arts.

Meet de vloeibare vorm van Kytril met een speciale dosis-maatlepel of beker, geen gewone eetlepel. Als u niet beschikt over een dosis-meetapparaat, vraag dan uw apotheker om een.

Wanneer u een dosis gemist - Vertel uw arts wanneer u vergeet uw dosis binnen 1 uur voor de chemotherapie. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

DOSERING

Emetogene chemotherapie
De aanbevolen dosering voor volwassenen van orale Kytril (granisetron hydrochloride) is 2 mg eenmaal daags of tweemaal daags 1 mg. In de 2 mg eenmaal daags regime, zijn twee 1 mg tabletten of 10 ml van Kytril (granisetron) drank (2 theelepels, overeenkomend met 2 mg granisetron) gegeven tot 1 uur voor de chemotherapie. In de 1 mg tweemaal daags regime, de eerste tablet van 1 mg of een koffielepel (5 ml) van Kytril (granisetron) drank wordt gegeven tot 1 uur voor de chemotherapie, en de tweede tablet of tweede theelepel (5 ml) van Kytril (granisetron) drank, 12 uur na de eerste. Ofwel regime wordt alleen toegediend op de dag (en) chemotherapie wordt gegeven. Verdere behandeling, maar niet op chemotherapie, is niet gevonden nuttig te zijn.

Pediatrisch gebruik
De veiligheid en werkzaamheid bij kinderen zijn niet vastgesteld.

Straling (Ofwel Total Body Bestraling of gefractioneerde Abdominale Radiation)
De aanbevolen dosering voor volwassenen van orale Kytril (granisetron) is 2 mg eenmaal daags. Twee 1 mg tabletten of 10 ml Kytril (granisetron) drank (2 theelepels, overeenkomend met 2 mg granisetron) genomen binnen 1 uur straling.

KYTRIL OPSLAG


Store Kytril bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

U mag geen Kytril als u allergisch bent voor granisetron of vergelijkbare geneesmiddelen zoals dolasetron (Anzemet), ondansetron (Zofran), of palonosetron (Aloxi) zijn.

Alvorens Kytril, vertel uw arts als u een leverziekte, een hartritme stoornis, een verstoring van de elektrolytenbalans (zoals lage niveaus van kalium of magnesium in het bloed), of een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van lange QT-syndroom.

Als u een van deze andere voorwaarden, kunt u een aanpassing van de dosering of speciale tests om veilig te nemen Kytril nodig:

leverziekte;
een hartritmestoornis;
een verstoring van de elektrolytenbalans (zoals lage niveaus van kalium of magnesium in het bloed), of
een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van lange QT-syndroom.

FDA zwangerschap categorie B. Kytril is naar verwachting niet schadelijk voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Het is niet bekend of granisetron overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Heeft Kytril niet zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Kytril wordt meestal gestart tot 1 uur voor de chemotherapie. Vertel uw arts als u vergeet om de medicatie in te nemen binnen de opgegeven hoeveelheid tijd voordat uw procedure.

Er kunnen andere geneesmiddelen die kunnen interageren met Kytril. Vertel uw arts over al uw recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen, mineralen, kruiden-producten en medicijnen die door andere artsen voorgeschreven. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Kytril: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking hebben, zoals:

snel of beukende hartslag;
koorts, spierpijn, griepachtige symptomen, of
gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, ongebruikelijke zwakte.

Minder ernstige Kytril bijwerkingen kunnen zijn:

hoofdpijn;
maagpijn of boos, verlies van eetlust;
diarree of constipatie;
duizeligheid, of
slaapproblemen (slapeloosheid).

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Kytril