Kopen KemadrinKopen Kemadrin

KEMADRIN INDICATIES


Kemadrin wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson. Procyclidine vermindert de effecten van bepaalde stoffen in het lichaam die uit balans als gevolg van een ziekte (zoals de ziekte van Parkinson), therapie of andere oorzaken kunnen worden.

KEMADRIN INSTRUCTIES


Neem procyclidine precies zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem elke dosis met een vol glas water. Neem procyclidine na de maaltijd om maagklachten te verminderen.

Procyclidine wordt meestal drie tot vier keer per dag. Volg de instructies van uw arts.

DOSERING

Gebruik Kemadrin zoals voorgeschreven door uw arts.

Als u een dosis van Kemadrin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

KEMADRIN OPSLAG


Slaan Kemadrin bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.Heeft Kemadrin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Kemadrin zijn
je hebt nauwehoekglaucoom

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Kemadrin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:
als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u glaucoom, geestelijke of stemmingsstoornissen, spierzwakte (bijv. myasthenia gravis), colitis ulcerosa, (bv, een vergrote prostaat), of urineren problemen
als u een verstopping van de maag, slokdarm, of urinewegen, nier-of leverproblemen, hoge bloeddruk, hart-of vaatziekten, een onregelmatige hartslag, of ongecontroleerde bewegingen van de handen, mond of tong.

Kemadrin kan duizeligheid en wazig zien veroorzaken. Rijd niet, het bedienen van machines of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn, totdat u weet hoe u reageert op Kemadrin. Met behulp Kemadrin alleen, met bepaalde andere geneesmiddelen, of met alcohol kan uw vermogen om andere potentieel gevaarlijke taken te besturen of te verminderen.
Kemadrin kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen. Alcohol, kan warm weer, de uitoefening en koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ook zitten of liggen bij de eerste tekenen van duizeligheid, duizeligheid of zwakte.
Niet oververhit raken bij warm weer of tijdens het sporten of andere activiteiten; zonnesteek kunnen optreden.
Gebruik Kemadrin met uiterste voorzichtigheid bij kinderen. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt terwijl u Kemadrin, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van Kemadrin tijdens de zwangerschap. Het is onbekend of Kemadrin wordt uitgescheiden in de moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik maakt van Kemadrin, contact op met uw arts of apotheker om de risico's voor uw baby te bespreken.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Wazig zien, obstipatie, verwijde pupillen, droge mond, duizeligheid, duizeligheid, verlies van eetlust, misselijkheid, maagklachten, braken.


Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), pijn op de borst, verwardheid, moeilijk of pijnlijk plassen, moeite met slikken, pijn aan de ogen, snelle of bonzende hartslag, geestelijke of stemmingswisselingen, ongecontroleerde bewegingen.

Kopen Kemadrin