Kopen IvermectinumKopen Ivermectinum

IVERMECTINUM (STROMECTOL) INDICATIES


Ivermectinum wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde parasieten. Ivermectinum is een anthelminticum. Het werkt door het doden van gevoelige parasieten.

IVERMECTINUM (STROMECTOL) INSTRUCTIES


Gebruik Ivermectinum zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Ivermectinum door mond op een lege maag met water.
Sommige patiënten die Ivermectinum nemen zullen herhaalde follow-up en herbehandeling moet ervoor zorgen dat de infectie volledig is opgehelderd. Volg de instructies van uw arts. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Ivermectinum wordt meestal gegeven als een enkele dosis. Als u vergeet om Ivermectinum nemen, neem deze dan in zodra je herinneren.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Ivermectinum gebruiken.

IVERMECTINUM (STROMECTOL) OPSLAG


WINKEL Ivermectinum bij kamertemperatuur onder 86 graden F (30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Ivermectinum buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

IVERMECTINUM (STROMECTOL) MEER INFO:


Werkzame stof: Ivermectine.Heeft Ivermectinum NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Ivermectinum.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Ivermectinum. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
Als u nog andere parasitaire infectie (bijv. Loa loa infectie) of u onlangs reisden naar gebieden waar parasitaire infectie is waarschijnlijk
als u astma of een verzwakt immuunsysteem (bijvoorbeeld HIV-infectie).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Ivermectinum. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Warfarine omdat het risico van de bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Ivermectinum.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Ivermectinum kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Ivermectinum kan duizeligheid of sufheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Ivermectinum met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Ivermectinum kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, alcohol, kan warm weer, de uitoefening of koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ga zitten of liggen bij het eerste teken van een van deze effecten.
Zelden hebben sommige patiënten die Ivermectinum die ook hebben gehad een bepaalde andere parasitaire infectie (loiasis) een ernstige en soms fatale probleem hersenen ontwikkeld. Vertel uw arts als u nog andere parasitaire infectie. Vertel uw arts als u in een gebied waar Loa loa-infectie is waarschijnlijk (bijv. West-of Centraal-Afrika) zijn geweest. Vertel uw arts onmiddellijk als u symptomen zoals ongebruikelijke rugpijn, oog bloeden, kortademigheid, gebrek aan blaas of darmen te beheersen, moeite met lopen of staan, mentale veranderingen (bijv. verwardheid), ongebruikelijke zwakte, of epileptische aanvallen.
Lab tests, waaronder ontlasting onderzoeken, kan worden uitgevoerd terwijl u Ivermectinum gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Ivermectinum moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen die minder dan 33 pond (15 kg), de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Gebruik geen Ivermectinum als u zwanger bent. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts meteen. Ivermectinum wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Ivermectinum gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, duizeligheid, misselijkheid.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), pijn aan de ogen, zwelling of roodheid, flauwvallen, snelle hartslag, koorts, gewrichtspijn, rode , gezwollen, blaren of schilferende huid, stuipen, ernstige duizeligheid of duizeligheid, zwelling van de huid, armen, benen, enkels of voeten; pijnlijke of gezwollen lymfeklieren (bijvoorbeeld in de nek, lies, oksels), visie veranderingen; geelverkleuring van de ogen of de huid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Ivermectinum