Kopen IsoniazidKopen Isoniazid

ISONIAZID INDICATIES


Isoniazide wordt gebruikt voor het behandelen of voorkomen van tuberculose (tbc). Als u gebruik maakt Isoniazide om TB te behandelen, moet het altijd worden gebruikt samen met een ander geneesmiddel. Isoniazide is een antibacterieel. Het werkt door het doden van TB organisms.soniazid heeft ook een antidepressieve werking, en het was een van de eerste antidepressiva ontdekt. Isoniazide kunnen ook worden gebruikt bij de behandeling van een BCG-oma.

ISONIAZID INSTRUCTIES


Gebruik Isoniazide zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem elke dosis met een vol glas (8 ounces) van water.
Neem Isoniazide op een lege maag 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd. Als misselijkheid optreedt, raadpleeg dan uw arts als u Isoniazide kunt nemen met voedsel.
Neem alle van de Isoniazide die is voorgeschreven voor u, zelfs als u zich beter begint te voelen. Uw symptomen kunnen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is behandeld.

Het is belangrijk om Isoniazide regelmatig naar het meest profiteren.
Uw arts kan ook willen dat je een extra vitamine B6 (pyridoxine) dagelijks in te nemen tablet tijdens de behandeling tot gevoelloosheid en tintelingen veroorzaakt door lage niveaus van deze vitamine te voorkomen.
Uw arts kan vragen om bloedonderzoek of andere medische evaluaties tijdens de behandeling met isoniazide om de voortgang en de bijwerkingen te monitoren.
Blijf Isoniazide gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Gebruik geen dosis te missen.
Als u een dosis van Isoniazide, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Isoniazid gebruiken.

ISONIAZID OPSLAG


Bewaren Isoniazide tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Isoniazide buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.


Heeft Isoniazide NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Isoniazide of hebben ernstige bijwerkingen van isoniazide, zoals drug koorts, koude rillingen, of artritis
u ernstige leverschade, actieve leverziekte, of beschadiging van de lever van eerder gebruik van Isoniazide
u een voorgeschiedenis van hepatitis veroorzaakt door een geneesmiddel inneemt.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Isoniazid. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diabetes, nierproblemen, zenuw problemen (bv., neuropathie) of het risico van zenuw problemen, HIV, of een geschiedenis van leverproblemen heeft
als u een geschiedenis van alcohol of andere drugsmisbruik, hebben onhygiënische injecteerbaar geneesmiddel gewoonten, of alcohol drinkt dagelijks
als u ouder bent dan 35 jaar oud, heb je na de bevalling, of u eerder hebt genomen Isoniazid.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Isoniazid. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Acetaminophen, anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine), carbamazepine, hydantoïnes (bijvoorbeeld fenytoïne), rifampicine, theofylline of valproïnezuur omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met isoniazide
Ketoconazol omdat de effectiviteit ervan kan worden verminderd door Isoniazid.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Isoniazide kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Raadpleeg uw arts voor het drinken van alcohol tijdens het gebruik van isoniazide. Alcohol kan het risico van leverproblemen verhogen. Als u een voorgeschiedenis van alcoholmisbruik, kunt u mogelijk ook een verhoogd risico op het ontwikkelen zenuwproblemen van Isoniazid. Waarschuw uw arts als u ongewone tintelingen of gevoelloosheid in uw handen of voeten merken.
Als u een voorgeschiedenis van diabetes, alcoholmisbruik, of slechte voeding, kan uw arts u aanbevelen ook vitamine B6 te nemen terwijl u Isoniazid. Dit kan helpen om uw risico op zenuw problemen verminderen. Bespreek eventuele vragen met uw arts.
Eet geen voedsel met een hoog tyramine terwijl u Isoniazid gebruiken. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog tyramine (bijvoorbeeld, oude kazen, rode wijn, bier, bepaalde soorten vlees en worst, lever, zure room, sojasaus, rozijnen, bananen, avocado's) terwijl u Isoniazide gebruiken kan ernstige hoge bloeddruk veroorzaken. Medische hulp inroepen in een keer als symptomen van ernstige hoge bloeddruk optreden. Deze kunnen omvatten ernstige hoofdpijn, snelle of onregelmatige hartslag, pijnlijke of stijve nek, misselijkheid, braken, zweten, vergrote pupillen, of gevoeligheid voor licht.
Eet geen voedsel met een hoog histamine terwijl je Isoniazid gebruiken. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog histamine (bijvoorbeeld, gestreepte tonijn, tonijn, tropische vissen), terwijl u gebruikt Isoniazide kan een lage bloeddruk, onregelmatige hartslag, hoofdpijn, zweten, of blozen veroorzaken. Neem contact op met uw arts als een van deze symptomen zich voordoen.
Vraag uw zorgverzekeraar voor een volledige lijst van alle voedingsmiddelen die u moet vermijden tijdens het gebruik van isoniazide.
Isoniazide werkt alleen tegen bacteriën van het TB, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Isoniazide gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Diabetes patiënten - Isoniazide kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde. U kunt ook een verhoogd risico op het ontwikkelen zenuwproblemen van Isoniazid. Neem contact op met uw arts als u ongewone tintelingen in uw handen of voeten merken.
Lab tests, waaronder leverfunctie en oogonderzoek, kan worden uitgevoerd terwijl u Isoniazid gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Isoniazide met voorzichtigheid in zwart en Spaanse vrouwen, ze kunnen een groter risico op ernstige leverproblemen van Isoniazid hebben.
Gebruik Isoniazide bij patiënten ouder dan 35 jaar, ze kunnen een groter risico op ernstige leverproblemen van Isoniazid hebben.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Isoniazide bespreken terwijl je zwanger bent. Isoniazide wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Isoniazide gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Milde maagklachten.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), veranderingen in het gezichtsvermogen, rillingen of koorts, donkere urine, algemeen gevoel van onbehagen, verhoogde dorst of plassen, gewrichtspijn of zwelling, verlies van eetlust, problemen met het geheugen, mentale of stemmingswisselingen, misselijkheid, epileptische aanvallen, maagpijn of tederheid; symptomen van een lage vitamine B6 niveaus (bv. verwarring, scheuren in de hoeken van de mond, prikkelbaarheid, mond roodheid of pijn, schilferende huiduitslag), tintelingen of gevoelloosheid in de handen of voeten, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone vermoeidheid of zwakte, braken, geelverkleuring van de huid of ogen.
Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Isoniazid