Kopen IndinavirKopen Indinavir

INDINAVIR INDICATIES


Indinavir is een antiviraal medicijn in een groep HIV-remmers die protease (PRO-tee-ayz) remmers. Indinavir voorkomt human immunodeficiency virus (HIV) cellen vermenigvuldigen in je lichaam. Het wordt gebruikt om HIV, waarbij verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) veroorzaakt behandelen. Indinavir is geen geneesmiddel voor HIV of AIDS.

INDINAVIR INSTRUCTIES


Neem indinavir precies zoals het was voorgeschreven voor u. Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Deze medicatie wordt geleverd met de patiënt instructies voor veilig en effectief gebruik. Volg deze aanwijzingen zorgvuldig. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.
Neem indinavir met een vol glas (8 ounces) van water of magere melk. U kunt ook sap, koffie of thee drinken met deze medicatie. Elke dag Drink minstens 6 glazen water om nierstenen te voorkomen tijdens het gebruik van indinavir. Indinavir moet worden genomen op een lege maag, ten minste 1 uur vóór of 2 uur na een maaltijd.

Als u liever de medicatie met voedsel, eet slechts een lichte maaltijd, zoals droog geroosterd brood met jam of cornflakes met magere melk en suiker. Vermijd het eten van een vetrijke maaltijd.

Het is belangrijk om indinavir regelmatig gebruiken om het meest profiteren. Haal uw recept voordat u de eerste medicijnen volledig.

Om zeker te zijn van deze medicatie helpt uw ​​aandoening, moet uw bloed worden getest op een regelmatige basis. Uw lever functie kan ook dienen getest te worden. Mis geen enkele geplande bezoeken aan uw arts niet te missen.

HIV / AIDS wordt gewoonlijk behandeld met een combinatie van verschillende geneesmiddelen. Om zo goed mogelijk te behandelen uw conditie, gebruik van al uw medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Zorg ervoor dat de medicatie gids of de patiënt instructies die bij elk van uw medicijnen te lezen. Heeft uw doses of medicatie schema niet veranderen zonder advies van uw arts. Elke persoon met hiv of aids moeten onder toezicht van een arts blijven.

Neem de gemiste dosis zodra u eraan denkt en neem de volgende dosis op de normale tijd. Als u meer dan 2 uur te laat in het nemen van uw indinavir, sla dan de gemiste dosis over en neem de volgende geplande dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

DOSERING

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor HIV-infectie
800 mg oraal om de 8 uur of indinavir 800 mg met ritonavir 100 mg tot 200 mg oraal om de 12 uur.


Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor Nonoccupational Exposure
800 mg oraal om de 8 uur of indinavir 800 mg met ritonavir 100 mg tot 200 mg oraal om de 12 uur.
Duur: Profylaxe moet zo snel mogelijk worden begonnen, binnen 72 uur na blootstelling, en bleef gedurende 28 dagen.
Indinavir met ritonavir plus 2 NRTI's is een van de alternatieve behandelingen aanbevolen voor nonoccupational postexposure HIV profylaxe.


Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor beroepsmatige blootstelling
800 mg oraal om de 8 uur 800 mg oraal om de 8 uur plus lamivudine-zidovudine,
of indinavir 800 mg met ritonavir 100 mg tot 200 mg oraal om de 12 uur plus lamivudine-zidovudine.
Duur: De therapie moet onmiddellijk beginnen, bij voorkeur binnen 1 tot 2 uur na blootstelling. De exacte duur van de behandeling kan verschillen op basis van het protocol van de instelling.

Lever Dosis Aanpassingen
Lichte tot matige leverinsufficiëntie: 600 mg oraal om de 8 uur.


Dosisaanpassingen
Denk aan het verminderen van de dosis tot 600 mg om de 8 uur als delavirdine, itraconazol of ketoconazol gelijktijdig worden toegediend. Verhoog de dosis tot 1000 mg om de 8 uur als rifabutine gelijktijdig wordt gegeven, en de dosis rifabutine verminderen met de helft.
Voorzorgsmaatregelen

Strikte naleving van de voorgeschreven dosering is essentieel. Patiënten mogen niet de dosis of het stoppen van de behandeling te wijzigen zonder overleg met hun arts.

Adequate hydratie (1,5 liter / dag) is cruciaal tijdens de behandeling het risico van nierstenen verminderen. Een korte onderbreking (meestal 1 tot 3 dagen) of volledige stopzetting kan nodig zijn als nephrolithiasis optreedt.

Staak indinavir als hemolytische anemie optreedt. Overweeg staken indien ernstig leukocyturia ontwikkelt.

INDINAVIR OPSLAG


Slaan indinavir bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Bewaar de capsules in hun originele verpakking, samen met het pakket vochtabsorberende conserveermiddel die met indinavir capsules.

Gebruik dit medicijn niet als u allergisch bent voor indinavir zijn.
Heeft indinavir geen rekening met amiodaron (Cordarone, Pacerone), cisapride (Propulsid), pimozide (Orap), alprazolam (Xanax), oraal midazolam (Versed), triazolam (Halcion), of ergot geneesmiddelen zoals ergotamine (Ergomar, Cafergot), dihydroergotamine (DHE 45, Migranal neusspray), ergonovine (Ergotrate), of methylergonovine (Methergine). Deze geneesmiddelen kunnen levensbedreigende bijwerkingen veroorzaken als je ze gebruikt terwijl u indinavir.

Alvorens indinavir, vertel uw arts als u allergisch bent voor een drugs, of als u:

leverziekte;
nierziekte of
een geschiedenis van nierstenen;
diabetes;
een bloeden stoornis zoals hemofilie; of
hoge cholesterol of triglyceriden.

Als u een van deze voorwaarden, moet u wellicht een aanpassing van de dosering of speciale tests om veilig indinavir nemen nodig.
FDA zwangerschap categorie C. Deze medicatie kan schadelijk zijn voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. HIV kan worden doorgegeven aan de baby als de moeder tijdens de zwangerschap niet goed behandeld. Neem al uw hiv-medicijnen zoals voorgeschreven om uw infectie onder controle terwijl je zwanger bent.

Uw naam kan moeten worden vermeld op een antiviraal register voor zwangerschap wanneer u start met het gebruik van deze medicatie.
U mag geen borstvoeding geven terwijl u gebruik maakt van indinavir. Vrouwen met hiv of aids moeten geen borstvoeding geven helemaal. Zelfs als uw baby geboren zonder HIV, kunt u nog steeds passeren het virus aan de baby in je moedermelk.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop de inname van indinavir en bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

koorts, zere keel, en hoofdpijn met een ernstige blaarvorming, peeling, en rode huiduitslag;
bleke of vergeelde huid, donker gekleurde urine, koorts, verwarring of zwakte;
vaak plassen of extreme dorst;
pijn in je zij of onderrug, bloed in de urine;
gemakkelijk blauwe plekken of bloeden;
signalen van een nieuwe infectie, zoals koorts of rillingen, hoesten of griepsymptomen, of
misselijkheid, maagpijn, lage koorts, verlies van eetlust, donkere urine, klei gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen).

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn:

lichte misselijkheid, braken, diarree, opgeblazen gevoel;
gevoelloosheid of tintelingen, vooral rond uw mond;
moe gevoel;
hoofdpijn, stemmingswisselingen, of
veranderingen in de vorm of locatie van lichaamsvet (vooral in je armen, benen, gezicht, nek, borsten, en taille).

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Vertel uw arts over alle ongebruikelijke of lastige bijwerking.

Kopen Indinavir