Kopen HydroxycarbamideKopen Hydroxycarbamide

HYDROXYCARBAMIDE (HYDREA) INDICATIES


Hydroxyurea wordt gebruikt om huidkanker (melanomen), een kanker van de witte bloedcellen die chronische myeloïde leukemie (CML), en metastatische kanker (kanker die is uitgezaaid) van de eierstokken te behandelen. Dit geneesmiddel kan ook samen worden gegeven met bestraling van hoofd-en halskanker (primaire plaveiselcelcarcinoom).
Hydroxyurea wordt ook gebruikt bij volwassen patiënten met sikkelcelanemie om pijnlijke episoden voorkomen en verminderen de behoefte aan bloedtransfusies. Het werkt door de rode bloedcellen flexibeler.

HYDROXYCARBAMIDE (HYDREA) INSTRUCTIES


Voordat u begint met de behandeling met hydroxycarbamide, moeten u en uw arts te praten over het goede van dit geneesmiddel zal ook net als de risico's van het gebruik ervan.

Neem dit medicijn precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik niet meer van het, gebruik het dan niet vaker, en gebruik het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een patiënt informatie insert. Lees en volg de instructies in het inzetstuk voorzichtig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Hydroxyurea moet met zorg worden behandeld en mensen die dit geneesmiddel niet nemen moeten voorzichtig om te voorkomen dat het aanraken van het zijn. Om de kans op het geneesmiddel te raken verlagen:
Wegwerphandschoenen te dragen bij het hanteren van hydroxycarbamide of flesjes met hydroxyurea.
Was uw handen voor en na het contact met de fles of capsules.
Als poeder uit de capsule wordt gemorst, moet u veeg onmiddellijk met een vochtig keukenpapier en gooi het in een gesloten container, zoals een plastic zak.
U moet medicijnen uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.
Moet u contact opnemen met uw arts voor instructies over wat u met capsules die voorbij de vervaldatum.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Heeft doses niet verdubbelen.

DOSERING

De dosis van dit geneesmiddel verschillend voor verschillende patiënten zijn. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de termijn tussen de doses, en de lengte van de tijd die u het geneesmiddel in te nemen afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u het geneesmiddel.
Voor orale doseringsvorm (capsules):
Voor kanker van het hoofd en de nek, eierstokken, of de huid:

Volwassenen-Dose is gebaseerd op het lichaamsgewicht en moet worden bepaald door uw arts. De dosis is 80 milligram (mg) per kilogram (kg) lichaamsgewicht, genomen als een enkele dosis elke derde dag.
Kinderen-gebruik en de dosering moet worden bepaald door uw arts.

Voor chronische myeloïde leukemie (CML):

Volwassenen-Dose is gebaseerd op het lichaamsgewicht en moet worden bepaald door uw arts. De dosering is 30 milligram (mg) per kilogram (kg) lichaamsgewicht per dag, die als een enkele dosis.
Kinderen-gebruik en de dosering moet worden bepaald door uw arts.

Voor sikkelcelanemie:

Volwassenen-Dose is gebaseerd op het lichaamsgewicht en moet worden bepaald door uw arts. De dosering is 15 milligram (mg) per kilogram (kg) lichaamsgewicht per dag, genomen als een enkele dosis. Uw arts kan zo nodig uw dosis verhogen. De dosis is gewoonlijk niet meer dan 35 mg per kg lichaamsgewicht per dag.
Kinderen-gebruik en de dosering moet worden bepaald door uw arts.

HYDROXYCARBAMIDE (HYDREA) OPSLAG


Bewaar het geneesmiddel in een ongeopende verpakking bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Voorkom bevriezing.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je moet ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert uw vooruitgang bij regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Zorg ervoor dat uw arts op de hoogte als u zwanger bent voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren kind schaden. Als u denkt dat u zwanger bent tijdens het gebruik van het geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Terwijl u wordt behandeld met hydroxycarbamide, en nadat u stoppen met het gebruik, geen inentingen (vaccins) zonder goedkeuring van uw arts. Hydroxyurea kan de weerstand van uw lichaam te verlagen en er is een kans dat je de infectie het vaccin is bedoeld om te voorkomen krijgen. Daarnaast moeten andere personen in uw huishouden niet levende vaccins (bijv. nasale griepvaccin, mazelen, bof of rodehond), aangezien er een kans dat ze zou de infectie aan je voorbij. Vermijd ook personen die een levend vaccin hebben gehad. Niet dicht bij hen en blijf niet in dezelfde kamer met hen voor zeer lang. Als u deze voorzorgsmaatregelen niet kunnen nemen, moet u overwegen het dragen van een beschermend masker dat de neus en mond bedekt.

Hydroxyurea kan het aantal witte bloedcellen tijdelijk te verlagen in het bloed, waardoor de kans op het krijgen van een infectie. Het kan ook het aantal bloedplaatjes, die noodzakelijk zijn voor een goede bloedstolling verminderen. Als dit gebeurt, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, vooral wanneer uw bloedbeeld is laag, om het risico van infectie of bloeden te verminderen:


Als je kunt, voorkomen dat mensen met infecties. Neem contact op met uw arts als u denkt dat u een infectie krijgt of als u koorts of rillingen, hoesten of heesheid, onderrug of zijkant pijn, of pijn of moeilijkheden bij het plassen te krijgen.
Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u een ongewone bloeden of blauwe plekken opmerkt, zwarte, teerachtige ontlasting, bloed in de urine of ontlasting, of kleine rode vlekken op je huid.
Wees voorzichtig bij het gebruik van een gewone tandenborstel, floss of tandenstoker. Uw arts, tandarts of verpleegkundige kan andere manieren om uw tanden en tandvlees schoon te bevelen. Neem contact op met uw arts voordat een tandheelkundige werk.
Sluit je ogen of de binnenkant van je neus niet aan, tenzij je net je handen gewassen en hebben niet aangeraakt iets anders in de tussentijd.
Wees voorzichtig niet om jezelf te snijden als u gebruik maakt van scherpe voorwerpen, zoals een scheermes of vingernagel of teennagel frezen.
Vermijd contact sport of andere situaties waar blauwe plekken of letsel kan ontstaan.

Gebruik van dit geneesmiddel voor een lange tijd kan uw risico op het ontwikkelen van kanker van het bloed (leukemie) te verhogen. Praat met uw arts als u zich zorgen maakt over deze risico's bieden.

Dit geneesmiddel kan bij sommige mensen tijdelijke haaruitval veroorzaken. Na de behandeling is beëindigd, moet de normale haargroei terug, hoewel de nieuwe haren een iets andere kleur of textuur zijn.

Geen andere geneesmiddelen niet nemen, tenzij ze zijn besproken met uw arts. Dit omvat recept of vrij verkrijgbare (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden-of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel een aantal ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet al deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen zij medische hulp nodig hebben.

Raadpleeg uw arts onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden:
Vaker

Hoest of heesheid
koorts of rillingen
onderrug of zijkant pijn
pijn of moeilijkheden bij het plassen

Minder vaak voorkomende

Zwarte, teerachtige ontlasting
zwart worden van de vinger-en teennagels
bloed in de urine of ontlasting
kleine rode vlekken op de huid
zweren in de mond en op de lippen
ongewone bloeden of blauwe plekken

Zeldzaam

Verwarring
convulsies (stuipen)
moeite met plassen
duizeligheid
hoofdpijn
gewrichtspijn
zien, horen of voelen van dingen die er niet zijn
zwelling van de voeten of onderbenen

Incidentie onbekend

Bloeden onder de huid
blaren op de huid
blauwe of bleke kleur op de huid van de vingers of tenen
kilte van de vingers of tenen
krater-achtige laesies op de huid
jeukende huid
gevoelloosheid of tintelingen in de vingers of tenen
pijn in de vingers of tenen
ongewone vermoeidheid of zwakte
gewichtsverlies

Get noodsituaties helpen onmiddellijk indien een van de volgende symptomen van overdosering optreden:

Symptomen van overdosering
Schilfering van de huid op de handen en voeten
ernstige donkerder van huidskleur
pijnlijkheid
zweren in de mond en op de lippen
zwelling van de handpalmen en voetzolen
violet roodheid van de huid

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan de geneeskunde. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als een van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen:
Vaker voor:

Diarree, slaperigheid, verlies van eetlust, misselijkheid of braken.

Minder vaak voorkomende:

Constipatie, roodheid van de huid op de plaats van bestraling, huiduitslag en jeuk.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kunnen ook optreden bij sommige patiënten. Indien u andere bijwerkingen opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Hydroxycarbamide