Kopen FlonaseKopen Flonase

FLONASE INDICATIES


Flonase is geïndiceerd voor de behandeling van de nasale symptomen van seizoensgebonden en niet-seizoensgebonden allergische en niet-allergische rhinitis bij volwassenen en pediatrische patiënten van 4 jaar en ouder.

Flonase is een corticosteroïd. Het werkt door het verminderen van ontstekingsreacties in de nasale luchtweg in reactie op allergenen en irriterende stoffen in de lucht.

FLONASE INSTRUCTIES


Gebruik Flonase zoals voorgeschreven door uw arts.

Voorzichtig schudden voor elk gebruik.
Indien nodig, prime de spray pomp volgens de aanwijzingen in de extra bijsluiter.
Om een ​​neusspray te gebruiken, blaas zachtjes je neus. Ga zitten en kantel je hoofd iets naar achteren. Plaats de punt van de spuitbus in de neus. Met behulp van een vinger van de andere hand drukt tegen de tegenoverliggende neusgat om het af te sluiten. Adem rustig door het open neusgat en knijp de spray container. Als u meer dan 1 spray, wacht 1-2 minuten tussen sprays. Na het gebruik van het geneesmiddel, spoel de buitenzijde van de spray-eenheid in warm water en droog met een schone tissue om besmetting te voorkomen.
Symptomen kunnen beginnen om zo snel 12 uur te verbeteren nadat u start met het gebruik Flonase, en moeten verbeteren binnen een paar dagen. De volledige uitkering kan niet worden bereikt totdat je Flonase hebben gebruikt voor meerdere dagen. Als de symptomen niet verbeteren of als de toestand verslechtert, neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.
Gebruik Flonase op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen.
Met behulp van Flonase op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren om het te gebruiken.
Blijf Flonase gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.
Als u een dosis van Flonase, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.
Een overdosis van Flonase zal naar verwachting niet levensbedreigende symptomen te produceren. Echter, gebruik van hoge doses steroïden op lange termijn leiden tot symptomen zoals dunner de huid, gemakkelijk blauwe plekken, veranderingen in de vorm of locatie van lichaamsvet (vooral in je gezicht, nek, rug en taille), toegenomen acne of gezichtshaar , menstruele problemen, verlies van interesse in seks.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Flonase gebruiken.

FLONASE OPSLAG


Bewaren Flonase tussen 39 en 86 graden F (4 en 30 graden C). Houd Flonase buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

FLONASE MEER INFO:


Werkzame stof: Fluticasonpropionaat.

Heeft Flonase NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Flonase.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Flonase. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergisch bent voor medicijnen of andere stoffen
als u onlangs een zweer van het neustussenschot, nasale chirurgie, of nasale trauma hebben meegemaakt
als u een actieve of inactieve tuberculose of een positieve huidtest voor tuberculose
Als u infecties van de luchtwegen, onbehandelde schimmel-of bacteriële infecties, parasitaire of virale infecties, mazelen, waterpokken, herpes simplex in of rond het oog of onlangs een vaccinatie
als u diarree
als u glaucoom of cataract.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Flonase. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Bepaalde geneesmiddelen die de lever (bijv. proteaseremmers [zoals ritonavir], ketoconazol) omdat de acties en de risico's Flonase bijwerkingen kunnen verhogen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Flonase kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Flonase kan duizeligheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Flonase met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Wees voorzichtig als u overschakelt van een orale steroïden (bijv. prednison) te Flonase. Het kan enkele maanden duren voor je lichaam om genoeg natuurlijke steroïden maken om gebeurtenissen die fysieke stress veroorzaken te behandelen. Dergelijke gebeurtenissen kunnen letsel, operatie, infectie, bloedverlies elektrolyten, of een plotselinge astma-aanval. Deze kunnen ernstige en soms fataal zijn. Neem contact op met uw arts meteen als een van deze gebeurtenissen plaatsvinden. U kan nodig zijn om een ​​orale steroïden (bijv. prednison) opnieuw te nemen. Draag een kaart te allen tijde dat zegt dat je kan een orale steroïden (bijv. prednison) nodig als een van deze gebeurtenissen plaatsvinden.
Vertel uw arts of tandarts dat u Flonase voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Als je waterpokken, gordelroos, of mazelen niet hebben gehad, vermijd contact met iedereen die dat doet.
Spuit in de ogen.
Flonase mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 4 jaar; veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Corticosteroïden kunnen groeisnelheid beïnvloeden bij kinderen en tieners in sommige gevallen. Zij kan het nodig regelmatige groei controles, terwijl ze gebruik maken van Flonase.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Flonase bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Flonase wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Flonase gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, hoofdpijn, irritatie van de neus of een branderig gevoel, misselijkheid, bloedneus, keelpijn, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid), wazig zicht of andere visie veranderingen, frequente, ernstige of aanhoudende neusbloedingen of nasale irritatie, verlies van reuk of smaak, kortademigheid, zweren in de neus, ongewone loopneus, voice veranderingen, piepende ademhaling.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Flonase