Kopen Epivir-HBVKopen Epivir-HBV

EPIVIR-HBV INDICATIES


Epivir-HBV is een nucleoside analoog. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid hepatitis B virus in het lichaam door het blokkeren van het vermogen van het virus te vermenigvuldigen en infecteren nieuwe levercellen.

EPIVIR-HBV INSTRUCTIES


Gebruik Epivir-HBV zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.
Een extra bijsluiter is beschikbaar met Epivir-HBV. Praat met uw apotheker als u vragen hebt over deze informatie.
Neem Epivir-HBV via de mond met of zonder voedsel.
Blijf Epivir-HBV, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.
Het is belangrijk dat elke doses Epivir-HBV niet te missen. Epivir-HBV op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.
Als u een dosis van Epivir-HBV, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het binnen 2 uur uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Epivir-HBV gebruiken.

DOSERING

Neem precies zoals voorgeschreven door uw Health Provider.

EPIVIR-HBV OPSLAG


Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur 77 graden F (25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Korte opslag 59-86 graden F (15-30 ° C) is toegestaan. Bewaar de drank bij kamertemperatuur 68-77 graden F (20 tot 25 graden C). Canadese product: Bewaar de tabletten tussen 36 en 86 graden F (2 en 30 graden C). Bewaar de drank tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Heeft Epivir-HBV NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Epivir-HBV zijn
je hiv-infectie, abnormale leverfunctietesten, ernstige leverproblemen of melkzuuracidose
u neemt zalcitabine of een ander geneesmiddel met lamivudine

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Epivir-HBV. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u spierproblemen, zwelling van de alvleesklier hebben, abnormale bloedbeeld, lever-of nierproblemen, diabetes, of een zenuwaandoening

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Epivir-HBV. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Trimethoprim / sulfamethoxazol omdat het het risico van Epivir-HBV bijwerkingen toenemen
Zalcitabine omdat doeltreffendheid Epivir HBV kan dalen

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Epivir-HBV kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze voor you.Epivir-HBV kunnen slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Epivir-HBV met de nodige voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Uw arts zal u adviseren en het testen op HIV infectie (het virus dat aids veroorzaakt) te bieden voor de behandeling met Epivir-HBV en periodiek tijdens de behandeling. Je moet geen rekening Epivir-HBV als je HIV-infectie. Als u zowel het hepatitis B-virus en HIV, zorg ervoor dat uw arts weet dat je beide infecties. Als u voorgeschreven lamivudine, moet u alleen gebruik maken van de geneeskunde, dat is voor de behandeling van HIV (Epivir). De lagere dosering van lamivudine in Epivir-HBV kan de hiv-infectie moeilijker te behandelen te maken.
Epivir-HBV is geen behandeling voor hepatitis B-virus infectie. Het is onbekend of Epivir HBV vermindert het risico van leverkanker of cirrose die kan worden veroorzaakt door het hepatitis B-virus. Sommige patiënten ontwikkelden hepatitis B virus dat resistent is tegen Epivir-HBV. Deze patiënten hadden minder voordeel van Epivir-HBV en een aantal ervaren verergering van hepatitis na de resistente virus verscheen.
Uw arts zal lab tests uit te voeren voor een aantal maanden na het stoppen met Epivir-HBV. Sommige patiënten hadden verergering hepatitis B virus na het stoppen van het gebruik van Epivir-HBV. Vertel uw arts over alle nieuwe of ongebruikelijke verschijnselen die u na het stoppen van de behandeling.
Epivir-HBV is niet aangetoond dat het risico op overdracht van hepatitis B aan andere mensen via seksueel contact of besmet bloed vermindert. Gebruik barrière vormen van anticonceptie (bijv. condooms) als je besmet zijn met het hepatitis B-virus.
Diabetes patiënten - Epivir-HBV bevat sucrose en kan invloed op de bloedsuikerspiegel. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, waaronder lever-en nierfunctie tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Epivir-HBV gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Epivir-HBV bij kinderen met een voorgeschiedenis van zwelling van de alvleesklier. Epivir-HBV mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 2 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Epivir-HBV bespreken terwijl je zwanger bent. Epivir-HBV wordt aangetroffen in moedermelk. Geen borstvoeding geven tijdens het gebruik Epivir-HBV.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Veranderingen in lichaamsvet, rillingen, hoesten, verminderde eetlust, diarree, slaapproblemen, duizeligheid, oor, neus en keel infecties, algemene lichamelijke ongemakken, hoofdpijn, indigestie, gewrichtspijn, spierpijn, misselijkheid, sinus drainage, keelpijn, maag ongemak, vermoeidheid.

Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), donkere urine, depressie (mentale of stemmingswisselingen), vergrote maag, verhoogde hartslag, gevoelloosheid of tintelingen in de armen of benen; aanhoudende keelpijn, koude rillingen, of koorts, ernstige spier-of gewrichtspijn, maag tederheid of pijn, ongewone bloeden of blauwe plekken, ongewone zwakte of uitputting, braken, geelverkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Epivir-HBV