Kopen Eldepryl



Kopen Eldepryl

ELDEPRYL INDICATIES


Eldepryl dienen als hulpmiddel bij de behandeling van Parkinson-patiënten behandeld met levodopa / carbidopa die verslechtering vertonen in de kwaliteit van hun respons op deze therapie.

ELDEPRYL INSTRUCTIES


Neem dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer mee te doen, doe het niet vaker nemen, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Het beste is om dit geneesmiddel in te nemen voor het ontbijt en zonder vloeistoffen.

Als u gebruik maakt van de desintegrerende tablet, zorg ervoor dat uw handen droog zijn voordat u de tablet af te handelen. Heeft de blisterverpakking dat de tablet bevat totdat u klaar bent om het te nemen zijn niet open. Haal de tablet uit de blisterverpakking met het schillen van de folie, vervolgens het nemen van de tablet uit. De tablet niet door de folie. Niet breken of delen van de tablet. Leg de tablet op de bovenkant van je tong, waar het snel zal smelten. Geen voedsel of drinken vloeistoffen niet eten voor 5 minuten vóór of na het nemen van dit geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Heeft doses niet verdubbelen.

DOSERING

De dosis van dit geneesmiddel verschillend voor verschillende patiënten zijn. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de termijn tussen de doses, en de lengte van de tijd die u het geneesmiddel in te nemen afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u het geneesmiddel.
Voor orale doseringsvorm (tabletten):
Voor de ziekte van Parkinson:

Volwassenen Aanvankelijk 1,25 milligram (mg) eenmaal daags gedurende tenminste 6 weken. Na 6 weken kan uw arts de dosering verhogen tot 2,5 mg eenmaal per dag.
Kinderen-gebruik en de dosering moet worden bepaald door uw arts. Gebruik en de dosering moet worden bepaald door uw arts.

ELDEPRYL OPSLAG


Bewaar het geneesmiddel in een ongeopende verpakking bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Voorkom bevriezing.
Buiten het bereik van kinderen.
Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

ELDEPRYL MEER INFO:


Eldepryl is een linksdraaiend acetyleenderivaat van fenethylamine. Het is algemeen in de klinische en farmacologische literatuur aangeduid als L-deprenyl.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert uw vooruitgang bij regelmatige bezoeken toe te staan ​​voor veranderingen in uw dosis en te controleren op eventuele ongewenste effecten.

Heeft selegiline niet als u pethidine (bijv. Demerol ®) of een MAO-remmer (MAO-remmers) (bijvoorbeeld isocarboxazide, fenelzine, tranylcypromine, Marplan ®, Nardil ®, of Parnate ®) hebben gebruikt in de afgelopen 14 dagen. Als je dat doet, kun je agitatie, verwardheid, rusteloosheid, maag-of darmklachten, plotselinge hoge lichaamstemperatuur, zeer hoge bloeddruk, of ernstige convulsies ontwikkelen.

Heeft hoest geneesmiddelen (bijvoorbeeld, dextromethorfan, Robitussin ®, PediaCare ®) of pijn medicijnen niet nemen (bijv. methadon, propoxyphene, tramadol, Darvon ®, Dolophine ®, Ultram ®) tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Het gebruik van deze geneesmiddelen samen kunnen ongewenste effecten veroorzaken.

Selegiline kan ernstige bijwerkingen veroorzaken wanneer ze samen met een aantal antidepressiva gebruikt. Vertel uw arts als u hebt gebruikt amitriptyline, doxepine, fluoxetine, fluvoxamine, nortriptyline, paroxetine, sertraline, Elavil ®, Luvox ®, Pamelor ®, Seroxat ®, Prozac ®, of Zoloft ® in de afgelopen 14 dagen.

Wanneer selegiline in een dosis van 10 mg of minder per dag voor de behandeling van de ziekte van Parkinson, zijn er geen beperkingen voor etenswaren u eten of drinken. De kans bestaat dat gevaarlijke reacties, zoals plotselinge hoge bloeddruk, kan optreden als hogere doses dan tegen de ziekte van Parkinson wordt gehouden met bepaalde voedingsmiddelen, dranken of andere geneesmiddelen. Deze voedingsmiddelen, dranken, en geneesmiddelen zijn:

Voedingsmiddelen die een hoog tyramine gehalte (het meest voor in voedingsmiddelen die leeftijd of vergist om hun smaak te verhogen zijn) hebben, zoals kaas, tuinbonen of brede bonen doppen, gist of vleesextracten, gerookt of gebeitst vlees, gevogelte of vis; gefermenteerde worst (bologna, pepperoni, salami, worst zomer) of andere gegiste vlees, zuurkool, of een overrijpe vrucht. Als een lijst van deze voedingsmiddelen en dranken niet wordt gegeven aan u, vraag dan uw arts om een ​​te verstrekken.
Alcoholische dranken of alcohol gratis of alcohol bier en wijn.
Grote hoeveelheden cafeïne bevattend voedsel of dranken zoals koffie, thee, cola, of chocolade.
Een ander geneesmiddel, tenzij goedgekeurd of door uw arts voorgeschreven. Dit omvat in het bijzonder vrij verkrijgbare (over-the-counter [OTC]) geneeskunde, zoals dat bij verkoudheid (inclusief neusdruppels of sprays), hoesten, astma, hooikoorts, en eetlust onder controle, "wakker te houden" producten, of producten die te maken je slaperig.

Ook, voor ten minste 2 weken na het stoppen met dit geneesmiddel, kan deze voedingsmiddelen, dranken en andere geneesmiddelen verder met selegiline te reageren als het werd genomen in hogere doses dan meestal gebruikt voor de ziekte van Parkinson.

Neem contact op met uw arts of ziekenhuis spoedeisende onmiddellijk als ernstige hoofdpijn, stijve nek, pijn op de borst, snelle hartslag, of misselijkheid en braken optreden terwijl u dit geneesmiddel gebruikt. Dit kunnen symptomen zijn van een ernstige bijwerking die de aandacht van een arts moeten hebben.

Duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen kunnen optreden, vooral bij het opstaan ​​vanuit een liggende of zittende houding. Opstaan ​​langzaam kan helpen. Als het probleem aanhoudt of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

Selegiline kan een droge mond veroorzaken. Voor tijdelijke verlichting, gebruik suikervrije snoep of kauwgom, smelten stukjes ijs in je mond, of gebruik een vervangende speeksel. Echter, als uw mond blijft droog voor meer dan 2 weken voelt, raadpleeg dan uw arts of tandarts. Voortzetting van een droge mond kan de kans op tandheelkundige ziekte, waaronder tandbederf, tandvleesontsteking, en schimmel infecties verhogen.

Het is belangrijk dat uw arts controleert uw huid voor melanoom (tumor) regelmatig als u de ziekte van Parkinson.

Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Uw arts kan vragen om geleidelijk aan het bedrag dat u neemt verminderen alvorens volledig te stoppen.

Hallucinaties optreden bij sommige patiënten. Dit komt vaker voor bij oudere patiënten. Als je hallucinaties, contact op met uw arts.

Sommige mensen die dit medicijn gebruikt hebben gehad ongebruikelijke veranderingen in hun gedrag. Praat met uw arts als u problemen krijgt met gokken of verhoogde seksuele drang tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel een aantal ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet al deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen zij medische hulp nodig hebben.

Raadpleeg uw arts onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden:


Vaker
Pijn op de borst (ernstige)
vergrote pupillen
snelle of langzame hartslag
hoofdpijn (ernstige)
toename van abnormale bewegingen van het lichaam
verhoogde gevoeligheid van de ogen aan het licht
overmatig zweten (eventueel met koorts of koude, klamme huid)
stemming of andere mentale veranderingen
misselijkheid en braken (ernstige)
stijve of pijnlijke nek


Minder voorkomende of zeldzame
Bloederige of zwarte, teerachtige ontlasting
blauwe plekken
convulsies (stuipen)
verminderde urineproductie
moeilijk of vaak moeten plassen
moeilijkheden met ademhalen
moeite met spreken
moeite met slikken
duizeligheid of licht in het hoofd, vooral bij het opstaan ​​vanuit een liggende of zittende houding
droge mond
hallucinaties (zien, horen of voelen van dingen die er niet zijn)
toegenomen dorst
onregelmatige hartslag
grote, platte, blauwe, of paarse vlekken op de huid
lip smakken of tuiten
verlies van eetlust
verlies van evenwicht controle
spierpijn of krampen
misselijkheid of braken
gevoelloosheid of tintelingen in de handen, voeten of lippen
puffend van de wangen
snelle of worm-achtige bewegingen van de tong
rusteloosheid of de wens om in beweging te houden
ernstige maagpijn
een bron van onrust in de benen, armen, handen of voeten
kortademigheid
zwelling van de voeten of onderbenen
zwelling of ontsteking van de mond
beklemming op de borst
trillen of beven van de handen of voeten
draaiende bewegingen van het lichaam
ongecontroleerde kauwbewegingen
ongecontroleerde bewegingen van het gezicht, nek, rug, armen of benen
ongewone vermoeidheid of zwakte
braken van bloed of materiaal dat lijkt op koffiedik
piepende ademhaling

Get noodsituaties helpen onmiddellijk indien een van de volgende symptomen van overdosering optreden:


Symptomen van overdosering
Agitatie of prikkelbaarheid
pijn op de borst
moeilijkheid het openen van de mond of lockjaw
duizeligheid (ernstige) of flauwvallen
snelle of onregelmatige hartslag (voortgezette)
hoge koorts
hoge of lage bloeddruk
ernstige spasmen waar het hoofd en de hielen naar achteren gebogen en het lichaam gebogen naar voren
moeilijke ademhaling

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan de geneeskunde. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als een van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen:


Vaker
Buik-of maagpijn
duizeligheid of een gevoel flauw
loopneus
niezen
verstopte neus
moeite met slapen


Minder voorkomende of zeldzame
Angst
rug of pijn in de benen
wazig of dubbel zien
pijn in het lichaam of pijn
verbranding van de lippen, mond of keel
rillingen
constipatie
hoest
diarree
slaperigheid
droge of keelpijn
frequente aandrang om te plassen
hoofdpijn
maagzuur
onvermogen om te verplaatsen
overmatig zweten
prikkelbaarheid (tijdelijke)
geheugenproblemen
nervositeit
kloppende of snelle hartslag
huiduitslag
roodheid, bultjes, of jeukende huid
zoemend in de oren
traag of moeilijk plassen
vertraagde bewegingen
smaakveranderingen
ongecontroleerd sluiten van de oogleden
ongebruikelijk gevoel van welzijn
ongebruikelijke gewichtsverlies
stem veranderingen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kunnen ook optreden bij sommige patiënten. Indien u andere bijwerkingen opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Kopen Eldepryl