Kopen DuphalacKopen Duphalac

DUPHALAC INDICATIES


Duphalac wordt gebruikt om chronische constipatie.

DUPHALAC INSTRUCTIES


Neem deze medicatie precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem het niet in grotere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Meet vloeibare medicijn met een speciale dosis-maatlepel of beker, geen gewone eetlepel. Als u niet beschikt over een dosis-meetapparaat, vraag dan uw apotheker om een.

De vloeibare vorm van lactulose kan worden iets donkerder van kleur, maar dit is een onschuldig effect. Echter, het geneesmiddel niet als het erg donker, of als het dikker of dunner in textuur krijgt.

Lactulose poeder moet worden vermengd met minstens 4 liter water. U kunt ook gebruik maken van vruchtensap of melk aan de medicatie beter te maken.

Het kan tot 48 uur voor je een stoelgang na het nemen van lactulose.

Als je lactulose te gebruiken over een langere periode, kan uw arts wil dat je af en toe een bloedonderzoek. Mis geen enkele geplande afspraken niet missen.

Wanneer u een dosis gemist - neem dan de gemiste dosis zodra u het zich herinnert. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, wacht dan tot aan het geneesmiddel in te nemen en de gemiste dosis overslaan. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

DOSERING

Neem deze medicatie precies zoals voorgeschreven door uw Health Provider.

DUPHALAC OPSLAG


Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en zonlicht. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

DUPHALAC MEER INFO:


Lactulose is een soort suiker. Het is opgesplitst in de dikke darm in milde zuren die water putten in de dikke darm, die helpt verzachten de ontlasting.

U moet dit medicijn niet gebruiken als je op een speciaal dieet met weinig galactose (melksuiker).

Alvorens lactulose, vertel uw arts als u diabetes heeft of als u nodig hebt om het even welk type van intestinale test met behulp van een scope (zoals een colonoscopie).

Stop met het gebruik van lactulose en bel uw arts onmiddellijk als u ernstige of aanhoudende diarree.

De vloeibare vorm van lactulose kan worden iets donkerder van kleur, maar dit is een onschuldig effect. Echter, het geneesmiddel niet als het erg donker, of als het dikker of dunner in textuur krijgt.

Als je lactulose te gebruiken over een langere periode, kan uw arts wil dat je af en toe een bloedonderzoek. Mis geen enkele geplande afspraken niet missen.

FDA zwangerschap categorie B. Deze medicatie is naar verwachting niet schadelijk voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Het is niet bekend of lactulose overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Vermijd het gebruik van maagzuurremmers zonder advies van uw arts. Gebruik alleen het specifieke type van antacidum uw arts adviseert. Antacida bevatten verschillende medicijnen en sommige soorten kan maken het moeilijker voor je lichaam om lactulose absorberen.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik van lactulose en bel uw arts onmiddellijk als u ernstige of aanhoudende diarree.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: opgeblazen gevoel, gas, maagpijn, diarree, of misselijkheid, braken.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Vertel uw arts over alle ongebruikelijke of lastige bijwerking.

Kopen Duphalac