Kopen DramamineKopen Dramamine

DRAMAMINE INDICATIES


Dramamine wordt gebruikt voor het voorkomen en behandelen van misselijkheid, braken en duizeligheid veroorzaakt door wagenziekte.

DRAMAMINE INSTRUCTIES


Gebruik Dramamine zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Dramamine kan worden ingenomen met of zonder voedsel.
Gebruik Dramamine precies zoals aangegeven op de verpakking, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Als u het nemen Dramamine zonder recept, volg eventuele waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen op het etiket.
Neem de eerste dosis ten minste 30 minuten voor de activiteit of reizen.
Als u een dosis van Dramamine missen en u neemt het regelmatig, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Dramamine gebruiken.

DOSERING

Gebruik Dramamine precies zoals voorgeschreven door uw Health Provider.

DRAMAMINE OPSLAG


Store Dramamine bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), of volgens de aanwijzingen op de verpakking label. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking of de container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Dramamine buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Dramamine. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
Als u astma, chronische obstructieve longziekte (COPD), chronische bronchitis, emfyseem, longziekten, kortademigheid of slaapapneu
als u een verstopping van de maag, darmen of urinewegen, problemen met urineren, diabetes, maagzweren, vergroting van de prostaat, glaucoom, hart-en vaatziekten, onregelmatige hartslag, hoge bloeddruk; porfyrie, of ziekte van de schildklier

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Dramamine. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Natriumoxybaat (GHB) omdat een toename slaapduur en een vermindering van het vermogen om te ademen zijn te verwachten
MAO-remmers (bijvoorbeeld fenelzine) omdat ernstige bijwerkingen, zoals hoge bloeddruk of inbeslagneming, kan optreden
Antibiotica die gehoorproblemen (bijv. gentamicine, vancomycine) kan veroorzaken omdat Dramamine symptomen kan maskeren van gehoorproblemen

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Dramamine kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Heeft Dramamine NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Dramamine of andere soortgelijke geneesmiddelen zijn
u neemt natriumoxybaat (GHB)
u momenteel gebruikt of in de afgelopen 14 dagen een monoamine oxidase (MAO)-remmer (bijvoorbeeld fenelzine) genomen
u borstvoeding geeft

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Dramamine kunnen slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Rijd niet, het bedienen van machines of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn, totdat u weet hoe u reageert op Dramamine. Met behulp van Dramamine alleen, met bepaalde andere geneesmiddelen, of met alcohol kan uw rijvaardigheid of andere potentieel gevaarlijke taken te verminderen.
Vermijd het drinken van alcohol of andere geneesmiddelen die sufheid (bijvoorbeeld, sedativa, tranquillizers) veroorzaken terwijl het nemen Dramamine. Dramamine zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere depressiva. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen worden depressiva.
Dramamine kan duizeligheid veroorzaken. Alcohol, warm weer, de uitoefening en koorts kan dit effect versterken. Om het te voorkomen, zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ook zitten of liggen bij de eerste tekenen van duizeligheid.
De aanbevolen dosis niet overschrijden of gebruik Dramamine vaker of langer dan voorgeschreven zonder eerst met uw arts.
Niet oververhit raken bij warm weer of tijdens het sporten of andere activiteiten sinds zonnesteek kunnen optreden.
Dramamine kan verhoogde gevoeligheid voor de zon. Vermijd blootstelling aan de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Dramamine. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding als je buiten moet voor een langere periode.
Heeft Dramamine niet met een geneesmiddel dat difenhydramine bevat. Voordat u begint met het nemen van een nieuw recept of nonprescription geneeskunde, waaronder een op de huid gebruikt, lees de ingrediënten om te zien of het bevat ook difenhydramine of een ander soortgelijk geneesmiddel (bijv. antihistaminica). Als dat zo is, of als u niet zeker bent als dat zo is, neem dan contact op met uw arts of apotheker.
Gebruik Dramamine met voorzichtigheid bij ouderen, omdat zij mogelijk meer gevoelig voor de effecten ervan, met name duizeligheid, sedatie en duizeligheid bij het opstaan ​​kan zijn.
Veilig gebruik en aanwijzingen voor gebruik bij kinderen verschilt naargelang het merk gebruikt. Praat met uw arts of apotheker als u vragen hebt over het merk dat u gebruikt.
Het gebruik van Dramamine wordt niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 2 jaar zonder eerst te praten met de arts van het kind. De veiligheid en werkzaamheid in deze leeftijdsgroep niet zijn bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van Dramamine tijdens de zwangerschap. Dramamine wordt uitgescheiden in de moedermelk. Geen borstvoeding geven tijdens het gebruik Dramamine.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, slaperigheid, droge mond, keel en neus, verdikking van slijm in neus of keel.

Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), pijn op de borst, convulsies, verminderde alertheid, moeite met plassen, overmatige prikkelbaarheid, snelle of onregelmatige hartslag, koorts, rillingen, of keelpijn, hallucinaties, geestelijke of stemmingswisselingen, stampende in de borst, stuipen, tremor, ongewone blauwe plekken of bloeden, piepende ademhaling, gele verkleuring van de ogen of de huid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Dramamine