Kopen DisulphiramKopen Disulphiram

DISULPHIRAM (ANTABUSE) INDICATIES


Disulphiram wordt gebruikt voor de behandeling van alcoholisme. Disulphiram is een alcohol-misbruik afschrikmiddel. Het werkt door het blokkeren van de afbraak van alcohol, waardoor vervelende bijwerkingen (bv braken, maagklachten) als zelfs een kleine hoeveelheid alcohol wordt geconsumeerd.

DISULPHIRAM (ANTABUSE) INSTRUCTIES


Gebruik Antabus zoals voorgeschreven door uw arts.

Disulphiram kan worden ingenomen met of zonder voedsel.
Disulphiram kan geheel worden doorgeslikt, gekauwd of geplet en gemengd met voedsel.
Heeft de eerste dosis Antabus niet nemen gedurende tenminste 12 uur na het drinken van alcohol.
Als u een dosis van Antabus missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Antabus gebruiken.

DISULPHIRAM (ANTABUSE) OPSLAG


Store Antabus bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Antabus buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

DISULPHIRAM (ANTABUSE) MEER INFO:


Werkzame stof: Disulfiram.

Heeft Antabus NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Antabus of andere soortgelijke geneesmiddelen zijn
je bent onder de invloed van alcohol
u een ernstige hart-en vaatziekten, een verstopping van uw hart slagaders, of een psychische stoornis (bijv. psychose)
u neemt metronidazol of een alcohol-houdende medicijnen (bv. bepaalde HIV-proteaseremmers [bijv. amprenavir], hoestsiropen, andere vloeibare geneesmiddelen).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Antabus. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen (bijvoorbeeld latex)
als je schade aan de hersenen, diabetes, hart-of longziekte, geestelijke of stemmingswisselingen problemen (bv. depressie), een traag werkende schildklier, epileptische aanvallen, of lever-of nierproblemen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Antabus. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Geneesmiddelen die alcohol bevatten (bijv. bepaalde HIV-proteaseremmers [bijv. amprenavir], hoestsiropen, andere vloeibare medicijnen) of metronidazol omdat het risico van ernstige bijwerkingen kunnen worden verhoogd
Anticoagulantia (bijv. warfarine), benzodiazepinen (bijvoorbeeld diazepam), isoniazide of fenytoïne omdat bijwerkingen kunnen worden verhoogd Disulphiram.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Antabus kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Disulphiram kan slaperigheid veroorzaken. Rijd niet, het bedienen van machines of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn, totdat u weet hoe u reageert op Antabus. Met behulp Antabus alleen, met bepaalde andere geneesmiddelen, of met alcohol kan uw vermogen om andere potentieel gevaarlijke taken te besturen of te verminderen.
Vermijd alcohol met inbegrip van alcohol gevonden in sauzen, azijn, mondwater, vloeibare medicijnen, lotions, after shave, of backrub producten. Een reactie op alcohol kan blozen, misselijkheid, dorst, buikpijn, pijn op de borst, duizeligheid, braken, snelle ademhaling, snelle hartslag, flauwvallen, ademhalingsproblemen, of verwarring veroorzaken. Wees voorzichtig bij het gebruik van actuele producten die alcohol bevatten, zoals eau de cologne of parfum. Voor het gebruik van alcohol bevattende producten op de huid, test het product door het toepassen van enkele tot een klein gebied van de huid. Als er geen roodheid, jeuk, hoofdpijn of misselijkheid optreedt na 1 of 2 uur, moet u in staat om het product te gebruiken. U kunt een reactie als u alcohol drinkt of gebruik een product dat alcohol voor 2 weken na uw laatste dosis Antabus bevat hebben.
Verwittig onmiddellijk uw arts als u gele verkleuring van de huid of ogen, donkere urine, zwakte, vermoeidheid, verlies van eetlust, of misselijkheid en braken. Dit kunnen tekenen zijn van een leverprobleem.
Voordat u een medische of tandheelkundige behandelingen, eerste hulp, of een operatie, vertel de arts of tandarts dat u gebruikt Antabus.
Lab tests, waaronder leverfunctietesten en het volledige bloedbeeld, kan worden verricht om te controleren of uw voortgang te controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van Antabus tijdens de zwangerschap. Het is onbekend of Disulphiram wordt uitgescheiden in de moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Antabus.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Slaperigheid, hoofdpijn, metallic of knoflook smaak in de mond.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), wazig zien, veranderingen in kleur visie, donkere urine, verlies van eetlust, mentale of stemmingswisselingen problemen, misselijkheid , gevoelloosheid of tintelingen in de armen of benen, epileptische aanvallen, vermoeidheid, braken, zwakte, gele verkleuring van de ogen of de huid.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Disulphiram