Kopen DiltiazemKopen Diltiazem

DILTIAZEM INDICATIES


Diltiazem wordt gebruikt voor de behandeling van hypertensie (hoge bloeddruk), angina pectoris (pijn op de borst), en bepaalde hartritmestoornissen.

DILTIAZEM INSTRUCTIES


Neem diltiazem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen.

Neem diltiazem met een vol glas water. Niet fijn, kauwen, breken, of open een extended-release tablet of capsule. Slik het geheel. Breken of het openen van de pil misschien te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan.

Als u problemen met slikken een diltiazem capsule in zijn geheel hebben, raadpleeg dan uw arts of apotheker als het veilig is voor u om de capsule te openen en strooi het geneesmiddel in een lepel appelmoes te slikken gemakkelijker te maken. Slik dit mengsel meteen zonder te kauwen. Niet opslaan van het mengsel voor later gebruik. Gooi de lege capsule.

Gebruik diltiazem regelmatig naar het meest profiteren. Haal uw recept voordat u de eerste medicijnen volledig.

Stop niet met het nemen van deze medicatie zonder eerst te praten met uw arts. Als u stopt met diltiazem plotseling, kan uw toestand verslechteren.

Als u wordt behandeld voor hoge bloeddruk, blijven gebruiken diltiazem, zelfs als u zich goed voelt. Hoge bloeddruk is vaak geen symptomen. Het kan nodig zijn om de bloeddruk medicatie gebruiken voor de rest van je leven.

Diltiazem kan slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook voeding, lichaamsbeweging, en andere medicijnen zijn. Volg uw dieet, medicatie, en oefeningen zeer nauw.

Om zeker te zijn van dit geneesmiddel helpt uw ​​conditie en geen schadelijke effecten, zal uw bloeddruk moeten vaak worden gecontroleerd. Uw lever-en nierfunctie kan ook dienen getest te worden. Bezoek regelmatig met uw arts.

Wanneer u een dosis gemist - neem dan de gemiste dosis zodra u het zich herinnert. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

DOSERING

Gebruik precies zoals voorgeschreven door uw Health Provider.

Initiële dosis: 30 tot 60 mg oraal 3 tot 4 maal per dag.
Onderhoudsdosering: 180-360 mg oraal / dag in verdeelde doses.

DILTIAZEM OPSLAG


Sla deze medicament bij kamertemperatuur in een strak-gesloten container, vanaf hitte en licht. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

U mag geen Diltiazem als u allergisch bent voor de onderdelen ervan zijn, of als u:

bepaalde hartaandoeningen, vooral "sick-sinus syndroom" of "AV-blok" (tenzij u een pacemaker);
lage bloeddruk, of
als u onlangs een hartaanval gehad.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt nemen diltiazem, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden:

nierziekte;
leverziekte;
congestief hartfalen, of
als u ook rekening clonidine (Catapres).

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of diltiazem een ​​ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Diltiazem kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Heeft diltiazem niet zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Diltiazem kan uw denken of reacties beïnvloeden. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat je nodig alert te zijn doen. Vermijd het drinken van alcohol terwijl u diltiazem.

Grapefruit en grapefruitsap kunnen interageren met diltiazem en leiden tot potentieel gevaarlijke effecten. Bespreek het gebruik van grapefruit producten met uw arts.

Vermijd blootstelling aan zonlicht of zonnebank. Diltiazem kan je gemakkelijker zonnebrand. Draag beschermende kleding en gebruik zonnebrandcrème (SPF 30 of hoger) als je buiten bent.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op diltiazem: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking hebben, zoals:

een rode, blaarvorming huiduitslag;
zwelling in uw handen of voeten;
moeite met ademhalen;
langzame hartslag;
duizeligheid, flauwvallen, snelle of bonkende hartslag;
pijn in de bovenbuik, jeuk, verlies van eetlust, donkere urine, klei gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen), of
ernstige huidreactie - koorts, keelpijn, zwelling in uw gezicht of tong, branden in je ogen, pijn in de huid, gevolgd door een rode of paarse huiduitslag die spreads (vooral in het gezicht of bovenlichaam) en oorzaken blaarvorming en schilfering.

Minder ernstige diltiazem bijwerkingen kunnen zijn:

hoofdpijn;
duizeligheid, zwakte, vermoeidheid;
maagklachten, misselijkheid;
keelpijn, hoesten, verstopte neus, of
flushing (warmte, roodheid, of tintelend gevoel).

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Diltiazem