Kopen Dilatrate-srKopen Dilatrate-sr

DILATRATE-SR (SORBITRATE) INDICATIES


Dilatrate-sr wordt gebruikt om te behandelen of te voorkomen aanvallen van pijn op de borst (angina pectoris).

DILATRATE-SR (SORBITRATE) INSTRUCTIES


Neem deze medicatie precies zoals het was voorgeschreven voor u. Gebruik het geneesmiddel bij het eerste teken van pijn op de borst. Plaats de sublinguale tablet onder uw tong en laat het langzaam op te lossen. Niet kauwen of slikken. De kauwtablet moet worden gekauwd en vervolgens in de mond voor ongeveer 2 minuten voor het doorslikken.

Niet fijn, kauwen, breken, of open een extended-release tablet of capsule. Slik de pil geheel. Het is speciaal gemaakt om geneesmiddel langzaam los in het lichaam.

DOSERING

Neem deze medicatie precies zoals het aan u is voorgeschreven door uw arts.

DILATRATE-SR (SORBITRATE) OPSLAG


Slaan isosorbidedinitraat bij kamertemperatuur weg van vocht, warmte en licht. Houd het geneesmiddel in de originele verpakking.

Heeft isosorbidedinitraat niet gebruiken als u sildenafil (Viagra). Ernstige, levensbedreigende bijwerkingen kunnen optreden als u isosorbidedinitraat nemen tijdens het gebruik van sildenafil. Gebruik dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor isosorbidedinitraat, isosorbide mononitraat (Imdur), of nitroglycerine zijn.

Alvorens dit isosorbidedinitraat, vertel uw arts als u allergisch bent voor een drugs, of als u:

vroege tekenen van een hartaanval (pijn op de borst of zwaar gevoel, pijn zich naar de arm of schouder, misselijkheid, zweten, algemeen ziek gevoel);
congestief hartfalen;
ernstige anemie (een tekort aan rode bloedcellen), of
lage bloeddruk, of nierziekte.

Deze medicatie kan schadelijk zijn voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Het is niet bekend of isosorbidedinitraat overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Isosorbidedinitraat kunnen bijwerkingen die je denken of reacties kunnen worden aangetast. Wees voorzichtig als u gaat rijden of iets doen dat vereist dat je wakker en alert. Vermijd het drinken van alcohol.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

snel, langzaam, stampende, of ongelijke hartslag;
wazig zien of droge mond, of
misselijkheid, braken, zweten, bleke huid, het gevoel alsof je misschien pass out.

Minder ernstige bijwerkingen kunnen vaker optreden, zoals:

warmte, roodheid, of tintelend gevoel onder de huid, of
gevoel van zwakte of duizelig.

Kopen Dilatrate-sr