Kopen DilantinKopen Dilantin

DILANTIN INDICATIES


Dilantin wordt gebruikt om epileptische aanvallen te beheersen. Het is niet gemaakt om alle soorten aanvallen te behandelen, en uw arts zal bepalen of het de juiste medicatie voor u. Dilantin is een anti-epilepticum, ook wel een anti-epilepticum. Het werkt door impulsen in de hersenen die aanvallen veroorzaken.

DILANTIN INSTRUCTIES


Gebruik Dilantin zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.
Niet fijn, kauwen, breken, of open een capsule. Slik het geheel. Breken of het openen van de pil misschien te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan.
Om zeker te zijn Dilantin helpt uw ​​conditie, kan uw bloed te vaak worden getest.
Als u een dosis van Dilantin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Dilantin gebruiken.

DILANTIN OPSLAG


Slaan Dilantin bij kamertemperatuur. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Dilantin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

DILANTIN MEER INFO:


Werkzame stof: Fenytoïne.

Heeft Dilantin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Dilantin of een andere hydantoïne (bijv. fosphenytoin).

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Dilantin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een bloedziekte (bijv. porfyrie), lever-en vaatziekten, diabetes, of een geschiedenis van lymfeklier problemen
als u in zeer slechte heide
als u alcohol drinkt of een voorgeschiedenis van alcoholmisbruik
als je zijn getest en weten of je een soort gen genaamd HLA-B * 1502.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Dilantin. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Veel andere recepten en nonprescription geneesmiddelen (bijvoorbeeld, gebruikt voor astma, bloedverdunners, diabetes, infecties, ontstekingen, pijn, hoge bloeddruk, hartproblemen, hoge cholesterol, anticonceptie, hormoonvervangende, geestelijke of stemmingswisselingen problemen, slaap epileptische aanvallen) , multivitamine producten en kruiden of voedingssupplementen (bijvoorbeeld kruidenthee, co-enzym Q10, knoflook, ginseng, ginkgo, sint-janskruid) kunnen interageren met Dilantin, waardoor het risico van bijwerkingen. Vraag uw arts of apotheker als u niet zeker weet of een van uw geneesmiddelen kunnen interfereren met Dilantin.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Dilantin kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Dilantin kan duizeligheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Dilantin met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Neem contact op met uw arts voordat u alcohol drinkt terwijl u Dilantin. Alcohol kan verhogen of de hoeveelheid geneesmiddel in uw bloed te verlagen.
Niet merken of de dosis vormen (bijv. tabletten, suspensie, injectie) van Dilantin veranderen zonder te praten met uw arts.
Niet meer dan de aanbevolen dosis zonder controle met uw arts.
Een goede tandheelkundige zorg is belangrijk tijdens het gebruik van Dilantin. Poets en flos je tanden en regelmatig bezoek aan de tandarts.
Dilantin kan uw bloedsuikerspiegel te verhogen. Een hoge bloedsuikerspiegel kan u verward, slaperig of dorst. Het kan ook je flush, ademen sneller, of hebben een vrucht-achtige adem geur. Als deze symptomen zich voordoen, vertel uw arts meteen.
Er zijn meldingen van lymfeklier problemen, waaronder kanker geweest, bij patiënten die Dilantin nemen. Het is niet bekend of Dilantin de oorzaak kan zijn. Neem contact op met uw arts meteen als u gezwollen lymfeklieren, koorts, huiduitslag, donkere urine, buikpijn, of vergeling van de ogen of de huid te ontwikkelen.
Vertel uw arts of tandarts dat u Dilantin voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kunnen niet zo goed werkt terwijl u Dilantin. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Patiënten die een bepaald gen soort genaamd HLA-B * 1502 kan een verhoogd risico op ernstige huidreacties van Dilantin hebben. Dit type gen wordt het meest gevonden in Aziatische patiënten. Vertel uw arts als u zijn getest en weten of je hebt het HLA-B * 1502-gen type. Bespreek eventuele vragen of problemen met uw arts.
Dilantin kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Dilantin.
Lab tests, met inbegrip van bloed fenytoïnespiegels, kan worden uitgevoerd terwijl u Dilantin gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Dilantin met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Vrouwen die Dilantin nemen kan een toename van de epileptische activiteit ervaren als ze zwanger worden. Bespreek eventuele vragen of problemen met uw arts. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts.
Zwangerschap en borstvoeding: Dilantin schade kunnen toebrengen aan de foetus. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Dilantin bespreken terwijl je zwanger bent. Dilantin wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Dilantin.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Constipatie, duizeligheid, hoofdpijn, lichte nervositeit, misselijkheid, slaapproblemen, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), botpijn, vlindervormige huiduitslag op het gezicht, onhandigheid of wankel, verwardheid, donkere urine , delirium, hoge bloedsuiker (blozen, fruit-achtige adem geur, verhoogde dorst, honger, of plassen, snelle ademhaling), geestelijke of stemmingswisselingen, gevoelloosheid of tintelingen in de handen of voeten, rood, gezwollen, blaren of schilferende huid , tekenen van infectie (bv., koude rillingen, koorts, keelpijn), onduidelijke spraak, maagpijn, gezwollen lymfeklieren, gezwollen of gevoelig tandvlees, tremor, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone oogbewegingen, ongewone spierbewegingen, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Dilantin