Kopen DecacyclineKopen Decacycline

DECACYCLINE (SUMYCIN) INDICATIES


Decacycline wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Decacycline is een tetracycline antibioticum. Het werkt door het vertragen van de groei van gevoelige bacteriën door te interfereren met de productie van eiwitten die nodig zijn door de bacteriën te groeien. Vertragende groei van de bacterie maakt afweermechanismen van het lichaam om ze te vernietigen.

DECACYCLINE (SUMYCIN) INSTRUCTIES


Gebruik Decacycline zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Decacycline door mond op een lege maag ten minste 1 uur vóór of 2 uur na het eten.
Neem Decacycline met een vol glas water (8 oz/240 ml). Ga niet liggen gedurende 30 minuten na inname van Decacycline.
Als u ook antacida die aluminium, calcium of magnesium; preparaten die bismut, ijzer, zink, of natriumbicarbonaat, of calcium-rijke voedingsmiddelen (bijv. melk, melkproducten, met calcium verrijkte vruchtensappen), nemen ze niet binnen 2 tot 3 uur vóór of na het nemen van Decacycline. Raadpleeg uw arts als u vragen hebt.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Decacycline voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Decacycline missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Decacycline gebruiken.

DECACYCLINE (SUMYCIN) OPSLAG


Store Decacycline bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten, licht-resistente container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht te houden. Niet bewaren in de badkamer. Houd Decacycline buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

DECACYCLINE (SUMYCIN) MEER INFO:


Werkzame stof: tetracyclinehydrochloride.

Heeft Decacycline NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Decacycline of andere tetracycline antibiotica (bijv. doxycycline) zijn
u neemt acitretine of methoxyfluraan.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Decacycline. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diarree, een maag infectie of nierproblemen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Decacycline. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Acitretin of behandeling wegens bijwerkingen, zoals verhoogde druk in de vloeistof rond de hersenen, kan optreden
Digoxine, methotrexaat, methoxyfluraan of orale anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Decacycline
Atovaquon, lithium, orale anticonceptiva (de pil), of penicillines (bijv. amoxicilline), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Decacycline.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Decacycline kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Decacycline kan duizeligheid en wazig zien veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Decacycline met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Zorg ervoor dat u Decacycline gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Decacycline kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Decacycline. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Niet gebruiken na de vervaldatum. Verouderde geneeskunde is zeer giftig voor de nieren.
Langdurig of herhaald gebruik van Decacycline kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kan niet zo goed werken tijdens het gebruik van Decacycline. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Lab tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Decacycline gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik van Decacycline bij kinderen kan blijvende verkleuring van de tanden veroorzaken.
Decacycline dient te worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 8 jaar, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en dier-voeding: Decacycline is aangetoond dat schade toebrengen aan de foetus. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Decacycline bespreken terwijl je zwanger bent. Decacycline wordt aangetroffen in moedermelk. Geen borstvoeding geven tijdens het gebruik Decacycline.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Zwarte, harige tong, wazig zien, volumineuze dunne ontlasting, diarree, moeite met slikken, koorts, hoofdpijn, netelroos, heesheid, indigestie, ontsteking of roodheid van de tong, gewrichtspijn, verlies van eetlust, zweertjes in de mond, misselijkheid, huiduitslag, gevoeligheid voor zonlicht; keelpijn, maagpijn, zwelling en jeuk van het rectum.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), infectie (koorts, koude rillingen, keelpijn), jeuk, misselijkheid, ernstige huidreacties de zon, vaginale irritatie of afscheiding, braken.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Decacycline