Kopen CytoxanKopen Cytoxan

CYTOXAN INDICATIES


Cytoxan interfereert met de groei van kankercellen, die uiteindelijk worden vernietigd.

CYTOXAN INSTRUCTIES


Neem dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer of minder van te nemen, en neem het niet vaker dan uw dokter besteld. Het exacte bedrag van de geneeskunde die u nodig hebt is zorgvuldig uitgewerkt. Het innemen van te veel kan de kans op bijwerkingen verhogen, terwijl er te weinig kan niet verbeteren van uw conditie te nemen.

Cyclofosfamide wordt soms gegeven in combinatie met bepaalde andere geneesmiddelen. Als u gebruik maakt van een combinatie van medicijnen, zorg ervoor dat u elk een te nemen op het juiste moment en laat ze niet mengen. Vraag uw zorgverlener om u te helpen een manier te onthouden om uw medicijnen in te nemen op het juiste moment te plannen.

Tijdens het gebruik van cyclofosfamide, is het belangrijk dat u meer te drinken, zodat u meer urine passeert. Ook, leeg je blaas regelmatig, met inbegrip van ten minste een keer tijdens de nacht. Dit zal helpen voorkomen nier-en blaasproblemen en houd uw nieren goed werken. Cyclofosfamide beweegt vanaf het lichaam in de urine. Als er te veel van deze in de urine of de urine blijft in de blaas te lang, kan het gevaarlijk irritatie veroorzaken. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig over hoeveel vocht om elke dag te drinken. Sommige patiënten kan hebben om te drinken tot 7-12 kopjes (3 liter) vocht per dag.

Meestal is het best cyclofosfamide eerste ding in de ochtend, om het risico van blaas te verminderen. Echter, kan uw arts wil dat je het met voedsel in kleinere doses over de dag, om maagklachten te verminderen of te helpen de medicijnen beter werken. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig over wanneer cyclofosfamide nemen.

Cyclofosfamide veroorzaakt vaak misselijkheid, braken en verlies van eetlust. Het is echter zeer belangrijk dat u doorgaan met het geneesmiddel te gebruiken, zelfs als je begint te voelen ziek. Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Vraag uw zorgverlener naar manieren om deze effecten te verminderen.

Als u moet overgeven kort na het innemen van een dosis van cyclofosfamide, contact op met uw arts. U wordt verteld of de dosis opnieuw te nemen of te wachten tot de volgende geplande dosis.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Heeft doses niet verdubbelen.

Bel uw arts of apotheker om instructies.

DOSERING

De dosis van dit geneesmiddel verschillend voor verschillende patiënten zijn. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de termijn tussen de doses, en de lengte van de tijd die u het geneesmiddel in te nemen afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u het geneesmiddel.

CYTOXAN OPSLAG


Store Cytoxan bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Bewaar het geneesmiddel in een gesloten container. Voorkom bevriezing. Houd Cytoxan buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.Neem dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer of minder van te nemen, en neem het niet vaker dan uw dokter besteld. Het exacte bedrag van de geneeskunde die u nodig hebt is zorgvuldig uitgewerkt. Het innemen van te veel kan de kans op bijwerkingen verhogen, terwijl er te weinig kan niet verbeteren van uw conditie te nemen.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert uw vooruitgang bij regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en om te controleren op ongewenste effecten.

Terwijl u wordt behandeld met cyclofosfamide, en nadat u de behandeling te stoppen met het, geen inentingen (vaccinaties) zonder goedkeuring van uw arts. Cyclofosfamide kan de weerstand van uw lichaam te verlagen en er is een kans dat je de infectie de immunisatie is bedoeld om te voorkomen krijgen. Daarnaast moeten andere personen wonen in uw huis niet oraal poliovaccin te nemen, omdat er een kans dat ze konden het poliovirus aan u doorgeven. Vermijd ook personen die recentelijk orale polio vaccin hebben genomen in de laatste paar maanden. Laat je niet dicht bij hen, en blijf niet in dezelfde kamer met hen voor zeer lang. Als u deze voorzorgsmaatregelen niet kunnen nemen, moet u overwegen het dragen van een beschermend masker dat de neus en mond bedekt.

Voordat met elke vorm van chirurgie, inclusief een tandheelkundige ingreep of een spoedbehandeling, zorg ervoor dat de arts of tandarts die verantwoordelijk weet dat u dit geneesmiddel gebruikt, vooral als je het in de laatste 10 dagen hebben genomen.

Cyclofosfamide kan het aantal witte bloedcellen tijdelijk te verlagen in het bloed, waardoor de kans op het krijgen van een infectie. Het kan ook het aantal bloedplaatjes, die noodzakelijk zijn voor een goede bloedstolling verminderen. Als dit gebeurt, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, vooral wanneer uw bloedbeeld is laag, om het risico van infectie of bloeden te verminderen:
Als je kunt, voorkomen dat mensen met infecties. Neem contact op met uw arts als u denkt dat u een infectie krijgt of als u koorts of rillingen, hoesten of heesheid, onderrug of zijkant pijn, of pijn of moeilijkheden bij het plassen te krijgen.
Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u een ongewone bloeden of blauwe plekken opmerkt, zwarte, teerachtige ontlasting, bloed in de urine of ontlasting, of kleine rode vlekken op je huid.
Wees voorzichtig bij het gebruik van een gewone tandenborstel, floss of tandenstoker. Uw arts, tandarts of verpleegkundige kan andere manieren om uw tanden en tandvlees schoon te bevelen. Neem contact op met uw arts voordat een tandheelkundige werk.
Sluit je ogen of de binnenkant van je neus niet aan, tenzij je net je handen gewassen en hebben niet aangeraakt iets anders in de tussentijd.
Wees voorzichtig niet om jezelf te snijden als u gebruik maakt van scherpe voorwerpen, zoals een scheermes of vingernagel of teennagel frezen.
Vermijd contact sport of andere situaties waar blauwe plekken of letsel kan ontstaan.

Voordat u een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is dat u dit geneesmiddel inneemt. De resultaten van een aantal tests kan worden beïnvloed door dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel een aantal ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet al deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen zij medische hulp nodig hebben.

Raadpleeg uw arts onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden:

Meer algemeen: hoesten of heesheid, koorts of rillingen, lage rug of zijkant pijn, ontbrekende menstruatie, pijn of moeilijkheden bij het plassen.

Met hoge doses en / of langdurige behandeling: bloed in de urine, duizeligheid, verwarring of agitatie, snelle hartslag, pijn in de gewrichten, kortademigheid, zwelling van de voeten of onderbenen, ongewone vermoeidheid of zwakte.

Minder vaak voorkomende: zwarte, teerachtige ontlasting of bloed in de ontlasting, kleine rode vlekken op de huid, ongewone bloeden of blauwe plekken.

Zelden: frequent urineren, roodheid, zwelling of pijn op injectieplaats, zweren in de mond en op de lippen, plotselinge kortademigheid, ongewone dorst, gele ogen of huid.

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan de geneeskunde. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als een van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen:

Meer algemeen: verduistering van de huid en nagels, verlies van eetlust, misselijkheid of braken.

Minder vaak: diarree of maagpijn, blozen of roodheid van het gezicht, hoofdpijn, overmatig zweten, huiduitslag, netelroos, of jeuk, gezwollen lippen.

Cyclofosfamide kan bij sommige mensen een tijdelijke haaruitval veroorzaken. Na de behandeling is beëindigd, moet de normale haargroei terug, hoewel de nieuwe haren een iets andere kleur of textuur zijn.

Nadat u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel, kan het nog steeds produceren een aantal bijwerkingen die aandacht nodig hebben. Tijdens deze periode van tijd, contact op met uw arts als u de volgende bijwerkingen opmerkt:
Bloed in urine

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kunnen ook optreden bij sommige patiënten. Indien u andere bijwerkingen opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Cytoxan