Kopen CyklokapronKopen Cyklokapron

CYKLOKAPRON INDICATIES


Cyklokapron wordt gebruikt voor het verminderen of voorkomen van overmatig bloeden en minder noodzakelijk bloedstollingsfactor transfusies tijdens of na de extracties bij patiënten met hemofilie. Het wordt ook gebruikt in bepaalde medische procedures (bijvoorbeeld cervicale chirurgie) voorkomen of verminderen bloeden en bepaalde bloeden problemen (bijv. neusbloedingen, bloeding in het oog, zware menstruatie) bij patiënten van wie bloed niet goed stolt behandelen. Het wordt ook gebruikt om erfelijke angio-oedeem te behandelen. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

CYKLOKAPRON INSTRUCTIES


Gebruik Cyklokapron zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.
Cyklokapron wordt meestal gegeven als een injectie aan uw arts kantoor, ziekenhuis of kliniek. Als u gaat gebruiken Cyklokapron thuis, zal een zorgverlener u leren hoe het te gebruiken. Zorg ervoor dat u weet hoe u Cyklokapron gebruiken. Volg de procedures die u leert wanneer u een dosis te gebruiken. Neem contact op met uw arts als u vragen hebt.
Niet gebruiken Cyklokapron als deze deeltjes bevat, troebel of verkleurd, of als de flacon is gebarsten of beschadigd.
Houd dit product, evenals injectiespuiten en naalden, buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Niet naalden, spuiten, of andere materialen hergebruiken. Vraag uw zorgverzekeraar wat u van deze materialen na gebruik. Volg alle lokale regels voor verwijdering.
Blijf Cyklokapron gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.
Als u een dosis van Cyklokapron missen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Cyklokapron gebruiken.

DOSERING

Neem precies zoals voorgeschreven. Dosering is in het algemeen twee tot vier maal daags oraal. Duur van de behandeling is gebaseerd op uw conditie en reactie.

CYKLOKAPRON OPSLAG


Bewaren bij kamertemperatuur tussen 36 en 86 graden F (2-30 ° C) uit de buurt van zonlicht en vocht.

CYKLOKAPRON MEER INFO:


Cyklokapron is een antifibrinolytisch. Het werkt door het voorkomen van bloedstolsels uit te breken te snel. Dit helpt om overmatig bloeden te verminderen.

Heeft Cyklokapron NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Cyklokapron zijn
u bloedstolsels (bijvoorbeeld in een been, long, oog, hersenen), een geschiedenis van bloedstolsels, of voorwaarden die het risico op bloedstolsels (bv. bepaalde hartklep problemen, bepaalde vormen van onregelmatige hartslag, bepaalde bloed kan verhogen problemen met de bloedstolling)
u hebt een bloeding in de hersenen, bloed in de urine, of bloeden in verband met nierproblemen
je hebt een verstoring van kleurwaarneming
je hebt onregelmatige menstruatie bloeden van onbekende oorzaak
u gebruikt geneesmiddel om uw bloed helpen stollen (bijv. factor IX-complex concentraat of anti-inhibitor coagulant concentraten)

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Cyklokapron. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een voorgeschiedenis van nierproblemen, diabetes, polycysteus ovarium syndroom, bloedingen of problemen met de bloedstolling, een bepaalde bloedziekte genaamd diffuse intravasale stolling (DIS), oog of visie problemen, of een bloeding in de hersenen
als je ernstig overgewicht
als je een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van bloedstolsels of endometriumkanker
als u ook oestrogeen of tamoxifen


Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Cyklokapron. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil), geneesmiddelen gebruikt om uw bloedstolsel (bijvoorbeeld anti-inhibitor coagulant concentraten, factor IX-complex concentraten), of tretinoïne (all-trans retinoic acid), omdat het risico van bloedstolsels kan worden verhoogd
Desmopressine, hydrochloorthiazide, nitroglycerine, ranitidine, of sulbactam-ampicilline, omdat het risico op een hartaanval kan worden verhoogd
Anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat doeltreffendheid Cyklokapron kan dalen

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Cyklokapron kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Cyklokapron bespreken terwijl je zwanger bent. Cyklokapron wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik maakt van Cyklokapron, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid, braken.
Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), kuit of been pijn, zwelling, of gevoeligheid, pijn op de borst, verwardheid, bloed ophoesten; daalde plassen of moeite met plassen, oogproblemen, flauwvallen, gevoelloosheid van een arm of been, eenzijdige zwakte, pijn, zwelling of roodheid op de injectieplaats, epileptische aanvallen, ernstige of aanhoudende duizeligheid of een licht gevoel in het hoofd, kortademigheid, onduidelijke spraak; plotselinge, ernstige hoofdpijn of braken, visusstoornissen of problemen (bijvoorbeeld verstoring van kleur visie, scherpte, of gezichtsveld).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Cyklokapron