Kopen CoumadinKopen Coumadin

COUMADIN INDICATIES


Coumadin wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van schadelijke bloedstolsels die zich kunnen voordoen in de aderen (veneuze trombose) in de longen (longembolie), met een soort abnormale hartslag (atriumfibrilleren), of na een hartklepvervanging. Coumadin wordt ook gebruikt om het risico op beroerte en andere problemen bij patiënten die een hartaanval verminderen. Coumadin is een antistollingsmiddel. Het blokkeert de synthese van bepaalde stollingsfactoren. Zonder deze stollingsfactoren, bloedstolsels staat zijn te vormen.

COUMADIN INSTRUCTIES


Gebruik Coumadin zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.
Neem nooit een dubbele dosis van deze medicatie of neem het samen met andere producten die warfarine of coumarine bevatten.
Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen.
Neem Coumadin op hetzelfde tijdstip elke dag. Coumadin kan worden ingenomen met of zonder voedsel.
Vermijd een dieet om gewicht te verliezen terwijl het nemen Coumadin. Vertel uw arts wanneer uw lichaamsgewicht verandert om welke reden.
Terwijl het nemen Coumadin, zal uw bloed moeten vaak worden getest. Bezoek regelmatig met uw arts.
Mogelijk moet u stoppen met het innemen van het geneesmiddel voor een korte tijd als u antibiotica, chirurgie, tandheelkundige werk, een lumbaalpunctie of spinale anesthesie (ruggenprik) nodig.
Blijf Coumadin nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis, tenzij dit door uw arts.
Als u een dosis van Coumadin missen, neem dan contact op met uw arts meteen.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Coumadin gebruiken.

COUMADIN OPSLAG


Slaan Coumadin bij kamertemperatuur weg van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Blijf Coumadin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

COUMADIN MEER INFO:


Werkzame stof: Warfarin sodium.

Heeft Coumadin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Coumadin zijn
je hebt snel bloeden, bloeden problemen (bv. hemofilie), ernstige of ongecontroleerde hoge bloeddruk, bepaalde bloed problemen (bijvoorbeeld, laag aantal witte bloedcellen of bloedplaatjes) of leukemie
je hebt een ernstige, actieve bloeden, bloeden in de hersenen, bepaalde bloedvat problemen (bijv. aneurysma, ontleden aorta), of ontsteking of infectie van het hart
u een actieve maagzweer of bloeden van de maag of darmen, urinewegen, geslachtsorganen, of luchtwegen
u onlangs hebt gehad of zal worden met oog, hersenen of ruggenmerg chirurgie, spinale punctie, spinale anesthesie, of een soort van grote operatie
u zwanger bent of zwanger kunnen worden
u niet in staat om routinematige bloedstolling tests zijn
je bent niet in staat om de instructies van uw arts goed te volgen en niet iemand om u te helpen uw geneesmiddel in te nemen niet
u neemt mifepristone, streptokinase of urokinase.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Coumadin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergisch bent voor medicijnen of andere stoffen
Als u onlangs bent gewond, gevallen, de bevalling of een operatie
als u een geschiedenis van maag of darm problemen (bijvoorbeeld, bloeden, maagzweer, ontsteking), hartproblemen (bijvoorbeeld hartfalen, infectie), bloedstolsels, bloedarmoede of andere bloed problemen (bijvoorbeeld, proteïne C-deficiëntie, hoge rode bloedcel niveaus), bloedvat problemen, of hoge bloeddruk
als u een geschiedenis van lever-, nier-, of problemen met de schildklier, geelverkleuring van de huid of ogen, geestelijke of stemmingswisselingen problemen, hoge cholesterol, artritis, diabetes, of kanker
als je een slechte voeding, coeliakie, nutriënt of vetopname problemen of lage niveaus van vitamine K of vitamine C in het bloed, of als u alcohol drinkt
als u een koorts, zeer slechte gezondheid, diarree, vochtophoping, overmatig vet in de ontlasting (steatorroe), een recente of huidige infectie of tuberculose, of als u wordt blootgesteld aan hoge temperaturen voor een langere periode van tijd
als u een hartklepvervanging, een spiraaltje (spiraaltje), of een katheter.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Coumadin. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Heparine of andere anticoagulantia, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) (bijvoorbeeld ibuprofen), salicylaten (bijvoorbeeld aspirine), streptokinase of urokinase omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd
Mifepriston omdat overmatig bloeden kan optreden
Veel recepten en nonprescription geneesmiddelen (bijvoorbeeld, gebruikt voor infecties, ontstekingen, pijn, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, epileptische aanvallen, geestelijke of stemmingswisselingen problemen, diabetes, maag-of darmproblemen, onregelmatige hartslag, anticonceptie, hormoonvervangende, kanker, en anderen), kunnen multivitamine producten en kruiden of voedingssupplementen (bijvoorbeeld kruidenthee, co-enzym Q10, knoflook, ginseng, ginkgo, sint-janskruid) interactie met Coumadin, waardoor het risico van ernstige bijwerkingen, zoals bloeden of bloedstolsels .

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Coumadin kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Vertel uw arts of tandarts dat u Coumadin voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts. Neem contact op met uw arts meteen als u teveel van Coumadin hebben genomen.
Drink geen alcohol terwijl u Coumadin, maar kan het risico van Coumadin's bijwerkingen.
Denk je niet activiteitenniveau of gewicht te veranderen zonder met uw arts en het risico van Coumadin's bijwerkingen kunnen worden verhoogd.
Heeft uw eetgewoonten niet veranderen zonder controle met uw arts. Eet een normale, evenwichtige voeding. Voedingsmiddelen die een hoog niveau van vitamine K (bijvoorbeeld groene bladgroenten, broccoli, lever, bepaalde plantaardige oliën) hebben kunnen het effect van Coumadin veranderen. Vraag uw arts om een ​​lijst van voedingsmiddelen die van invloed kunnen Coumadin. Vertel uw arts als een voedsel op de lijst zijn een deel van uw dieet.
Niet eten cranberry producten of drinken cranberrysap terwijl u Coumadin. Vertel uw arts als deze producten zijn reeds onderdeel van uw dieet.
Verhoogde lichaamstemperatuur kan het effect van Coumadin verhogen. Wees voorzichtig om te voorkomen dat oververhit, vooral tijdens warm weer.
Coumadin vermindert de bloedstolling. Wees voorzichtig terwijl het doen van activiteiten, zoals tandenpoetsen, flossen, of scheren. Vermijd activiteiten die blauwe plekken of letsel kunnen veroorzaken. Roep onmiddellijk medische hulp als je valt of verwondt. Vertel uw arts als u ongebruikelijke blauwe plekken of bloeden. Vertel uw arts als u een donkere, teerachtige, of bloederige ontlasting.
Neem geen aspirine terwijl u Coumadin nemen, tenzij uw arts u dat vertelt. Als u al aspirine nemen voor een hart of andere aandoening, praten met uw arts over de vraag of je moet verder met de behandeling met Coumadin.
Vertel uw arts als u reist of als u zal worden beperkt tot een bed of een stoel voor een lange periode (bijvoorbeeld, auto of vliegtuig rit). Dit kan uw risico op het ontwikkelen van een bloedstolsel vergroten.
Als de behandeling met Coumadin wordt gestopt, kan het bloed dunner effecten duren 2 tot 5 dagen na het stoppen met het. Bespreek eventuele vragen of problemen met uw arts. Niet plotseling stoppen met het innemen Coumadin zonder controle met uw arts.
Lab tests, met inbegrip van bepaalde bloedstolling tests (bv., PT, INR), kan worden uitgevoerd terwijl u Coumadin gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Coumadin met voorzichtigheid bij Aziatische patiënten, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, vooral bloeden.
Gebruik Coumadin met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan, vooral bloeden.
Coumadin moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen; veiligheid en werkzaamheid bij kinderen zijn niet bevestigd. Kinderen kunnen vaker lab tests nodig hebben als ze gebruik maken van Coumadin.
Als u zwanger kunt worden, moet u een effectieve vorm van anticonceptie gebruiken terwijl u Coumadin nemen. Als u vragen hebt over effectieve anticonceptie hebben, praten met uw arts.
Zwangerschap en borstvoeding: Gebruik geen Coumadin als u zwanger bent. Het is aangetoond dat de schade aan de foetus. Niet zwanger te worden terwijl u het gebruikt. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts meteen. Het is niet bekend of Coumadin wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik Coumadin, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Geen vaak voorkomende bijwerkingen zijn gemeld bij Coumadin.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), achter, zij-, spier-, gewrichts-of buikpijn, zwarte, teerachtige, of bloederige ontlasting , bloed in de urine (roze of bruine urine), bloederige of koffie grond-achtige braaksel, pijn op de borst, verminderde urinelozing, duizeligheid, flauwvallen, koorts, gevoelloosheid of tintelingen, pijn, ongebruikelijke kleur, of wijziging van de temperatuur in elk gebied van het lichaam , bleke huid, paars, donker, of pijnlijke tenen, kortademigheid, huid zweren of zweren; beroerte symptomen (bv. verwarring, onduidelijke spraak, problemen met het gezichtsvermogen, eenzijdige zwakte); plotselinge ernstige pijn in je benen, voeten, of tenen, problemen met slikken, onverklaarde zwelling, ongewone blauwe plekken of bloedingen (bijvoorbeeld bloedneus, ongewone bloeden van tandvlees, verhoogde bloeden van bezuinigingen, verhoogde menstruele of vaginale bloeden, bloed ophoesten, bloeding op de injectieplaats), ongewone hoofdpijn of zwakte, ongewone pijn, zwelling, of ongemak, wonden of zweren die niet goed genezen, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Coumadin