Kopen ClinaxKopen Clinax

CLINAX (MINOCIN) INDICATIES


Clinax wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde infecties. Het kan ook worden gebruikt met andere geneesmiddelen om ernstige acne te behandelen. Clinax is een tetracycline antibioticum. Het werkt door het vertragen van de groei van bepaalde bacteriën en waardoor het immuunsysteem van het lichaam om ze te doden.

CLINAX (MINOCIN) INSTRUCTIES


Gebruik Clinax zoals voorgeschreven door uw arts.

Sommige merken Clinax kan met voedsel worden ingenomen. Anderen moeten worden genomen op een lege maag. Neem contact op met uw arts of apotheker over hoe u uw merk van Clinax nemen.
Sommige merken van Clinax moet geheel worden doorgeslikt. Neem contact op met uw arts of apotheker om te zien of uw geneesmiddel is een merk dat geheel moet worden doorgeslikt.
Neem Clinax via de mond met of zonder voedsel.
Neem Clinax met een vol glas water (8 oz/240 ml). Ga niet liggen gedurende 30 minuten na het innemen van Clinax.
Als u ook een bismutzouten (bijv. bismutsubsalicylaat), calciumzouten (bijvoorbeeld calciumcarbonaat), colestipol, ijzerzouten (bijvoorbeeld ijzer sulfaat), magnesium, urine alkalinizers (bijv. dagelijks antacida), sucralfaat, vitaminen / mineralen, quinapril, didanosine of zink zouten (bijv. zinksulfaat), laat ze niet binnen 2 tot 3 uur voor of na het innemen van Clinax. Raadpleeg uw arts als u vragen hebt.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Clinaxe voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Clinax werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Als u een dosis van Clinax missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Clinax gebruiken.

CLINAX (MINOCIN) OPSLAG


Store Clinax bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten, licht-resistente container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Clinax buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

CLINAX (MINOCIN) MEER INFO:


Werkzame stof: Minocycline hydrochloride.

Heeft Clinax NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Clinaxe zijn
u neemt acitretine, qisotretinoin, methoxyfluraan, of een penicilline.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Clinax. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u nierproblemen heeft
als u een auto-immuunziekte (bijvoorbeeld lupus).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Clinax. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Aluminiumzouten (bijv. carbonaat) of cimetidine omdat doeltreffendheid Clinax kan dalen
Acitretin, anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine), digoxine, ergot alkaloïden (bijv. ergotamine), insuline, isotretinoïne, methotrexaat, methoxyfluraan of theophyllines omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Clinax
Wonen orale buiktyfusvaccin, orale anticonceptiva (de pil), of penicillines omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Clinax.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Clinaxe kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Clinax kunnen slaperigheid, duizeligheid, of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Clinax met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Clinax kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Clinax. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Langdurig of herhaald gebruik van Clinax kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Clinax werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Vertel uw arts of tandarts dat u Clinaxe voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Zorg ervoor dat u Clinaxe gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kunnen niet zo goed werkt terwijl u Clinax. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Lab tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Clinax gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Clinax met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Gebruik Clinax met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Clinax mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 8 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd. Met behulp van Clinax bij kinderen jonger dan 8 jaar of bij vrouwen tijdens de laatste helft van de zwangerschap kan een blijvende verandering in de tand kleuring van het kind schaden.
Zwangerschap en borstvoeding: Clinax is aangetoond dat schade toebrengen aan de foetus. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Clinax bespreken terwijl je zwanger bent. Clinax wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Clinax.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, slaperigheid, duizeligheid, verlies van eetlust, misselijkheid, maagklachten, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, wazig zien, uitpuilende zachte plekken in zuigelingen, koorts, hoofdpijn, verhoogde druk in het hoofd, ontsteking van de alvleesklier (verhoogde hartslag, misselijkheid, maag tederheid, braken), gewrichtspijn, spierpijn of zwakte; rood, gezwollen, blaren of peeling huid, oorsuizen, stuipen, ernstige diarree, ernstige huidreactie aan de zon, maagpijn / krampen, problemen met slikken, ongewone vermoeidheid of zwakte, vaginale irritatie of afscheiding, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Clinax