Kopen Chlomy-pKopen Chlomy-p

CHLOMY-P (CHLORAMPHENICOL) INDICATIES


Chlomy-p wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Chlooramfenicol is een antibioticum. Het werkt door het doden of vertragen van de groei van gevoelige bacteriën.

CHLOMY-P (CHLORAMPHENICOL) INSTRUCTIES


Gebruik Chlooramfenicol zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Chlooramfenicol via de mond met of zonder voedsel.

Als u een dosis van chlooramfenicol, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Maak dan gebruik van uw doses op gelijkmatig tijden zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Chlooramfenicol gebruiken.

CHLOMY-P (CHLORAMPHENICOL) OPSLAG


Store Chlooramfenicol bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Chlooramfenicol buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Gebruik GEEN Chlooramfenicol indien:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in chlooramfenicol zijn
u eerder ernstige bijwerkingen van chlooramfenicol
u een laag witte of rode bloedcellen of verlaagde bloedplaatjes
je hebt een lichte infectie, zoals een verkoudheid, griep, keelontsteking, of u Chlooramfenicol om een ​​bacteriële infectie te voorkomen
u andere geneesmiddelen die uw beenmerg (bijvoorbeeld chemotherapie bij kanker) kan afnemen, met uw arts of apotheker als u niet zeker weet of een van uw andere geneesmiddelen kunnen uw beenmerg afnemen.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met chlooramfenicol. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als je bloedarmoede, beenmerg problemen, leverziekte, of nierproblemen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met chlooramfenicol. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anticoagulantia (bijv. warfarine), omdat bijwerkingen, waaronder het risico van bloeden kan worden verhoogd
Hydantoïnen (bijvoorbeeld fenytoïne) of sulfonylurea (bijv. glyburide) omdat de acties en de bijwerkingen van deze geneesmiddelen kan worden verhoogd.
Geneesmiddelen die uw beenmerg (bijvoorbeeld chemotherapie bij kanker) kan afnemen, omdat het risico van ernstige bijwerkingen, zoals lage bloedplaatjes en lage witte bloedcellen, kunnen worden verhoogd; contact op met uw arts of apotheker als u niet zeker weet of elke van uw geneesmiddelen kan uw beenmerg afnemen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als chlooramfenicol kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

De aanbevolen dosis niet overschrijden of gebruik Chlooramphenicol langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Chlooramfenicol is alleen effectief tegen bacteriën. Het is niet effectief voor de behandeling van virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid).
Het is belangrijk Chlomy-p voor het volledige verloop van de behandeling. Als dit niet de doeltreffendheid van chlooramfenicol verminderen en het risico dat de bacteriën niet langer gevoelig chlooramfenicol en zal niet in staat deze of bepaalde andere antibiotica worden behandeld in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van chlooramfenicol kan een tweede infectie. Uw arts kan wilt u uw medicijnen op de tweede infectie te behandelen veranderen. Neem contact op met uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden.
Als de symptomen van "grijze syndroom" (zwelling van de buik, bleke of blauwe huidskleur, braken, shock, ademhalingsmoeilijkheden, weigering te zuigen, losse groene ontlasting, slappe spieren, lage temperatuur) optreden in een pasgeborene of zuigeling, neem dan contact op met uw arts . De dood kan optreden binnen enkele uren na het begin van de symptomen. Stoppen met het gebruik van chlooramfenicol wanneer de eerste symptomen verschijnen verhoogt de kans op een volledig herstel.
Chlooramfenicol kunnen het vermogen van uw lichaam om infecties te bestrijden verminderen. Voorkom infectie door het vermijden van contact met mensen met een verkoudheid of andere infecties. Informeer uw arts over een tekenen van infectie, zoals koorts, keelpijn, huiduitslag, of koude rillingen.
Chlooramfenicol kan het aantal stolsel vormende cellen (trombocyten) in uw bloed te verminderen. Om het bloeden te voorkomen, vermijd situaties waarin blauwe plekken of letsel oploopt. Het rapporteren van ongewone bloeden, blauwe plekken, bloed in de ontlasting, of donkere, teerachtige ontlasting met uw arts.
Diabetes patiënten - chlooramfenicol kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel nauw en vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
LAB tests, waaronder het volledige bloedbeeld, kan worden verricht om te controleren of uw vorderingen controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Chlooramfenicol met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 1 jaar. De veiligheid en werkzaamheid in deze leeftijdsgroep niet zijn bevestigd.
Gebruik Chlooramfenicol met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 10 jaar die diarree of een maag of darm infectie.
Gebruik Chlomy-p met uiterste voorzichtigheid bij prematuren en voldragen zuigelingen omdat ze meer gevoelig voor de effecten van Chlomy-p, vooral het risico kan "grijze syndrome."
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt terwijl u Chlooramfenicol, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van chlooramfenicol tijdens de zwangerschap. Chlooramfenicol moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid tijdens voldragen zwangerschap en arbeid, omdat de foetus ernstige bijwerkingen kunnen optreden. Chlooramfenicol wordt uitgescheiden in de moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van chlooramfenicol.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Milde diarree, misselijkheid of braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), verwarring, donkere urine, delirium, depressie, hoofdpijn, koorts, rillingen, of keelpijn; pijn, roodheid of zwelling op de injectieplaats; symptomen van "grijze syndroom" bij een zuigeling (zwelling van de buik, bleke of blauwe huidskleur, braken, shock, ademhalingsmoeilijkheden, weigering te zuigen, losse groene ontlasting, slappe spieren, lage temperatuur), ongewone bloeden of blauwe plekken, ongewone vermoeidheid; visie veranderingen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Chlomy-p