Kopen CeladrinKopen Celadrin

CELADRIN INDICATIES


Celadrin is een natuurlijke anti-inflammatoir geneesmiddel met behulp van complexe vetzuren van runderen talg olie. Het geneesmiddel is aangetoond dat flexibiliteit verbindingen verhogen, verminderen gezamenlijke degradatie en wordt gehouden in kraakbeen creëren.

CELADRIN INSTRUCTIES


Neem een ​​tablet zonder voedsel drie keer per dag als voedingssupplement. Als u een dosis van Celadrin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

DOSERING

Neem precies zoals voorgeschreven door uw HealthProvider.

CELADRIN OPSLAG


Store Celadrin bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Celadrin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Celadrin is gekend voor het hebben van geen negatieve bijwerkingen of problemen met interacties van andere geneesmiddelen. Celadrin kunnen worden in combinatie met andere geneesmiddelen glucosamine-chondroïtine om de doeltreffendheid van de drugs verder toenemen.

U moet dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor Saw Palmetto, of hebben bepaalde voorwaarden. Zorg ervoor dat uw arts weet of u:

een bloeden of bloedstolling (zoals hemofilie);
maagzweer met actieve bloeden;
colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn.

Neem NIET dit geneesmiddel als u:

leverziekte;
hart-en vaatziekten;
een hartritmestoornis;
een geschiedenis van maagzweer;
astma of andere ademhalingsproblemen stoornis.

Heeft Celadrin niet zonder uw arts te vertellen als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Het kan schadelijk zijn voor een ongeboren baby. Het is niet bekend of zaagpalmetto overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. Gebruik dit product niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby. Gebruik geen kruiden / aanvulling op de gezondheid niet geven aan een kind zonder het advies van een arts.

Er werden geen bijwerkingen waargenomen.

Kopen Celadrin