Kopen CefimKopen Cefim

CEFIM (CEFIXIME) INDICATIES
Cefim wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Cefim is een cefalosporine-antibioticum. Het werkt door het doden van gevoelige bacteriën.


CEFIM (CEFIXIME) INSTRUCTIES


Gebruik Cefim zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Cefim via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Om duidelijk uw infectie, blijven gebruiken Cefim voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Cefim missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Cefim gebruiken.

CEFIM (CEFIXIME) OPSLAG


Store Cefim bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Cefim buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Cefim NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Cefim of andere cefalosporinen (bijv. cephalexin)
wordt u met een levend vaccin tyfus.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Cefim. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een ernstige allergische reactie (bv. ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid) hebben gehad om een ​​penicilline (bijv. amoxicilline) of bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem)
als u diarree, maag-of darmproblemen (bijv. ontsteking), bloeden of bloedstolling problemen, problemen met de lever, of slechte voeding hebben
als u een voorgeschiedenis van nierproblemen of als u met dialyse.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Cefim. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

Anticoagulantia (bijv. warfarine) of carbamazepine omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Cefim
Wonen tyfus vaccins omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Cefim.

Vraag uw zorgverstrekker als Cefim kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Cefim kan duizeligheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Cefim met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Heeft dosis vormen (bijvoorbeeld tabletten, schorsing) van Cefim niet veranderen zonder te praten met uw arts.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Cefim werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Cefim gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Cefim kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Cefim kan het aantal stolsel vormende cellen (trombocyten) in uw bloed te verminderen. Vermijd activiteiten die blauwe plekken of letsel kunnen veroorzaken. Vertel uw arts als u ongebruikelijke blauwe plekken of bloeden. Vertel uw arts als u een donkere, teerachtige, of bloederige ontlasting.
Heeft een live tyfus vaccin niet ontvangen terwijl u Cefim. Het kan niet zo goed. Praat met uw arts als u gepland om een ​​live-tyfus-vaccin te ontvangen.
Diabetes patiënten - Cefim kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose of urine ketonen om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Cefim kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u gebruikt Cefim.
Cefim moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 6 maanden, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Cefim bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Cefim wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Cefim gebruiken, contact op met uw arts of apotheker. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, gas, diarree, misselijkheid, maagpijn of overstuur.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid), bloederige ontlasting; daalde plassen, koorts, rillingen, of keelpijn, rode, gezwollen, blaren of schilferende huid, stuipen, ernstige diarree, ernstige misselijkheid of braken, hevige buikpijn of krampen, ongewone blauwe plekken of bloeden, vaginale afscheiding of jeuk, witte vlekken in de mond, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Cefim