Kopen CedrilKopen Cedril

CEDRIL (CEFADROXIL) INDICATIES


Cedril wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Cedril is een cefalosporine-antibioticum. Het werkt door te interfereren met de celwand vorming van de bacterie. Dit verzwakt de celwand, waardoor het scheuren, wat de dood van de bacteriën.

CEDRIL (CEFADROXIL) INSTRUCTIES


Gebruik Cedril zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Cedril via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Cedril voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Cedril missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Cedril gebruiken.

CEDRIL (CEFADROXIL) OPSLAG


Store Cedril bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Cedril buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Cedril NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Cedril of enige andere cefalosporine (bijv. cefalexine).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Cedril. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een aandoening van de bloedstolling, nierproblemen, of maag-of darmproblemen (bijv. ontsteking)
als u een ernstige allergische reactie (bijvoorbeeld een ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsmoeilijkheden of duizeligheid) om een ​​antibioticum penicilline (bijv. amoxicilline) of andere bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem) hebben gehad.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Cedril. Echter geen specifieke interacties met Cedril bekend zijn op dit moment.

Vraag uw zorgverstrekker als Cedril kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Zorg ervoor dat Cedril gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Cedril werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Langdurig of herhaald gebruik van Cedril kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Diabetes patiënten - Cedril kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Cedril kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Cedril.
Gebruik Cedril met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten van Cedril zijn.
Gebruik Cedril met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Cedril bespreken terwijl je zwanger bent. Cedril wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Cedril gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid, maagklachten, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige diarree, donkere urine, verminderde plassen, koorts, rillingen, of keelpijn, pijn in de gewrichten , rood, gezwollen, of blaren huid, stuipen, ernstige diarree, buikpijn of krampen, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone vermoeidheid of zwakte, vaginale jeuk, geur of afscheiding, gele verkleuring van de huid of ogen.
Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Cedril