Kopen CalcijexKopen Calcijex

CALCIJEX (ROCALTROL) INDICATIES


Calcitriol is vitamine D3. Vitamine D is belangrijk voor de absorptie van calcium uit de maag en de werking van calcium in het lichaam.

Calcijex wordt gebruikt om hyperparathyreoïdie (overactieve bijschildklieren) en metabole botziekte bij mensen met chronisch nierfalen en zijn niet die dialyse behandelen.

Calcijex wordt ook gebruikt om calciumtekort (hypocalciëmie) en metabole botziekte bij mensen die worden gedialyseerd behandelen.

Calcijex wordt ook gebruikt om calcium deficiëntie bij mensen met hypoparathyroidism (traag bijschildklieren) veroorzaakt door chirurgie, ziekte of andere aandoeningen.

CALCIJEX (ROCALTROL) INSTRUCTIES


Neem deze medicatie precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem het niet in grotere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten van deze medicatie te krijgen.

Bel uw arts als u aanhoudende braken of diarree, of als u meer dan normaal zweten. U kunt gemakkelijk uitgedroogd raken terwijl het nemen van deze medicatie, wat kan leiden tot een ernstige verstoring van de elektrolytenbalans.

Om zeker te zijn van dit geneesmiddel helpt uw ​​conditie en geen schadelijke effecten, zal uw bloed moeten vaak worden getest. Bezoek regelmatig met uw arts.

Calcitriol is slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook kunnen bestaan ​​uit een speciaal dieet. Het is zeer belangrijk om het dieet plan voor u gemaakt door uw arts of voedings-counselor volgen. Je moet zeer vertrouwd met de lijst van voedsel je moet eten worden of te vermijden om te helpen de controle van uw conditie.
Als u nodig hebt om op bed-rust of om het even welke vorm van chirurgie, uw dosis of het testen kan veranderen. Volg de instructies van uw arts.

DOSERING

Neem het geneesmiddel, zoals voorgeschreven door uw arts.

Als u miste de dosis dan in zodra u eraan denkt, niet nemen als het bijna tijd is voor de volgende dosis. In plaats daarvan, slaat u de gemiste dosis over en hervat uw normale doseringsschema. Niet "double-up" van de dosis in te halen.

CALCIJEX (ROCALTROL) OPSLAG


Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht, licht en warmte.

CALCIJEX (ROCALTROL) MEER INFO:


Werkzame stof: calcitriol

U moet dit medicijn niet gebruiken als u hoge niveaus van calcium of vitamine D in uw bloed, of als u ooit een allergische reactie had op calcitriol of andere vormen van vitamine D. Drink veel vocht, tenzij uw dokter heeft voorgeschreven beperken uw vochtinname. Bel uw arts als u aanhoudende braken of diarree, of als u meer dan normaal zweten. U kunt gemakkelijk uitgedroogd raken terwijl het nemen van deze medicatie, wat kan leiden tot een ernstige verstoring van de elektrolytenbalans. Gebruik geen andere vitamine of mineraal supplementen in te nemen als uw arts u heeft verteld aan. Vermijd het gebruik van maagzuurremmers zonder advies van uw arts. Gebruik alleen het type van antacidum uw arts adviseert. Sommige antacida kan het moeilijker maken voor je lichaam om calcitriol absorberen.

Om zeker te zijn van deze medicatie helpt uw ​​aandoening, moet uw bloed worden getest op een regelmatige basis. Mis geen enkele geplande afspraken niet missen.

U moet dit medicijn niet gebruiken als u hoge niveaus van calcium of vitamine D in uw bloed, of als u ooit een allergische reactie op calcitriol of andere vormen van vitamine D. heeft gehad

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt nemen calcitriol, vertel uw arts over al uw medische aandoeningen.
FDA zwangerschap categorie C. Deze medicatie kan schadelijk zijn voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Calcitriol kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.

Gebruik geen andere vitamine of mineraal supplementen in te nemen als uw arts u heeft verteld aan. Vermijd het gebruik van maagzuurremmers zonder advies van uw arts. Gebruik alleen het type van antacidum uw arts adviseert. Sommige antacida kan het moeilijker maken voor je lichaam om calcitriol absorberen.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik calcitriol en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals:


zwakte, hoofdpijn, slaperigheid;

misselijkheid, braken, buikpijn, constipatie;

verlies van eetlust;

droge mond, toegenomen dorst;

metaalachtige smaak in de mond;

urineren meer dan normaal;

snel, traag, of onregelmatige hartslag;

gedragsveranderingen;

spierpijn, botpijn, spierzwakte, verlies van hoogte;

langzame groei (bij een kind nemen van calcitriol), of

ernstige pijn in uw bovenbuik verspreiding naar uw rug.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Calcijex