Kopen BrahmiKopen Brahmi

BRAHMI INDICATIES


Brahmi wordt gebruikt als een zenuw tonic en een hulpmiddel bij het leren. Brahmi bevat chemicaliën die denken en leren kunnen verbeteren. Er is enig bewijs om te suggereren dat het de spieren kunnen ontspannen in de bloedvaten, luchtwegen, en de dunne darm. Het kan ook zijn activiteit als een kalmeringsmiddel en pijnstiller.

BRAHMI INSTRUCTIES


Via de mond precies zoals voorgeschreven door uw zorgverlener. Meestal is het raadzaam om een ​​of twee caps tweemaal daags. Te worden doorgeslikt met water of melk.

Als u een dosis van dit geneesmiddel en u gebruikt het regelmatig, neem dan zo spoedig mogelijk. Neem niet 2 doses in een keer.

DOSERING

Een of twee capsules tweemaal daags. Ter verbetering denkvaardigheden: een dosering van 300 mg brahmi extract per dag gedurende 12 weken.

BRAHMI OPSLAG


Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en zonlicht. Buiten het bereik van kinderen.

BRAHMI MEER INFO:


Brahmi is een plant. Mensen gebruiken de bovengrondse delen voor de geneeskunde.

Brahmi moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met hypertensie.

Brahmi lijkt veilig voor de meeste mensen bij gebruik op korte termijn en adequaat. Bijwerkingen zijn misselijkheid, droge mond en vermoeidheid.

Neem NIET Brahmi indien:

U zwanger bent of borstvoeding geeft.

Brahmi duidelijk vrij is van bijwerkingen is. De CNS acties omvatten geen ernstige sedatie, hoewel de versterking van effect chloorpromazine op geconditioneerde reacties voorzichtigheid kan aangeven met phenothiazine gelijktijdige toediening.

Mogelijke bijwerkingen: misselijkheid, droge mond en vermoeidheid.

Kopen Brahmi