Kopen BonnaKopen Bonna

BONNA (ACTONEL) INDICATIES


Bonna (natriumrisedronaat) tabletten is een pyridinylbisfosfonaat die osteoclasten veroorzaakte botafbraak remt en moduleert botmetabolisme. Risedronzuur (INN) of natriumrisedronaat (USAN) is een bisfosfonaat gebruikt ter versterking van het bot, de behandeling of het voorkomen van osteoporose, en behandeling van de ziekte van Paget.

BONNA (ACTONEL) INSTRUCTIES


Neem Bonna precies zoals uw arts dat voorschrijft. Heeft een Bonna tablet niet als u niet rechtop kunt zitten of staan ​​gedurende minstens 30 minuten. Bonna kan ernstige problemen in de maag of slokdarm (de buis die uw mond en maag verbindt) veroorzaken. U moet rechtop blijven gedurende ten minste 30 minuten na inname van deze medicatie.

Neem de Bonna tablet eerste ding in de ochtend met een vol glas (6 tot 8 ounces) van water, minstens 30 minuten voordat u iets eet of drinkt of neem een ​​ander geneesmiddel.

Alvorens risedronaat, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch bent voor deze of aan andere bisfosfonaten (bijv., alendronaat, etidronaat, pamidronaat), of als u nog andere allergieën. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties of andere problemen veroorzaken.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt nemen Bonna, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden:
laag calciumgehalte in het bloed (hypocalciëmie);
een vitamine D-deficiëntie;
nierziekte;
een zweer in uw maag of slokdarm.

BONNA (ACTONEL) OPSLAG


Store Bonna op 77 graden F (25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht te houden. Niet bewaren in de badkamer. Houd Bonna buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Stop het gebruik van Bonna als:

Stop met het gebruik risedronaat en bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen: pijn op de borst, moeite of pijn bij het slikken, pijn of een branderig gevoel onder de ribben of in de rug, nieuw of verergerd zuurbranden, ernstige gewrichts-, bot, of spierpijn, kaakpijn, gevoelloosheid.

Heeft twee verschillende sterktes van Bonna tablet niet op hetzelfde moment.

Als u Bonna maar een keer per week, neem het op dezelfde dag en tijd per week.

Niet fijn, kauwen, of zuigen de Bonna tablet. Slik de pil geheel. De maagsapresistente pil heeft een speciale coating om uw keel en maag te beschermen. Het doorbreken van de pil zal deze coating beschadigen.

Als u een tandheelkundige ingreep (vooral operatie) moet ondergaan, vertel het van tevoren dat u Bonna tandarts. Mogelijk moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd.

Om zeker te zijn van deze medicatie is het helpen van uw conditie, zal uw botdichtheid moeten worden getest op een regelmatige basis. Bezoek regelmatig met uw arts.

Bonna is slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook kunnen bestaan ​​uit dieet veranderingen, lichaamsbeweging en het nemen van calcium en vitamine supplementen. Volg uw dieet, medicatie, en oefeningen zeer nauw.

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Bonna een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Het is niet bekend of risedronaat overgaat in de moedermelk of als het kan een zogende baby kan schaden. U dient geen borstvoeding geven terwijl u Bonna.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik Bonna en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals:

pijn op de borst;
moeilijkheden of pijn bij het slikken;
pijn of een branderig gevoel onder de ribben of in de rug;
nieuw of verergerd zuurbranden;
ernstige of aanhoudende indigestie;
ernstige gewrichts-, bot-of spierpijn;
nieuwe of ongebruikelijke pijn in je bovenbeen of heup;
kaak pijn, gevoelloosheid of zwelling.

Minder ernstige Bonna bijwerkingen kunnen zijn:

griepsymptomen, spierpijn;
milde maagpijn of maagklachten;
diarree, constipatie;
milde gewrichts-of rugpijn;
hoofdpijn.

Kopen Bonna