Kopen BiodroxilKopen Biodroxil

BIODROXIL (CEFADROXIL) INDICATIES


Biodroxil wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Biodroxil is een cefalosporine-antibioticum. Het werkt door te interfereren met de celwand vorming van de bacterie. Dit verzwakt de celwand, waardoor het scheuren, wat de dood van de bacteriën.

BIODROXIL (CEFADROXIL) INSTRUCTIES


Gebruik Biodroxil zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Biodroxil via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Biodroxil voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Biodroxil missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Biodroxil gebruiken.

BIODROXIL (CEFADROXIL) OPSLAG


Store Biodroxil bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Biodroxil buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Biodroxil NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Biodroxil of enige andere cefalosporine (bijv. cefalexine).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Biodroxil. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een aandoening van de bloedstolling, nierproblemen, of maag-of darmproblemen (bijv. ontsteking)
als u een ernstige allergische reactie (bijvoorbeeld een ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsmoeilijkheden of duizeligheid) om een ​​antibioticum penicilline (bijv. amoxicilline) of andere bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem) hebben gehad.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Biodroxil. Echter geen specifieke interacties met Biodroxil bekend zijn op dit moment.

Vraag uw zorgverstrekker als Biodroxil kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Zorg ervoor dat Biodroxil gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Biodroxil werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Langdurig of herhaald gebruik van Biodroxil kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Diabetes patiënten - Biodroxil kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Biodroxil kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Biodroxil.
Gebruik Biodroxil met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten van Biodroxil zijn.
Gebruik Biodroxil met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Biodroxil bespreken terwijl je zwanger bent. Biodroxil wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Biodroxil gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid, maagklachten, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige diarree, donkere urine, verminderde plassen, koorts, rillingen, of keelpijn, pijn in de gewrichten , rood, gezwollen, of blaren huid, stuipen, ernstige diarree, buikpijn of krampen, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone vermoeidheid of zwakte, vaginale jeuk, geur of afscheiding, gele verkleuring van de huid of ogen.
Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Biodroxil