Kopen BiodoxiKopen Biodoxi

BIODOXI (DOXYCYCLINE) INDICATIES


Biodoxi wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Het kan worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen om bepaalde amoebe infecties. Het kan ook worden gebruikt om te voorkomen of vertragen van de progressie van anthrax na blootstelling. Biodoxi is een antibioticum tetracycline. Het werkt door het vertragen van de groei van bacteriën. Vertragende groei van bacteriën kan het immuunsysteem van het lichaam om de bacteriën te vernietigen.

BIODOXI (DOXYCYCLINE) INSTRUCTIES


Neem Biodoxi precies zoals het was voorgeschreven voor u.

Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.
Neem Biodoxi met een vol glas water (8 ounces).
Mis het medicijn niet met melk of andere zuivelproducten, tenzij uw arts heeft verteld aan. Zuivelproducten kunnen maken het moeilijker voor je lichaam om de geneeskunde te absorberen.
Niet fijn, breken, of open een capsule. Slik de pil geheel. Het is speciaal gemaakt om geneesmiddel langzaam los in het lichaam. Breken of het openen van de pil zou te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan.
Neem Biodoxi voor de gehele duur van de door uw arts voorgeschreven. Uw symptomen kunnen beter vóór de infectie volledig is behandeld.
Biodoxi zal een virale infectie niet te behandelen, zoals de gewone verkoudheid of griep.
Neem dit geneesmiddel niet geven aan een andere persoon, zelfs als ze dezelfde aandoening je hebt.
Als u nodig hebt om het even welk type van de operatie moet ondergaan, vertel het van tevoren dat u neemt Biodoxi chirurg. Mogelijk moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd.
Gebruik geen Biodoxi niet meer na de vervaldatum die op het etiket. Gebruiken verliep Biodoxi kan schade aan uw nieren.
Heeft Biodoxi niet geven aan een kind jonger 8 jaar. Het kan permanente vergeling of vergrijzing van de tanden veroorzaken, en het kan de groei van een kind beïnvloeden.
Als u een dosis van Biodoxi, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Biodoxi gebruiken.

BIODOXI (DOXYCYCLINE) OPSLAG


Store Biodoxi bij kamertemperatuur tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C) in een goed gesloten verpakking. Korte perioden bij temperaturen van 59 tot 86 graden F (15 tot 30 graden C) zijn toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Biodoxi buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Biodoxi NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Biodoxi, of op soortgelijke medicijnen, zoals demeclocycline (Declomycin), minocycline (Dynacin, Minocin, Solodyn, Vectrin) of tetracycline (Brodspec, Panmycin, Sumycin, Tetracap) zijn
u neemt acitretine, isotretinoïne, of een penicilline (bijv. amoxicilline)
u onlangs heeft ontvangen of zal ontvangen een levend oraal buiktyfusvaccin.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Biodoxi. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diarree, een maag-of darminfectie, een geschiedenis van lupus, of de bloedziekte porfyrie

als u lever-of nieraandoening heeft, kan u een aanpassing van de dosering of speciale tests om veilig te nemen Biodoxi nodig.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Biodoxi. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Barbituraten (bijv. fenobarbital), carbamazepine of hydantoïnen (bijvoorbeeld fenytoïne) omdat doeltreffendheid Biodoxi kan dalen
Acitretine of de behandeling wegens bijwerkingen, zoals verhoogde druk binnen de schedel (resulterend in ernstige hoofdpijn en problemen met het gezichtsvermogen) optreden
Anticoagulantia (bijv. warfarine), digoxine, methotrexaat of methoxyfluraan omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Biodoxi
Wonen orale buiktyfusvaccin, hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil), of penicillines (bijv. amoxicilline), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Biodoxi.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Biodoxi kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Zorg ervoor dat u Biodoxi voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Biodoxi kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloed ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Biodoxi kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Biodoxi. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Vertel uw arts of tandarts dat u Biodoxi voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kan niet zo goed werken tijdens het gebruik van Biodoxi. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Biodoxi kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u gebruik maakt van Biodoxi.
Zwangerschap en borstvoeding: Biodoxi is aangetoond dat schade toebrengen aan de foetus. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van doxycycline te bespreken terwijl je zwanger bent. Biodoxi wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Biodoxi.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Verlies van eetlust, misselijkheid, gevoeligheid voor zonlicht, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid), bloederige ontlasting, pijn op de borst, donkere urine, verminderde plassen, koorts, koude rillingen, of een zere keel, matige tot ernstige zonnebrand, ernstige diarree, ernstige of aanhoudende hoofdpijn, maagpijn of krampen, irritatie van de keel, problemen met slikken, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone pijn in de gewrichten, ongewone vermoeidheid, vaginale irritatie of afscheiding, visie veranderingen; vergeling van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Biodoxi