Kopen BiociclinKopen Biociclin

BIOCICLIN (CEFTIN) INDICATIES


Biociclin wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties (sinus, huid, longen, urinewegen, oor en keel). Het kan ook worden gebruikt om de ziekte van Lyme en gonorroe. Biociclin is een cefalosporine-antibioticum. Het middel verstoort de vorming van de celwand van de bacterie, zodat de muur scheurt, resulterend in de dood van de bacteriën.

BIOCICLIN (CEFTIN) INSTRUCTIES


Gebruik Biociclin zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Biociclin via de mond met of zonder voedsel.
Slik Biociclin geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken.
Biociclin werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Biociclin voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Biociclin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Biociclin gebruiken.

BIOCICLIN (CEFTIN) OPSLAG


Store Biociclin bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Biociclin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

BIOCICLIN (CEFTIN) MEER INFO:


Werkzame stof: Cefuroximaxetil.

Heeft Biociclin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Biociclin of voor andere cefalosporine-antibiotica (bijv. cephalexin, cefprozil).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Vertel uw arts als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diarree, een maag-of darminfectie, of een probleem met de bloedstolling
als u een ernstige allergische reactie (bv. ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid) een antibioticum penicilline (bijv. amoxicilline) of andere bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem) hebben gehad.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Biociclin. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Aminoglycosiden (zoals gentamicine), cyclosporine, diuretica (bijv. furosemide, hydrochloorthiazide), of andere geneesmiddelen die de nier omdat bijwerkingen, zoals niertoxiciteit kan optreden
Hormonale anticonceptiva (bijvoorbeeld de pil), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Biociclin.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Biociclin kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden tijdens de behandeling of binnen enkele maanden na de behandeling met Biociclin. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
De tablet en orale suspensie vormen van Biociclin zijn niet gelijkwaardig. Niet vervangen een voor de ander.
Biociclin werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Biociclin gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Biociclin kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Diabetes patiënten - Biociclin kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kunnen niet zo goed werkt terwijl u Biociclin. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie, en volledig bloedbeeld, kan worden uitgevoerd terwijl u Biociclin gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Biociclin mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 3 maanden, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Biociclin bespreken terwijl je zwanger bent. Biociclin wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Biociclin.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree / dunne ontlasting, misselijkheid, braken.
Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, verandering in de hoeveelheid urine, donkere urine, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, vermoeidheid , koorts, stuipen, ernstige diarree, maagkrampen / pijn, vaginale irritatie of afscheiding, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Biociclin