Kopen BaycipKopen Baycip

BAYCIP (CIPRO) INDICATIES


Baycip wordt gebruikt om verschillende soorten van bacteriële infecties. Het kan ook gebruikt worden na blootstelling te voorkomen of vertragen anthrax. Baycip is een antibiotica in een groep van geneesmiddelen genaamd fluorochinolonen. Het bestrijdt bacteriën in het lichaam. Het werkt door het stoppen van de productie van essentiële eiwitten die nodig zijn door de bacteriën om te overleven. Baycip zal een virale infectie niet te behandelen, zoals de gewone verkoudheid of griep.

BAYCIP (CIPRO) INSTRUCTIES


Neem Baycip precies zoals het was voorgeschreven voor u.

Neem het niet in grotere doses of langer dan aanbevolen door uw arts. Volg de aanwijzingen op uw recept label.
Neem Baycip met een vol glas water (8 ounces). Drinken aantal extra glazen vocht per dag terwijl u rekening Baycip.
Niet fijn, kauwen of breken van de tablet. Slik de pil geheel. Het is speciaal gemaakt om geneesmiddel langzaam los in het lichaam. Het doorbreken van de pil zou te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan.
Baycip kan worden ingenomen met of zonder voedsel, maar neem het op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Heeft Baycip niet met zuivelproducten zoals melk of yoghurt, of met calcium verrijkte sap. U kunt eten of drinken van deze producten als onderdeel van een gewone maaltijd, maar laat ze niet zonder gebruiken bij het nemen van Baycip. Ze konden de medicatie minder effectief maken.
Neem deze medicatie voor zoveel dagen als deze is voorgeschreven voor u, zelfs als u zich beter begint te voelen. Uw symptomen kunnen beter vóór de infectie volledig is behandeld.
Als u een dosis van Baycip, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Baycip gebruiken.

BAYCIP (CIPRO) OPSLAG


Slaan Baycip bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Houd Baycip buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

BAYCIP (CIPRO) MEER INFO:


Werkzame stof: Baycipfloxacin hydrochloride.

Heeft Baycip NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Baycip of aan een andere fluoroquinolonen (bijv. levofloxacine)
u neemt tizanidine of u onlangs een levend oraal tyfus vaccin ontvangen.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Baycip. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een maag infectie, leverproblemen, hersenen en zenuwstelsel, verhoogde druk in de hersenen, de ziekte van Alzheimer, de hersenen bloed problemen vaartuig, spierproblemen (bv. myasthenia gravis), of een voorgeschiedenis van epileptische aanvallen
als u een voorgeschiedenis van ernstige of aanhoudende diarree, gevoeligheid van de huid aan de zon, lage kaliumspiegel in het bloed, hart problemen, onregelmatige hartslag (bv., QT-verlenging), of als u een familielid met een geschiedenis van onregelmatige hartslag
als u een geschiedenis van gewrichts-of peesproblemen, reumatoïde artritis, nierproblemen of verminderde nierfunctie, of hart-, nier-, of longtransplantatie
als u corticosteroïden (bijv. prednison) te nemen of u deelneemt aan zware lichamelijke arbeid of inspanning.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Baycip. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anti-aritmica (bijv. amiodaron, kinidine), omdat het risico van ernstige bijwerkingen, met inbegrip van een onregelmatige hartslag, kan worden verhoogd.
Corticosteroïden (bijvoorbeeld prednison), omdat zij het risico van pees kan toenemen.
Diuretica (bijv. furosemide, hydrochloorthiazide), metoclopramide, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) (bijv. ibuprofen) of probenecide omdat ze het risico van Baycip's bijwerkingen kunnen verhogen.
Anticoagulantia (bijv. warfarine), antipsychotica (bijvoorbeeld clozapine), cyclosporine, methotrexaat, monoamineoxidaseremmers (MAOIs) (bijvoorbeeld fenelzine), serotonine-noradrenaline heropnameremmers (SNRI's) (bijvoorbeeld, duloxetine), sulfonylurea (bijv. glyburide), theofylline, tizanidine, tricyclische antidepressiva (bijv. amitriptyline) of xanthines (bijvoorbeeld cafeïne) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Baycip.
Hydantoïnen (bijv. fenytoïne) of levend oraal tyfus vaccin omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Baycip.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Baycip kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Baycip kunnen slaperigheid, duizeligheid, wazig zien of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Baycip met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Zorg ervoor dat u Baycip gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Baycip kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Baycip werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Vermijd grote hoeveelheden voedsel of drank die cafeïne (bijvoorbeeld koffie, thee, cacao, cola, chocolade) hebben.
Vertel het uw arts meteen als u pijn of zwelling van pezen of zwakte of verlies van het gebruik van een gezamenlijke omgeving te verkennen. Laat de omgeving en vermijd oefening tot verdere instructies van uw arts.
Diabetes patiënten - Baycip kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Baycip kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Baycip. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Gebruik Baycip met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten (bv. peesproblemen), vooral als ze corticosteroïden (bv. prednison) nemen. Zij kunnen ook gevoeliger zijn voor andere effecten (bijvoorbeeld onregelmatige hartslag).
Baycip moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 18 jaar, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, vooral pezen en gewrichten problemen.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Baycip bespreken terwijl je zwanger bent. Baycip wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Baycip.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, duizeligheid, hoofdpijn, verlies van eetlust, misselijkheid, maagklachten, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige of teerachtige ontlasting, branden, gevoelloosheid, tintelingen, pijn of zwakte in de armen, handen, benen of voeten, pijn op de borst, donkere urine of ongewone verandering in de hoeveelheid urine, flauwvallen, koorts, rillingen, of ongewone hoest, hallucinaties, de onmogelijkheid om te bewegen of te dragen gewicht op een gewricht of pees gebied, onregelmatige hartslag, verlies van bewustzijn, matige tot ernstige zonnebrand, stemming of mentale veranderingen (bv. nieuwe of verergering van angst, agitatie, verwarring, depressie, rusteloosheid, slapeloosheid), spierpijn of zwakte, pijn, pijn, roodheid, zwelling, zwakte, of blauwe plekken van een pees of gezamenlijke ruimte, bleke ontlasting, aanhoudende keelpijn, rood, gezwollen, blaren of peeling huid, epileptische aanvallen, ernstige of aanhoudende diarree, ernstige of aanhoudende duizeligheid, maagkrampen / pijn, suïcidale gedachten of acties; tremoren, ongewone blauwe plekken of bloeden; ongewone vermoeidheid, vaginale schimmelinfectie, visie veranderingen, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Baycip