Kopen BasocinKopen Basocin

BASOCIN (CLEOCIN) INDICATIES


Basocin wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Basocin is een lincomycine antibioticum. Basocin doodt gevoelige bacteriën door het stoppen van de productie van essentiële eiwitten die nodig zijn door de bacteriën om te overleven.

BASOCIN (CLEOCIN) INSTRUCTIES


Gebruik Basocin zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Basocin via de mond met of zonder voedsel.
Neem Basocin met een vol glas water (8 oz/240 ml).
Basocin werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Basocin voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Basocin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Basocin gebruiken.

BASOCIN (CLEOCIN) OPSLAG


WINKEL Basocin bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20 tot 25 graden C) in een strak-gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Basocin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

BASOCIN (CLEOCIN) MEER INFO:


Werkzaam bestanddeel: Clindamycine hydrochloride.

Heeft Basocin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Basocin of lincomycine zijn
u bepaalde intestinale problemen (bv. met antibiotica geassocieerde colitis, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa) of meningitis.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Basocin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diarree heeft, of een geschiedenis van leverproblemen of maag of darm problemen (bv. colitis)
als u allergisch bent voor tartrazine.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Basocin. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Depolariserende spierverslappers (bijv. vecuronium) of succinylcholine omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Basocin.
Erythromycine omdat doeltreffendheid Basocin kan dalen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Basocin kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Basocin werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Basocin gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Basocin kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Dit product kan tartrazine kleurstof bevatten. Dit kan een allergische reactie veroorzaken bij sommige patiënten. Als u ooit een allergische reactie op tartrazine hebben gehad, vraag dan uw apotheker of uw product heeft tartrazine in.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd terwijl u Basocin gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Basocin met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, in het bijzonder diarree.
Gebruik Basocin met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Basocin bespreken terwijl je zwanger bent. Basocin wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Basocin gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Milde diarree, misselijkheid, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige of teerachtige ontlasting, verminderde plassen, gewrichtspijn of zwelling, rood, gezwollen, blaren, of schilferende huid, ernstige of aanhoudende diarree, ernstige buikkrampen of pijn, ongewone vaginale afscheiding, jeuk of geur; gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Basocin