Kopen AxisetronKopen Axisetron

AXISETRON (ZOFRAN) INDICATIES


Axisetron wordt gebruikt voor het voorkomen van misselijkheid en braken door chemotherapie of chirurgie. Axisetron is een serotonine 5-HT3 receptor blokker. Het blokkeert chemische gedacht dat een oorzaak van misselijkheid en braken bij bepaalde situaties (bijv. chemotherapie) zijn.

AXISETRON (ZOFRAN) INSTRUCTIES


Gebruik Axisetron zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Axisetron met een vol glas water.
Dit geneesmiddel kan worden ingenomen met of zonder voedsel.
Niet de medicijnen die in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts.
Als u een dosis van Axisetron missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Axisetron gebruiken.

AXISETRON (ZOFRAN) OPSLAG


Store Axisetron op 77 graden F (25 graden C). Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Axisetron buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

AXISETRON (ZOFRAN) MEER INFO:


Werkzame stof: Ondansetron.

Heeft Axisetron NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Axisetron zijn
u neemt apomorfine.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Axisetron. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een allergische reactie op een andere serotonine 5-HT3 receptor blokker (bijv. dolasetron, granisetron) hebben gehad
als u leverproblemen of een bepaald type van onregelmatige hartslag (QT-verlenging, lange QT-syndroom).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Axisetron. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Apomorfine omdat het risico van de bijwerkingen kan worden verhoogd met Axisetron
Oncolytica (bijv. cyclofosfamide), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Axisetron.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Axisetron kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Axisetron kunnen slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Axisetron met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Axisetron dient te worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 4 maanden, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd. Bepaalde sterktes van Axisetron worden niet aanbevolen bij kinderen. Als u vragen hebt over het gebruik van Axisetron bij kinderen, neemt u contact op met uw arts of apotheker.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Axisetron te bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Axisetron wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Axisetron gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Constipatie, diarree, duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn, vermoeidheid.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen, keel of tong, piepende ademhaling, ongewone heesheid), borst of kaakpijn, flauwvallen, snel, langzaam, of onregelmatige hartslag, koorts, gevoelloosheid van een arm of been, of plotselinge ernstige hoofdpijn of braken, epileptische aanvallen, ernstige of aanhoudende duizeligheid, huid prikkelend of tintelend gevoel, maagpijn, problemen met urineren, ongecontroleerde spierbewegingen; visie wijzigingen of verlies.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Axisetron