Kopen Apo-amoxiKopen Apo-amoxi

APO-AMOXI (AMOXIL) INDICATIES


Apo-amoxi wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Het wordt ook gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen om Helicobacter pylori-infectie en zweren van de dunne darm te behandelen. Apo-amoxi is een antibioticum penicilline. Het werkt door het doden van gevoelige bacteriën.

APO-AMOXI (AMOXIL) INSTRUCTIES


Gebruik Apo-amoxi zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Apo-amoxi via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Apo-amoxi voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Apo-amoxi missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Apo-amoxi gebruiken.

APO-AMOXI (AMOXIL) OPSLAG


Store Apo-amoxi bij of beneden 77 graden F (25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Apo-amoxi buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

APO-AMOXI (AMOXIL) MEER INFO:


Werkzame stof: amoxicilline.

Heeft Apo-amoxi NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Apo-amoxi of een ander antibioticum penicilline (bijvoorbeeld ampicilline) zijn
u onlangs heeft ontvangen of zal ontvangen levend oraal buiktyfusvaccin
je klierkoorts (mono).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Apo-amoxi. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een geschiedenis van allergieën, astma, hooikoorts, of netelroos
als u een ernstige allergische reactie (bv. ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid) hebben gehad om een ​​cefalosporine (bijv. cephalexin) of een andere bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem)
als u nierproblemen heeft of gonorroe.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Apo-amoxi. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd
Probenecide, omdat het de hoeveelheid Apo-amoxi in uw bloed kunnen verhogen
Chlooramfenicol, macrolide antibiotica (bijv. erythromycine), sulfonamiden (bv. sulfamethoxazol) of tetracycline antibiotica (bijvoorbeeld doxycycline), omdat ze kunnen werkzaamheid Apo-amoxi verlagen
Methotrexaat omdat het risico van de bijwerkingen kan worden verhoogd met Apo-amoxi
Wonen oraal tyfus vaccin of hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Apo-amoxi.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Apo-amoxi kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Apo-amoxi kan duizeligheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Apo-amoxi met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Apo-amoxi werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Apo-amoxi gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Apo-amoxi kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kunnen niet zo goed werkt terwijl u Apo-amoxi. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Bruin, heeft geel, of grijze verkleuring van de tanden zelden opgetreden bij sommige patiënten die Apo-amoxi. Het kwam het vaakst voor bij kinderen. De verkleuring werd verlaagd of verwijderd door borstelen of gebitsreiniging in de meeste gevallen. Neem contact op met uw arts als u dit effect ervaren.
Diabetes patiënten - Apo-amoxi kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd als u Apo-amoxi gebruiken voor een lange periode van tijd. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Apo-amoxi met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, in het bijzonder patiënten met nierproblemen.
Gebruik Apo-amoxi met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik Apo-amoxi bij kinderen jonger dan 3 maanden oud, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Zithromax bespreken terwijl je zwanger bent. Apo-amoxi wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Apo-amoxi gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, verwardheid, donkere urine, koorts, rillingen, of aanhoudende keelpijn, rode, gezwollen, blaren of schilferende huid, stuipen, ernstige diarree, buikpijn of krampen, ongewone blauwe plekken of bloeden, vaginale afscheiding of irritatie, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Apo-amoxi