Kopen AntoxKopen Antox

ANTOX (CIPLOX) INDICATIES


Antox wordt gebruikt om verschillende soorten van bacteriële infecties. Het kan ook gebruikt worden na blootstelling te voorkomen of vertragen anthrax.

ANTOX (CIPLOX) INSTRUCTIES


Neem Cipro precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Neem Cipro met een vol glas water (8 ounces). Drinken aantal extra glazen vocht per dag, terwijl u dit geneesmiddel gebruikt. Cipro kan worden ingenomen met of zonder voedsel, maar neem het op hetzelfde tijdstip iedere dag. Schud de suspensie voor oraal gebruik (vloeistof) gedurende ten minste 15 seconden net voor je een dosis af te meten. Om zeker te zijn dat u de juiste dosis krijgt, het meten van de vloeistof met een duidelijke maatlepel of medicijnen cup, niet met een gewone eetlepel. Als u niet beschikt over een dosis-meetapparaat, vraag dan uw apotheker om een.

Bij het nemen van de Cipro drank, slikken zonder kauwen van de geneeskunde kralen kan het u opvallen in de vloeistof.

Niet fijn, kauwen, of breken een extended-release tablet. Slik het geheel. Het doorbreken van de pil misschien te veel van het medicijn te zijn vrijgegeven in een keer ontstaan. Heeft Cipro niet met zuivelproducten zoals melk of yoghurt, of met calcium verrijkte sap. U kunt eten of drinken van deze producten als onderdeel van een gewone maaltijd, maar laat ze niet zonder gebruiken bij het nemen van Cipro. Ze konden de medicatie minder effectief maken.

Neem Cipro voor de volledige voorgeschreven lengte van de tijd. Uw symptomen kunnen verbeteren voordat de infectie volledig is gewist. Het overslaan van doses kan ook het verhogen van uw risico op verdere besmetting die resistent is tegen antibiotica. Cipro zal een virale infectie niet te behandelen, zoals de gewone verkoudheid of griep.

Slaan Cipro bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Niet toestaan ​​dat de vloeistof geneeskunde te bevriezen.

Wanneer u een dosis gemist - neem dan de gemiste dosis zodra u het zich herinnert. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

DOSERING

Neem precies zoals voorgeschreven door uw Health Provider.

ANTOX (CIPLOX) OPSLAG


Sla deze medicament bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Niet toestaan ​​dat de vloeistof geneeskunde te bevriezen.

Je moet Antox niet gebruiken als u tizanidine (Zanaflex), als u een geschiedenis van myasthenia gravis, of als u allergisch bent voor ciprofloxacine of soortgelijke antibiotica zoals gemifloxacine (Factive) zijn, levofloxacine (Levaquin), moxifloxacine (Avelox), norfloxacine (Noroxin), en anderen.

Alvorens Antox, vertel uw arts als u een hartritmestoornis, nier-of leverziekte, gewrichtsproblemen, diabetes, spierzwakte of moeite met ademhalen, een aandoening genaamd pseudotumor cerebri, een voorgeschiedenis van convulsies, een geschiedenis van hoofdletsel of hersentumor , lage hoeveelheid kalium in uw bloed, een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van lange QT-syndroom, of als u ooit een allergische reactie op een antibioticum.

Heeft Antox niet met zuivelproducten zoals melk of yoghurt, of met calcium verrijkte sap. Vermijd het nemen van antacida, vitamine of mineraal supplementen, sucralfaat (Carafate), of didanosine (Videx) poeder of kauwtabletten binnen 6 uur vóór of 2 uur na je Antox nemen. Ciprofloxacine kan leiden tot zwelling of scheuren van een pees (de vezel die botten verbindt spieren in het lichaam), vooral in de achillespees van de hiel. Stop met het innemen Antox en bel uw arts onmiddellijk als u plotseling pijn, zwelling, gevoeligheid, stijfheid, of beweging problemen in een van uw gewrichten. Rest de gezamenlijke totdat u medische zorg of instructies te ontvangen.

U moet Antox niet als:

u ook rekening tizanidine (Zanaflex);
u een voorgeschiedenis heeft van myasthenia gravis, of
u allergisch bent voor ciprofloxacine of soortgelijke medicijnen zoals gemifloxacine (Factive), levofloxacine (Levaquin), moxifloxacine (Avelox), ofloxacine (Floxin), norfloxacine (Noroxin), en anderen.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt nemen Antox, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden:

hartritmestoornissen, vooral als u kinidine nemen (Quin-G), disopyramide (Norpace), bretylium (Bretylol), procaïnamide (Pronestyl, Procan SR), amiodaron (Cordarone, Pacerone), of sotalol (Betapace);
een geschiedenis van hoofdletsel of hersentumor;
een aandoening genaamd pseudotumor cerebri (hoge druk in de schedel die hoofdpijn, verlies van gezichtsvermogen, of andere symptomen kunnen veroorzaken);
een voorgeschiedenis van allergische reactie op een antibioticum;
gewrichtsproblemen;
nier-of leverziekte;
epilepsie of toevallen;
diabetes;
spierzwakte of moeite met ademhalen;
lage niveaus van kalium in het bloed (hypokaliëmie), of
een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van lange QT-syndroom.

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Antox een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik. Ciprofloxacine overgaat in de moedermelk en kan een zogende baby schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby. Antox kan leiden tot zwelling of scheuren van een pees (de vezel die botten verbindt spieren in het lichaam), vooral in de achillespees van de hiel. Deze effecten kunnen vaker optreden als u ouder bent dan 60, als je steroïde medicijnen te nemen, of als u een nier-, hart-of longtransplantatie hebben gehad. Stop met het innemen Antox en bel uw arts onmiddellijk als u plotseling pijn, zwelling, gevoeligheid, stijfheid, of beweging problemen in een van uw gewrichten. Rest de gezamenlijke totdat u medische zorg of instructies te ontvangen. Niet delen Antox met een andere persoon (in het bijzonder een kind), zelfs als ze dezelfde symptomen die je hebt.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Antox: netelroos, moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik Antox en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals:

ernstige duizeligheid, flauwvallen, snelle of bonzende hartslag;
plotselinge pijn, breken of knallend geluid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, stijfheid, of verlies van beweging in een van uw gewrichten;
diarree die waterige of bloederige;
verwardheid, hallucinaties, depressie, ongewone gedachten of gedrag;
inbeslagneming (convulsies);
ernstige hoofdpijn, oorsuizingen, duizeligheid, misselijkheid, problemen met het gezichtsvermogen, pijn achter je ogen;
bleke of vergeelde huid, donker gekleurde urine, koorts, zwakte;
urineren minder dan normaal of helemaal niet;
gemakkelijk blauwe plekken of bloeden;
gevoelloosheid, tintelingen, of ongebruikelijke pijn overal in uw lichaam;
het eerste teken van een huiduitslag, ongeacht hoe mild, of
ernstige huidreactie - koorts, keelpijn, zwelling in uw gezicht of tong, branden in je ogen, pijn in de huid, gevolgd door een rode of paarse huiduitslag die spreads (vooral in het gezicht of bovenlichaam) en oorzaken blaarvorming en schilfering.

Minder ernstige bijwerkingen:

misselijkheid, braken;
duizeligheid of sufheid;
wazig zien;
gevoel nerveus, angstig of opgewonden, of
slaapproblemen (slapeloosheid of nachtmerries).

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Kopen Antox